Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@,
Stai chill, sunt lucruri mult mai grele in viata. Dar, in general observam ca ceva a fost mai usor cand avem termen de comparatie, adica..daca dai de ceva mai greu, poti realiza ca a fost mai usor. Ceea ce vreau sa spun e ca viata e construita astfel: pleci de la usor catre greu. Esti copil, n-ai nicio grija, e usor..si totusi si atunci, ai si tu problemele tale..ajunti la scoala "pfoai, e greu", dupa la liceu "pff, era mai usor in generala", dupa la facultate "pff era poezie in generala/liceu", dupa la munca si zici "ce bine era in generala/liceu/facultate...era viata" si tot asa. Cred ca ai prins ideea.

@@Anne, Eu de la 4 tot invat...am maine toate materile posibile si la vreo 3 am test.

Cum zicea si Micky... :))), eu vin de la munca, si mi-e dor de zilele de liceu/generala.

Dar e ok si la facultate, e lejer, si sa ai un job si multe... sunt placeri mici si neinsemnate ale vietii.

@,

Si pe 1 cum sa il definesc daca 3 e bicicleta :))

Mi-a dat nota 1 la economie pentru ca m-a intrebat un coleg cum am facut problema si eu i-am aratat foaia pentru o fractiune de secunda..Totul are un inceput, nu am avut niciodata 1..Sper doar sa trec ca mai am o ''bicicleta'' la el si sa intru in BAC. Cel mai prost profesor ever.

@@Rekill, Eu sunt la Mate-Info bilingv germana. Aia de mate zice " Numa la mine ii important sa invatati, la restu nu conteaza ", aia de romana " Daca nu invatati la mine nu treceti " si aia de germana " Ii bilingv germana, ati venit aici pentru germana ". Deci parca-s batute in cap :)) Macar daca ar tacea fiecare...

@,
Asa sunt toti, crede-ma. Mi-am amintit ca in clasa 9, un coleg si-a cerut scuze profesoarei de romana ca nu si-a facut tema. Profa l-a intrebat de ce, iar el a zis ca n-a avut timp sa faca decat tema la matematica...nu a mai avut timp sa scrie si la romana, la care profa ii spune ca trebuia sa scrie la romana si nu la mate..cand noi eram pe profil de mate-info :| De astia gasesti peste tot!

Eu unul nu am prea facut ore deoarece s-au tinut simularile in sala mea de clasa si clasa mea a facut in laboratorul de info.

4 ore am jucat C.s intre noi, nici nu am stiut cand au trecut astea 2 zile :))

Ma bag la somn, ne auzim mai tarziu spor la rapoarte!