Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@, Welcome.

Welcome celor noi, imi cer scuze ca va urez asta asa de tarziu dar am avut ceva probleme zilele astea si nu am avut timp.

O sa incerc sa fiu putin mai activ pe samp, am renuntat la functia de admin din cauza lipsei de timp in caz ca va intrebati asta.

Sa aveti tot timpul dovezi inainte sa faceti ceva, daca va pot ajuta cu ceva imi puteti trimite pm pe forum sau sa ma cautati in joc.

O zi buna !

Welcome celor noi! Si la mine au inceput testele... Dupa ce am dat unul si cred ca am scapat, a doua ora mai planifica cate o profa alt test pe saptamana ce urmeaza. :/

Edited by Furuncul

@ Testele initiale sunt degeaba, am incercat sa scot 6,90 la toate mai putin mate si info.
@ Cea mai cancer metoda aia cu semnatura :)))

Edited by Furuncul

Asasin, nu te supăra pe mine, am fost promovat acum 11 zile și nici la acest moment nu fac parte din acel PM...

Deja mi se pare cam tras de păr.

, franceză =))

Asasin, nu te supăra pe mine, am fost promovat acum 11 zile și nici la acest moment nu fac parte din acel PM...

Deja mi se pare cam tras de păr.

, franceză =))

Nu cred ca exista.

Saluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut FBIiiiii, ce faceeeeeti?

Am facut un video cu scenele de la perchezitie, pacat ca nu am putut sa filmez la fiecare hq, la rdt nu am apucat deoarece DH a condus tare bine, iar in SF nu am putut ca m-a omorat dependeta si nu m-am mai chinuit sa va gasesc.

Abia astept urmatoarea Duminica, sa vin la antrenament la voi :)

@,

"dumneaza" =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sa vii la inmormantarea mea, ca mor aci de ras.

Nici eu nu aveam mai mult, tot in 10-15 fps bateam :))