Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Tura asta va las și aici pe forum:)) vă dau un sfat,sa aveți grija și aici,dar cel mai important și în viață.Sa aveți grija la prietenii falși,sunt cei mai periculoși,ei pot face ceea ce nu pot face nici dușmanii.Oh,Încă ceva,sa nu mai fiți niciodată siguri pe ceva,sau riscați sa pățiți ca mine:)) :*

@KingTM VIP si mie mi se pare cam ciudata regula,adica noi de unde sa stim care sunt zonele clanurilor ? /clanzones merge doar la cei care fac parte dintr-un clan oficial,restul ce fac ? se uita in jur sa vada daca e vreun perete mazgalit ?

Edited by RaduMamii

@,

Stiu ca e aiurea si nici prea relevanta nu este..adica imi da kill un civil in clan zones si ma uit la el? Din regula se explica ca nu am voie sa-i dau wanted insa nu stiu...sunt foarte multe zone poate se modifica ceva.

Edited by Rekill

@Rekill Eu o sa propun asta la sedinta,pentru cei care nu au clan este foarte greu sa nu greseasca pentru ca trebuie sa se uite de fiecare data data e zona de clan sau nu,iar ce ai zis tu cu civilul este foarte corect. Stiu ca cei care sunt pe un clanzone au comanda si nu iau wanted daca se omoara intre ei,nu inteleg de ce ar trebui sa aiba departamentele o astfel de regula . Asa s-ar incuraja mult DM-ul pe server ...

Nu stiu ce sa zic de chestia aia cu clan-urile.Am patit si eu asa, am mers dupa unu cu wanted si ma trezesc intr-un razboi civil =))

Infine, pentru mine e ok oricum.

Ne auzim maine, eu am iesit, noapte buna !

@, Nu chiar, m-am trezit de o ora si ceva, destul de repede ma asteptam sa ma trezesc numai peste o ora.. dar mna cand ai o sora care incepe sa strige prin casa X_X

Infine, intru si eu in game mai tarziu putin, voi ce faceti?

@, Taci maa, poate te las sa tii antrenamentu, vedem noi.

In rest ce faceti? Eu imi fac nervi cu polonezi da mno.. hai ca incerc sa fie bine :))

O sa intru in game si eu imediat, ne auzim papa

@, Taci maa, poate te las sa tii antrenamentu, vedem noi.

In rest ce faceti? Eu imi fac nervi cu polonezi da mno.. hai ca incerc sa fie bine :))

O sa intru in game si eu imediat, ne auzim papa

Baaaa eu vreau sa-l tin =))

@@VagaBond xD, Esti jalnic, imi dau seama ce "comunitate" bogata puteti avea. Daca as fi in locul tau mi-as trage in glont in cap.

Te pwp pappa

Bai frate asa ceva nu am vazut...deci in 15 metri cat am facut de la poarta pana in casa sunt tot ud..ploua afara de parca vine sfarsitul lumii.

Merg si eu pana la magazin, sper sa pot sa ies cu masina :)) ..apoi ne auzim in game :)

@@Rekill, Acum am ajuns si eu acasa, si la mine incepe sa picure nu stiu sigur daca o sa ploaie, sper sa ploaie la noapte sa pot dormi mai bine :))

@,

Stai linistit ca vine si la tine imediat :)) la mine au cazut si cateva pietricele mici dar vad ca acum s-a oprit si cred ca ma bag la somn. Mai postati si voie pe la blacklist sa am si eu ce face :))

Imi bag picioru daca nu ma transfer cu prima ocazie pe lol de pe eune si pe rusia ma duc doar sa scap de polonezi. Imi bag picioru ba intr-o zi sa pic 2 divizi? ca in fiecare meci ii batem si la final se gaseste unu sa troleze, uite asa care vrea cont de lol? il vand, are si skin-uri 20 si ceva daca nu ma insel