Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@@Teylo, Felicitari pentru functia de lider FBI. O meriti pe deplin, de cand faci parte din FBI ti-ai facut treaba foarte bine si te-ai ocupat cum trebuie de factiune, ai grija de aceasta functie si sper sa ridic factiunea asta tot mai sus. Am incredere in tine ca nu o sa faci schimbari foarte drastice iar atmosfera o sa ramana tot asa frumoasa.

Felicitari Teylo, azi vei fi un mos craciun :)) Bafta cu functia !

Felicitari Capitanu pentru sublider, nu te stiu, dar putem face cunostinta :)) sper sa ne intelegem bine !

Am facut cuno$tinta!

xTm,iar $a te invat? :))

Welcome celor noi si multa bafta la rapoarte, sper sa ramanem in formula actuala cat mai mult timp :).

Welcomeeee tuturor,ma bucur ca ne-am strans un colectiv asa mare,sunt sigura ca o sa ne intelegem! 8->

Astept sa faceti spam pe /r ,la discutii,imagini,unde vreti voi,si sa aveti grija mare la post hunteri ca-s mai multi de-o gramada..

Baftaa si ne auzim in game. :*

Si desigur,o melodie pentru naaabi.

@,daca erai pe grupul de pe wapp,stiai mai multe despre ban'ul lui Maxy. :P

@,imi pare rau ca ai luat ban din cauza "increderii" unei prietenii..urat din partea lui in orice caz.Data ce vine cand ti se mai intampla asa,incearca sa dai contul unei singure persoane,in care ai incredere 100 la 100,si stii ca nu face vreo prostie..

Bafta in continuare,ai o luna pauza de samp,si dupa esti bine primit inapoi in familia FBI!Te asteptaaam. :*

@@AIM xTm 360,ehee,gg pentru rank 3,ti-a mai scazut si tie oleaca din raport. :))

Neata nabi,ce faceti?Eu abea ce m-am trezit si am mancat ceva..

Inca astept membrii noi sa-si faca aparitia si pe aici! :-W