Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Ce faceti mai FBI, o sa vin la antrenament maine sa va fac o vizita cred, ma primiti si pe mine acolo, fac duele cu voi. Sunt ca relaxat dar intr-un fel imi pare rau ca nu mai sunt printre voi, dar macar asa se vor bucura si ceilalti de rank mai mare, no problem, ne vedem pe /wanted, sa nu imi dati arrest ca ma supi.

@, Cine de rank mare are treaba ta ma? Pe mine nu ma afecteaza cu nimic, nimeni dintre voi, startrack mi-a facut nervi ieri am pierdut un race din cauza lui, da mi-a dat /transfer si e ok. Zici ca le furi sansa la lider, cui o furi ma? pana la urma membri voteaza, iar assasin nu o sa lase lideru asa de repede pentru ca nu are de ce, totul e ok asa cum e. Eu am admin, nu pot sa candidez la functia de lider, deci nu ma incurci cu nimic. Pentru un FW ai plecat? oricum nu aveai unde sa urci mai sus de rank 5, as fi lasat eu sublideru sa poata da assasin altcuiva si sa raman rank 5 dar a zis ca nu mai da sublider la altcineva. Deci nu te mai tot plange atat, o sa regreti tu mai tarziu. Aveai rank 5, nu aveai raport nimic, puteai sa intri pentru loguri si in rest sa joci pe RPG 3 daca iti place asa de mult in mafie. Spune-mi si mie care rank mare a avut treaba cu tine sa nu mor prost si pentru care erai o problema la functia de lider? Nu de alta dar sunt curios si eu

@, In primul rand nu ai inteles ce am spus, nu m-am referit la tine si nu am spus ca Assasin o sa lase liderul curand, eu oricum nu vroiam lider, e o prostie, o pierdere aiurita de timp, stiu ca unii s-au bucurat ca am plecat, nu mor de FW, de ce am spus ca merg dupa expresso ala si de iau FW-uri dar eu il ard, crezi ca ma intereseaza? crezi ca mai imi pasa atat de mult de jocul asta? pot sa iau ban ca nu imi pasa, deci cel mai mare motiv ar fi ca m-am plictisit de factiune, simplu, nu am plecat ca a spus X ca, ce bine e ca mai pleaca unu' , din contra ma gandeam sa raman in ciuda lui, dar daca mi-am propus sa fac ceva aia fac, Assasin din cate am vazut s-a suparat pe mine ca am tot pus demisii si una-alta, putea sa fie fara sanctiunea aia la lider daca vorbea cu mine, NU MA INTERESA DE FW-URI INTELEGETI, de promovat nu am unde promova, sa fii sublider e cam tot una cu rank5, asa te privesc toti, cu aceiasi ochi ca pe un rank5, nu vroiam sublider si nici lider, de ce am iesit? daca vroiam lider ramaneam, si o sa fiu sincer ca intotdeauna, desi nu imi place sa ma laud, eu ma intelegeam bine cu toti membrii de rank mai mic sau egal cu mine, chiar mai mare, deci pot spune ca as fi avut sanse la lider daca as fi propus, dar nu vreau lider, m-am plictisit de mult de FBI, nu mai aveam ce face, ma bagam ca prostu in seama peste tot, ma duceam cu hydra si chiar daca aveam rank5 ma simteam exclus, si nu, nu din acest motiv am plecat, dar poate a afectat plictiseala care m-a facut sa plec, daca nu intelegeti asta este, dar cred ca am vorbit cat de cat sa fie pe intelesul vostru, ca sa stiti de ce am iesit si sa stiti tot, sunt sincer, nu ascund nimic, dar tineti ba minte, "e doar un joc" atat, stati calmi ca daca aveti rank5+ intr-o factiune nu primiti nimic in viata reala, pana la urma, nu castigi nimic din jocuri, stiu si eu asta si tot ma joc deoarece imi place si joc de placere, nu din obligatii.

