Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Na ma si eu am husky malamut si nu ma laud atat ca voi :))

12048499_845724625540932_1198637261_n.jp

Acum am ajuns de la liceu, trebuie sa imi mut pc-u in cealalta camera si pe urma o sa intru in game, ne auzim, pwp.

@@AsSasiNn ZEW, Bai mie nu imi merge serveru de cateva zile, nu vad pe nimeni sa anunte ce se intampla sau macar daca se incearca rezolvarea pentru persoanele care nu le merg... oricum la fel imi face si forumu si rpg uneori, acum l-am prins on, fac cerere de invoire,inactivitate sau ce, nu pot intra, adica nu imi merge serveru.

Salutare tuturor. Saptamana asta se mai face sedinta sau antrenament?

Doamnee c are RPG? Dau sa intru pe RPG si ma trimite pe B-Zone Community...ce o avea?

http://forum.b-zone.ro/topic/297490-problema-cu-site-ul-%C8%99i-serverul/page-6#entry4500528 (Nu folosesti internet de la RCS/RDS)

Merita s-o ascultati cap-coada :X

P.S: Sedinta/antrenamentul nu se tin, raportu' e optional samd, sal.

Edited by Coko

Saluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut FBI-u meuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ba, deci am vazut la Cokolau pe canalul de YT ca ati avut mandat de perchezitie la mafii, mama, ma mir ca v-a acceptat Asasinu'.. Sincer mi cam dor de voi, ce bine eram eu acum in hydra si bubuiam tiristii, dar ma roade un gand sa revin printre voi, dar mai vedem cat chef o sa mai am de mafii. N-am mai postat de mult aici, am venit sa va ţuc, hai saluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut.

Edited by IonuVRS VIP

Saluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut FBI-u meuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ba, deci am vazut la Cokolau pe canalul de YT ca ati avut mandat de perchezitie la mafii, mama, ma mir ca v-a acceptat Asasinu'.. Sincer mi cam dor de voi, ce bine eram eu acum in hydra si bubuiam tiristii, dar ma roade un gand sa revin printre voi, dar mai vedem cat chef o sa mai am de mafii. N-am mai postat de mult aici, am venit sa va ţuc, hai saluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut.

Au facut mandat cu Teylo nu cu mine :))

Lasa ramai SP ca acum au venit si ZEW-ii pe acolo .Luati 3 orase, daca nu sti trage , hai FBI.

Bafta.

Ai putea sa-mi promovezi canalul, fa.

Ms :*:X

cf?

@,

O sa vad ce o sa pot face cu promovatul asta.

Eu bene, caut un film de dragoste, tu ce face?

Te-ai dat pe filme de dragoste, pacat ca-i naspa cand te uiti singur :)) (no offence, stii ca glumesc)

@,

Am glumit baaaaaaaaaaaai, hooo :))) m-as fi uitat la unu de dragoste&actiune, gen Tres Metros Sobre El Cielo, dar m-am mai uitat la el, dar nu gasesc nimic, asa ca o sa caut ceva de actiune.

EDIT: Hai ca am gasit Transporter 4, bafta!

Edited by IonuVRS VIP

@,

Am glumit baaaaaaaaaaaai, hooo :))) m-as fi uitat la unu de dragoste&actiune, gen Tres Metros Sobre El Cielo, dar m-am mai uitat la el, dar nu gasesc nimic, asa ca o sa caut ceva de actiune.

EDIT: Hai ca am gasit Transporter 4, bafta!

Incearca "Afaceri murdare", tocmai azi ce l-am vazut la cinema, e bomba.

Trebuie doar sa ai rabdare ca sa-ntelegi ce se intampla pe-acolo :))

@, Fa tu iar nu ma mai bagi in seama ai? Nesimtito de la mine cuc nu mai vezi!

Restul ce faceti? Nu am mai postat de ceva timp aici :)) dar...de acu sa curga spamuuuul :))

@, Uita-te la Need For Speed :Inceputuri, are si dragoste si actiune, pe mine unul m-a captivat :*

@, Cred ca m-am uitat la el acum aproximativ un an daca stau bine sa ma gandesc, oricum, mersi :)

Daca tot a trebuit sa dau un reply lui Harddy, hai sa va salut si pe voi FBI, ce faceti?

@, Fa tu iar nu ma mai bagi in seama ai? Nesimtito de la mine cuc nu mai vezi!

Restul ce faceti? Nu am mai postat de ceva timp aici :)) dar...de acu sa curga spamuuuul :))

@, Uita-te la Need For Speed :Inceputuri, are si dragoste si actiune, pe mine unul m-a captivat :*

Ma scuzi, boss :((

Ionuvrs e nab.

Salut baieti.

Eu sunt noul vostrul coleg,sper sa ne intelegem.

Bun venit in FBI!

Sa ma bagati si pe mine in PM-ul de rank 4, maine vreau sa sustin niste teste.