Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Vad ca nu a facut nimeni invoire pana acum la antrenament...ma bucur! Dar sper sa nu luati Fw pentru neprezentare.

Antrenament-ul o sa-l tina N.Catalin deoarece eu sunt plecat si cu siguranta nu voi ajunge.

Sa ascultati de el ca nu dureaza mai mult de 30-40 minute.

New avatar, ms zEk0 pentru idee.

Intradevar buna ideea pentru avatar, chiar semanati.

In legatura cu sedinta , nu cred ca se va tine deoarece e vara , si prea multe nu s-au schimbat.Cred ca am sa fiu on pentru a raspunde la unele nelamuriri .Griji de voi si atentie : sa aveti dovezi la orice.

Ma scuzati ca am fost printre cei care au pus invoire pentru antrenament, dar nu a stat in "mana" mea.

@Rekill, frumos avatar! Cred c-o sa-mi pun si eu cu-n caine sau ceva.

Vorbim in-game!

@@Rekill, Avatarul cu tipa aia e misto, ala imi place mie si mnah parerea mea.

Pacat ca nu ma mai ocup eu de antrenament, ca o invoire nu as mai accepta, efectiv va bateti joc. Sunteti rugati sa fiti prezenti 2 ore pe saptamana si nici atunci nu puteti. Am observat ca multi dintre voi aveti conturi si in alte factiuni, bine ca acolo puteti sa faceti prezenta la activitati dar aici nu va intereseaza deloc, pentru ca AssasinN e prea bun cu voi, si toti membri rank 5+ va lasa sa faceti ce va trece capu. Daca si la urmatorul antrenament o sa fiti sub 10, Eu va promit ca o sa va para rau.

Si eu m-am referit sa le fie rusine celor ce au lipsit nemotivat, din 37-38 care suntem am fost 7 cu tot cu mine, maxim 10 invoiri au fost, restul de 20 unde au fost? Bine ca eu pot fi on sa va tin antrenamentul si voi va bateti joc de noi, conducerea factiunii, am spus si o mai spun, sa le fie rusine celor ce au lipsit nemotivat. O seara frumoasa!

Avand in vedere ca eu sunt cel care trebuie sa faca ordine aici voi lua urmatoarele masuri:

-De saptamana viitoare nimeni nu mai are voie cu peste 2 invoiri pe luna, macar 2 prezente din 4.

-Cine face si a 3-a invoire consecutiva intr-o luna=absent.

-Nu se vor accepta decat 5-6 invoiri+rank 5, astfel incat din 40 macar 30 sa fie on.

-Cine are mai mult de 1 cont si se constata ca nu a fost la antrenament Fbi si a fost prezent la alte activitatii ale altei factiuni Fw.

-O sa facem in asa fel incat antrenamnetul sa tina intre 30-45 minute.

-Pentru cei care o sa trebuiasca sa primeasca rank up o sa se tina cont mai mult de evidenta antrenament, pana la urma asta ne face mai uniti...ca raportul il puteti face si cu un coleg din lspd sau ng. O sa fac eu o evidenta sau o sa rog pe altcineva in care sa se vada activitatea voastra la antrenament.

Nu a zis nimeni sa nu faceti invoiri dar 16? Profitati de faptul ca nu va sanctioneaza nimeni si vin invoiri peste invoiri. Poate o sa aveti dreptul la doar o invoiri, mai exact astazi veniti la antrenament, saptamana viitoare puteti face invoire, urmatoarea saptamana prezenti obligatoriu si tot asa ca vad ca nu se mai poate.

Am autoritate maxima in desfasurarea antrenamentului insa o sa discut si cu AsSasiNn dar nu cred ca o sa aiva ceva impotriva.

O sa fiti anuntati in legatura cu asta in sectiunea news and informations asa ca fiti cu ochi in 4 pe acel topic.

Noapte buna!

Edit: "Aveţi dreptul la patru învoiri consecutive la antrenament, în caz că va exista şi o a 5-a învoire consecutivă aceasta nu va mai fi luată în considerare prin urmare v-a fi respinsă şi în caz că veţi lipsi o să primiţi FW." -> E postata pe prima pagina la invoiri de jumatate de an.Bafta

Edited by AsSasiNn ZEW
Nu am acceptat asa ceva.

Baaaaaaaaaaaa, nu mai poooooooooooot =))))))))))

Morororororo =))))))))))))))))))

Ma doare stomacu' de ras, am ras cu lacrimi...

Stai așa ba când s.a întâmplat asta ? Sau nu e real :)))) ?

11 Septembrie in SUA :(

Scuzati punctele micute de la raport, ma pun deja sa fac peste 100!

Buna dimineata!

, imi pare sincer rau ca ti-ai depus demisia, pot spune ca te-am cunoscut cat-de-cat in prima mea luna aici, esti un om de treaba!

Cel mai frumos ar fi sa ramai, dar, dupa asteptarile mele, de aceasta data nu o vei mai retrage... :(

Mult succes! Pastram legatura, poate vei intra tot intr-un departament si ne-auzim pe /d.

Baieti, ui' de ce mod am dat eu zilele astea:

http://imgur.com/a/SQvc5

Check ma' sign for it :)

* Nick: IonuVRS[VIP]

* Level: 37

* Rank: 5

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 8 luni si o saptamana.

* De ce doresti sa pleci din FBI?: Nu ma mai simt bine aici, parca nu mai e ce a fost, multi vor sa plece doar ca sa aiba sanse la lider in caz ca vei renunta candva Asasine, eu nu vroiam acest lucru, nu stateam cu interes aici, ma distram doar, dar deja nu se mai poate, un alt motiv ar fi ca m-am plictisit sa zic asa, vreau mai multa actiune, noi nu faceam nimic niciodata, niciun mandat de perchezitie nu ne accepta, nimic, de ce sa mai stau? sa dau fvr cand imi tuna capul? eh.. mai multe motive pot spune, dar nu aici. Mai este o vorba data de cineva "In sfarsit mai scapam de unii" e usurare pe capul lui, se simte el.

* Cum te-ai simtit in FBI?: Cel mai bine, nu stiu daca o sa ma simt altundeva atat de bine, am fost alaturi de oameni frumosi care s-au schimbat.

* Sunt de acord ca voi primi FP 60/60 in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru FBI pt minim 2 saptamani: Nu am treaba.

* Alte precizari?: Succes mai departe!

Retrage ba, iti trebe actiune, go in mafie sa vezi tu acolo actiune daca iti trebuie :))

Deja e a 3-a sau a 4-a oara cand postezi demisia, astept sa o retragi. Si cine nu te suporta ba? eu, ti-am zis esti gay-u meu preferat logic ca ma tem sa nu te fure careva asa caaaaaaaa retrage nu fi nabet.

@, Mai nou nu se merita nici mafie, in mafie e nashpa, iti zic dupa experienta mea de 1 an si ceva :)

Bafta Veres! Daca nu retragi esti nab....