Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Nici nu am intrat bine ca si ies :)) grav de tot cu adminii astia :|

http://imgur.com/a/jdB1S

De ce am luat eu ban pe contul secundar in mafie, mno, ca am tras bine, nu va recomand sa faceti la fel, incercati sa mai muriti si sa luati worst-uri care sunteti in mafie, ca ajungeti sa fiti banati...

Nici nu am intrat bine ca si ies :)) grav de tot cu adminii astia :|

http://imgur.com/a/jdB1S

De ce am luat eu ban pe contul secundar in mafie, mno, ca am tras bine, nu va recomand sa faceti la fel, incercati sa mai muriti si sa luati worst-uri care sunteti in mafie, ca ajungeti sa fiti banati...

Sa inteleg ca nu ai avut cod?

Sa inteleg ca nu ai avut cod?

Nu am jucat in viata mea cu cod.. Dar mno, ma filmez, iau ban. Nu ma filmez, tot iau ban, ce sa mai faci frate pe B-Zone?

Am facut un filmulet in care am tras cu m4, si am filmat si cu telefonul mouse-ul... Acum vad ce o sa fie..

Salut,ba am dorit sa va multumesc pentru sansa oferita,dar am inteles ca samp-ul este o pierdere de timp si fara nici-un rost.Bafta tuturor si o zi buna.

Nu voi uita nici o data de voi,Mersi Teylo si MaxyMusSs.

#Retired

Edited by Eazy

@@Eazy, Mare prostie ai facut cu banul ala.. Nu asa trebuia sa te retragi.. Samp ul e o pierdere de timp, dar e si o distractie cand ai prieteni cu care joci din cand in cand.. Te astept sa te intorci aici, in timpul liber cred ca poti juca din cand in cand.. Pe mine aici ma gasesti, bafta in RL :)