Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@, Ba ce bolnav esti, inainte erai mai frumos in avatar.. acum vad ca te-ai schimbat total =)) daca stii cum zic :))

Ba e prea mare lagu, nu pot face nimic, o sa intru mai tarziu in game, ne auzim pwp

Salut!

Coto, nab, noi ne stim, vorbim in-game :*

P.S: Lol, ba, acu' am observat ca esti din Valcea... poate iesim la un sooc, sal.

=)))

Edited by Coko

@, Eh, si eu am tot husky, husky malamut imi e asa de drag ba, sunt cuminti si nu prea gardesc si imi place ba ca asculta, nu musca pot sa ii bag si degetu in fund ca nu face nici smac :))

Il iubesc ba, caini husky si aia ciobanesti germani imi plac :D

Aici e cand l-am adus, acum 1 an si ceva..

Salutare, ce mai faceti? Eu acum am venit dintr-un meci de CS:GO, cred ca ma bag la un anime si apoi dorm.

Va zic de pe acum, noapte buna! A, bun venit celor noi, sa aveti grija ce faceti si sa faceti dovezi la tot. GN.

@,

Ai post, fw, uninvite, fp pentru ce mi-ai zis in game.

@,

Glumeam ma stai linistit :)) ..asa e cand intri intr-o factiune, deabia astepti sa faci mai multe..dupa care trece un timp si te plictisesti.

@, Da ce am zis, sefu?

Salutare, nabilor, ce mai faceti? Eu ma pun sa mai fac ceva lucrari in PS.

N.Catalin, bafta mai departe, nu am ajuns sa te cunosc, dar sunt sigur ca esti o persoana de treaba.

Ce aveti ma toti nabii de rank mare de va dati demisia in ultima vreme ? Intai vrs,dupa turbo si acum si cata ...

Succes Cata in continuare,data viitoare sigur iei helper/admin :) . Pana atunci te astept in GSB sa luam LS'u

@, Bafta in continuare, ma bucur ca te-am cunoscut.

@, Mai da-mi o data link-ul cu naruto cand era mic, am pus windows din nou si am uitat sa-l salvez , iar asa gasesc greu episoadele. pup

O seara buna va doresc.

@,

Asa facea nesimtitu' a? Glumesc..totusi este un joc si oricum nu poti sa sti totul la test, mai inveti si pe parcurs daca iti dai interesul.

Neata, intru si eu imediat in game!