Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@, Hai sa intreb si eu, in locu sedintei? sau si antrenamentului? ca vad ca e la moda =))

Ba e plictiseala mare, nush ce e cu mine in ultima vreme, nu prea am chef de nimic, sunt plictisit de mor.. ma uit doar la house ..

Ne auzim in game, o sa merg si eu pe suspecti poate trece din plictiseala

Daca la un mdc fac filmare, adica cand, dau /mdc sa zicem ca are 20x materials si 1x rob, eu fac filmare si ridic putin pagina, ca nu se vede numele.. E vreo problema?

Daca la un mdc fac filmare, adica cand, dau /mdc sa zicem ca are 20x materials si 1x rob, eu fac filmare si ridic putin pagina, ca nu se vede numele.. E vreo problema?

Nu, nu este nicio problema.

@, Mneh, am zis 400.. lasa faci saptamana asta

In rest ce faceti? Acum m-am trezit si eu, prima data in vacanta asta cand ma trezesc pe la 1, afara ninge, pacat ca ninge.. era o vreme tare faina.. da nu`i bai.

Salutare, nu am mai trecut de ceva timp pe aici.

Am facut o cerere de inactivitate deoarece am cateva probleme personale si doresc sa le rezolv cat de repede pot asa ca nu prea am timp de game zilele astea. Spor la raport si bafta la scoala!

Am zis să vă urez și eu o saptămână frumoasă și vedeții cum faceți să luați FW ca post-hunterii nu vă iarta . Si rapoartele alea incercații să puneți pozele în ordine că nimeni nu stă să vă caute dacă sunt-n regulă. PACE !

@@NUSUNTasK, salut asK, bun venit si sper sa stai alaturi de noi cat mai mult.

Buna dimineata tuturor, azi am primele doua ore de mate din acest semestru, huh, partea buna e ca mai avem doar 78 de zile de scoala ( strict zile in care mergem la scoala) sau aproximativ 16 saptamani, voi alegeti :)). O zi cat mai buna tuturor !

@, Omu invizibil ce stii tu ma =))
Am turismo, am hidden ma doare la ciapilica.

Maine la scoala, imi pun cartile si ies, noapte buna