Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Fi-v-ar ziua buna, sa va fie.

Eu sunt colegul nou, o sa am posturi multe si FW-uri, sper sa ne intelegem bine.

Ne mai auzim prin joc, pa pa. :)

La 22:00 intru in joc sa-ti fac instructaju'.

Spor la joc.

Ascultati de ce spune Draco sa nu trecem la Fw-uri si warn pe forum. Bun, sper ca saptamana asta sa vad mai multe puncte decat saptamana trecuta si vreau sa va reamintesc ca maine seara la 19:00 avem antrenament. Antrenamentul nu a mai fost mutat la alta ora, multi ati vrut sa-l schimbam si pana la urma tot la ora 19:00 va ramane, si inca ceva, saptamana aceasta nu avem sedinta.

Sa aveti un weekend placut dragii mei.

Salutare colegi și bine v-am găsit, sunt noul vostru coleg și sper sa ne înțelegem bine. Sunt foarte fericit ca am intrat aici, și sper sa fac treaba buna. Ne auzim mâine în game, poate chiar și la antrenament, sper. Noapte buna :)

Salutare colegi și bine v-am găsit, sunt noul vostru coleg și sper sa ne înțelegem bine. Sunt foarte fericit ca am intrat aici, și sper sa fac treaba buna. Ne auzim mâine în game, poate chiar și la antrenament, sper. Noapte buna :)

Ora 3:00? Culca-te ba. Welcome ba nub :)) Vezi să nu greșești :*

Ohh, sa vedem.

Legat de ce noi veniti, nu stiu ce sa zic. Am o problema personala cu , fostul fpsMANN, asa ca nu incerca vreo tangenta cu mine. :*

Legat de ceilalti doi, bun venit baieti printre noi, faceti dovezi si mare grija la care F4L e prin spatele vostru. :))

Considerand ca nu prea spamez eu pe aici, dragul meu ma bucur ca ai constientizat ceea ce ai facut, personal pentru mine scuzele sunt egale cu 0, dar totusi incepi sa dai dovada de acei 17 ani pe care ii ai, e un inceput. Sa nu crezi ca am ceva personal cu tine sau ca voi retrage vre un cuvant pe care l-am spus, niciodata. :)

Sunt bine-venite acele scuze, dar spun ca sunt egale cu 0 pentru mine deoarece nu sunt scrise din proprie initiativa.

Si inca un amanunt pe care as dori sa il confirme si @Teylo. Vad multe post-uri in care va complicati, va incurcati si va rastalmaciti pentru ce ? PENTRU UN AMARAT DE PUNCT ? Faceti dovezi, nu dati /su daca nu sunteti siguri si nu verificati dovezi ( in caz de cop attack/cop kill/Drive-By ). Cand sunteti in namecover, va complicati cu civil attack sau alte prostii in loc sa gasiti un drogat si sa va faceti acel raport linistiti. De ce spun aceste lucruri? Pentru ca nu va vreau raul si stiu cum e sa sa te rogi de cineva sa nu-ti faca post sau sa retraga.

pup

Edited by Drake nWo

Nu ma cunosti? Aduti aminte acum ceva timp la un exercitiu LSPD, cand erai cu mine si GRNooB in masina si faceai pe desteptul si amenintai. Eu nu uit si mai usor cu figurile de stil. Aveam nickname-ul "Schindler" , in caz ca ai memoria scurta.

Edited by Drake nWo

Bun venit celor noi!

Un sfat prietenesc,daca aveti nevoie de compuneri/referate pentru scoala apelati la Christian (aka Drake)

Multumesc pentru reclama, esti un scump :*

@, Bravo, esti tare, tot nu stiu despre ce vorbesti, sa fie-n bafta ta. Sincer nu imi pasa ce crezi despre mine, atat timp cat nu ne cunoastem personal, nu toata lumea place pe toata lumea, sa ai o seara buna, chiar nu am chef sa ma cert cu tine p-aici, pa pa.

