Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@, S3 din s1 intr-o zi am picat 2 divizi, si aceasi poveste ACEASI BA, tot timpu in tf se trezeste unu sa mearga la farm si sa nu vina in tf sau sa faca split push metoda rambo...

@@Tosti, Tu vorbesti? tot timpul imi castig lane-ul si am scor bun, dar in tf-uri il stric pentru ca din seria polaci si pentru ca focus me toti

@, Nu prea ai sanse.

@, S3 din s1 intr-o zi am picat 2 divizi, si aceasi poveste ACEASI BA, tot timpu in tf se trezeste unu sa mearga la farm si sa nu vina in tf sau sa faca split push metoda rambo...

@@Tosti, Tu vorbesti? tot timpul imi castig lane-ul si am scor bun, dar in tf-uri il stric pentru ca din seria polaci si pentru ca focus me toti

@, Nu prea ai sanse.

Ba, eu am fost s1, am picat s4 :))) aproape s5 chiar, acum sunt in crestere iar. Polonezi nabi :))

Mersi mersi, si eu va iubesc, am grija baa ca nu sunt nab adica sunt da nu chiar adica na intelegeti voi idea.

In rest ce faceti? acum am ajuns si eu acasa, ma pun sa imi fac niste referate daca imi gasesc foile pe care lea ascuns soramea..

Cine vede acest mesaj sa ii transimta lui assasin va rog sa nu ma demita. Am luat ban pe nedrept si se va remedia situatia.

Ai luat uninvite cu 60/60FP .Asa e regula , indiferent daca donezi pentru unban sau nu.

Ce faceti ba ? eu sunt cam ocupat cu simularile si nu prea pot intra ... am facut poze pentru clasa a -VIII-a : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=816902001739278&set=a.105672262862259.11558.100002584577950&type=1&theater...:P Va urez spor la joc , ne vedem duminica la war! pwp

@@Rekill, Sa scos ce naspa ==)) Aveai ochelari erai smecher.. ce sa mai

Ce faceti? mi-a trecut durerea de cap am dormit nitel ahh, viata hai sa facem caterinca

Imi descarc un film acu, vorbim in game sal pa