@,

Ba deci eu nu te inteleg...am vazut ca ai de mult problema cu rank 5, de cand aveam doar eu startrack si cu tine 5 . Deci daca nu e Star sunt eu...sa mor daca stiu sa te fi enervat cu ceva sau sa fi suparat pe cineva, in factiunea asta doar cu Andrei89 am avut o altercatie la antrenament dar a trecut...in rest m-am inteles bine cu toti la fel si cu tine. Am vorbit in game de fiecare data, te-am salutat, am glumit si chiar nu stiu ce ai...si nici macar nu stiu daca te referi la mine sau la Startrack si chiar daca mi-as dori lider e normal pana la urma de asta am muncit...si daca te uiti la log-urile mele am avut 3-4 rank 4+ insa niciodata nu am reusit..Te inteleg este un joc dar prefer sa avansez si in jocul asta, asta imi place sa fac asta fac, daca imi placea sa ma plimb prin factiuni din una in alta o faceam dar eu imi doresc ceva mai mult decat atat...

Din cate ai vazut imi asum tot ce fac si incerc sa fiu responsabil pentru faptele mele.

Imi cer scuze daca nu sunt eu..dar chiar as vrea sa stiu la cine te referi.

Edited by Rekill

@,

Ba deci eu nu te inteleg...am vazut ca ai de mult problema cu rank 5, de cand aveam doar eu startrack si cu tine 5 . Deci daca nu e Star sunt eu...sa mor daca stiu sa te fi enervat cu ceva sau sa fi suparat pe cineva, in factiunea asta doar cu Andrei89 am avut o altercatie la antrenament dar a trecut...in rest m-am inteles bine cu toti la fel si cu tine. Am vorbit in game de fiecare data, te-am salutat, am glumit si chiar nu stiu ce ai...si nici macar nu stiu daca te referi la mine sau la Startrack si chiar daca mi-as dori lider e normal pana la urma de asta am muncit...si daca te uiti la log-urile mele am avut 3-4 rank 4+ insa niciodata nu am reusit..Te inteleg este un joc dar prefer sa avansez si in jocul asta, asta imi place sa fac asta fac, daca imi placea sa ma plimb prin factiuni din una in alta o faceam dar eu imi doresc ceva mai mult decat atat...

Din cate ai vazut imi asum tot ce fac si incerc sa fiu responsabil pentru faptele mele.

Imi cer scuze daca nu sunt eu..dar chiar as vrea sa stiu la cine te referi.

Nu man, in ultima vreme m-am inteles cu toti, si nu e niciun membru vinovat ca am plecat eu, o spun sincer, odata a spus cineva bine ca mai pleaca si altii sau ceva de genul si m-a enervat, dar tot nu am iesit din cauza lui, m-am plictisit,lider nu vreau.

Deci cu cei de rank 5-6 m-am inteles perfect, nu credeam ca mai exista astfel de oameni buni pe serverul asta, deci nimeni nu e vinovat. Si nu stiu de ce va mai stresati de mine.. am fost un simplu membru..

am fost un simplu membru..

I don't think so.

Nu ma bag, voiam doar sa dau si eu un salut!

Cum merge treaba prin game? Sunt 3 si 4 pe [/nearwanted]?

Antrenament-ul de astazi o sa-l tina RazvanSzatmari14 el decide ce si cum.

Cine nu asculta de el si are dovezi ca trebuie sa primiti fw nu am ce sa fac+ de asta o sa aveti probleme la rank up..asa ca va sfatuiesc sa fiti cuminti.

Ba ieri am avut probleme cu pc-ul si nu am putut tine antrenamentul , sper ca data viitoare sa pot sa il tin e.Va rog sa ma intelegeti

Multumesc

Te iert

Hai welcome celor noi. Scuze ca n.am mai prea postat dar stiti si voi, e vara, e soare , e fetite multe :)) Si mai am si un job in RL .

Radule, vezi ce faci.

Noapte Buna FBI.

Edited by Turb0

Ce face FBI-uuuu meuuuuuuuuuuu, ba de cand nu am postat aici, trebuie sa mai fac putin spam, dar ma tem ca poate ati recrutat oameni smecheri si dau report, dar nu ma intereseaza.

Ba zici ca am vrut sa reaplic, dar sigur ma respingea Assasinu' sau picam testele ca popa.