Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salut baaaaa,mai postati si voi aici,ce facem, devenim inactivi? Cum o mai duceti,ce mai faceti?

Buna dimineata colegi .

- Acesta este ultimul meu post aici ca membru FBI . Imi pare foarte rau ca ies din aceasta factiune pentru ca m-am acomodat foarte bine aici si m-am simtit excelent .

Iti multumesc Simi pentru tot ce ai facut pentru mine si imi cer scuze pentru fazele alea cu antrenamentul etc .. imi pare rau .

Teylo te pup si ne auzim pe facebook ..

Va pup si va doresc o zi excelenta , numai bine ! .

30.05.2016

Biiine deci, Mihaita mersi pentru tot, mi-ai dat sansa sa fac parte dintr-un colectiv unit, cu oameni frumosi, esti cel mai bun lider posibil si iti multumesc ca m-ai scos din fiecare belea in care intram pentru ca mna, sunt o abuserita mica :)). Mi-a facut placere sa va am pe /r si o sa va duc lipsa spammeri mici. Pai ce pot sa zic, Maxy si Valisor imi pare rau .... o sa imi fie dor de voi, dar oricum tinem legatura... Kinotoooo,iti simt putoarea din SF pana in LS, spala-te te rog ms. Missylina si Capy, va iubesc mult si aveti grija de voi.. :)). Drake-ule stiu ca ti-am facut zile amare pe /r, pe skype, oriunde am putut da ma iubesti du-te dracu. O sa-mi fie dor de voi nabilor :X .

@@ALex, imi pare rau ca ne parasesti,in ciuda tuturor intamplate. :( Multa bafta in rl si succes in tot ceea ce ti-ai propus,esti bine primit inapoi oricand te gandesti sa te intorci.O sa-mi fie dor de tine,nab. :(

Restul,cum mai sunteti? c:

:X:X:X:X:X:X

Iti calc pe urme iub :)):X

Calci pe . . . . Te rog eu :)) Sper sa treci peste astea 2 saptamani cu bine,dar nu prea cred :))) 3/3 ON.

morcovi on kidda

Salutare, frumosilor ! A trecut o gramada de timp de cand n-am mai postat aici. :O Ce mai faceti voi ? ;;)

Tin sa le urez bafta mai departe celor care au parasit acest colectiv minunat ! Poate va veti intoarce candva, nabilor. ;))

Va mai las o melodie, asa cum v-am obisnuit. :> Am observat ca nu avem aceleasi preferinte muzicale, dar ce sa zic... sper sa va placa. :P

Alinee vorbim noi cand am io lider bnbn

Lider? Hmm...Tu esti lidera la altceva :3 lasa jocul :)) Despre joc ma abtin sa zic ceva in privinta viselor tale =))))

Kidda imprumuta morcovi (pentru salata)