@, Vai, mersi de sfat, o sa tin cont. :*

Edited by Nephew ZEW

Nici eu nu aveam nimic cu tine pana cand ai anuntat robul ala pe /d. Si dupa asta ma luasem de tine si am dat si pm-ul ala si in el ne-ai facut sclavi... nu mi s-a parut normal.

Sper ca glumesti cand zici ca a anuntat pe /d robul . Daca mai vad ca iese discutii din partea oricarui membru din acest motiv o sa cer sanctionarea imediata . Asta asa sa nu mai iasa certuri si discutii aiurea pe /r si mai nou in acest topic.Iar pentru favorizare player cred ca stie fiecare care este sanctiunea.

A fost frumos antrenamentul din seara asta, multumim Leviathan, te-ai descurcat bine.

@, Mersi,oricum probabil nu a fost intocmai cum mi-am dorit,asta probabil fiind si din cauza ca este prima data cand sustin un antrenament.Data viitoare cand o sa-l tin o sa fie mai ok decat a fost acum.

Aoleu , era sa fac o mare greseala azi , dar nu am comis o , drept urmare raman in factiune . Apropo , care nu ma suporta (Stie el cine) poate sa-si dea demisia , ca nu scapati niciodata de mine.

Salutare all & welcome celor noi !

Va mai las si eu o piesa :>

https://www.youtube.com/watch?v=L6F0d6QcV0w

Si inca ceva, pentru amuzamentul vostru. Eu m-am uitat de vreo 7 ori si tot nu m-am plictisit.

# Va fi mai funny/interesant pentru cei care joaca sau au jucat CS:GO. :P

6:25-6:38 =))

Aoleu , era sa fac o mare greseala azi , dar nu am comis o , drept urmare raman in factiune . Apropo , care nu ma suporta (Stie el cine) poate sa-si dea demisia , ca nu scapati niciodata de mine.

Ba Sebi, hai ca deja esti sub orice critica. Am tot tacut eu pe aici, nu vreau sa ma ia nimeni in parere de rau dar vreau sa.mi zic si eu parerea. Teylo a spus ceva acu vreo 2 seri pe /r in legatura cu cearta asta Startrack+alti membrii , insa eu vad ca tu o tot lungesti, cica " care nu ma suporta(stie el cine) poate sa.si dea demisia" bai omule, de ce pui paie pe foc, nu poti sa taci? Iti place tie sa agiti lucrurile? Daca stii cine e, si bla bla, taci, lasa de la tine, cand v.a pica, v.a pica si aia e. Cat despre aceste apropouri cu " pune.ti demisia" de ce nu ti.o pui tu ma? Tu ca rank superior ar trebuii sa dai sfaturi bune, sa tii cu membrii tai, nu sa fii asa capos si sa fii un increzut, pt ca nu esti. Ai acum Helper, da? Ocupate de functia de Helper si nu pune paie pe foc intre membrii, sau..cei de ti.au dat functia de Helper nu stiu ca tu ziceai ca : citez " ti se rupe p**a de jocu asta" ?? Ha? E ok...ce sa zic, daca Teylo te vrea asa..respectam decizia lui.. Repet, nu vreau sa ma lua.ti in parere de rau...peace.

P.S. Welcome celor noi, si bafta la puncte. :*

Asa, bine c-ai deschis topicul, sa va spun si eu noapte buna, si sa va mai las o melodie, bineinteles. :)) :3

A, dar inainte sa ies, tin sa-ti urez si aici bafta in continuare, @, ! Ai fost baiat bun, pana intr-un anumit punct. Motivul care te-a determinat sa te schimbi doar tu il cunosti. Poate imi vei spune vreodata ce s-a intamplat cu tine, poate nu. In fine, adios, dar ramai cu bine. Tinem legatura. :P>:D<<'>

Acestea fiind spuse, noapte buna tuturor !