Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Voi postati raportu intr-o singura zi, in restu saptamani ce naiba faceti? stati si frecati menta?

In loc sa faceti minimul de puncte la raport intr-o zi de ce nu il faceti intr-o saptamana ? ca mine desigur.

Care face peste 400 pct saptamana asta are 50k de la mine.

Voi postati raportu intr-o singura zi, in restu saptamani ce naiba faceti? stati si frecati menta?

In loc sa faceti minimul de puncte la raport intr-o zi de ce nu il faceti intr-o saptamana ? ca mine desigur.

Care face peste 400 pct saptamana asta are 50k de la mine.

Deal, deja am 140p.

Eu am iesit, ne auzim maine, astazi am avut o zi grea, 2 reclamatii :( dar 0 sanctiuni <3.

@, Tin minte stai linistit, daca uit imi ziceti. Sunt curios care reuseste sa faca 400 pct :)

@@B a x t e R, Deal, daca tu zici :)

Eu plec la cluj cu niste colegi, ne auzim mai deseara pe cand revin, daca nu maine. O zi faina sa aveti !

Salutare ce faceti?

Pe cand vreau sa intru si eu in game nu pot ca e full serveru.. stai de 30 min sa ma conectez nu mai incerc, intru mai la noapte..

Ne auzim atunci, o zi faina !

@,Intra pe server si o sa-ti faca spam cu retrying etc etc, tu lasa sa iti faca spam pana cand iti da connect on the server.

Eu asa fac cand este full si intr-un minut imi gaseste loc.

Am explicat mai asa... Sper ca ai inteles.

Apropo, ce parere aveti de asta: http://forum.b-zone.ro/topic/255895-b-zone-tv-the-tsar-bratva-ataca/

Edited by MaDoXxX aka ScAnDaL

@, Asa am facut cam 30 minute :))

Dar la urma am reusit sa ma conectez..

Ne auzim mai deseara, ma bag la house, sa aveit o zi faina