Jump to content

L u c i f e r

Donator
 • Content count

  1078
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

113 Extraordinary

4 Followers

About L u c i f e r

 • Rank
  ''Tell me your deepest desire''
 • Birthday 05/24/2000

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Lucifer
 • Yahoo
  baronu.filimon@yahoo.com
 • Skype
  baronu.emy11
 • Steam ID
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Radauti.

Previous Fields

 • Real name
  Emanuel
 • RPG1 Nickname
  Lucifer
 • RPG2 Nickname
  Lucifer
 • RPG3 Nickname
  Lucifer.
 • RPG4 Nickname
  -
 • MIX Nickname
  -
 • CS 1.6 Nickname
  -

Recent Profile Visitors

2662 profile views
 1. Nick: Lucifer Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 18.07.2018 Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa, am ramas la un prieten di nu pot intra la wars! Numărul de învoiri din această săptămână:1/2 Alte precizări: Mersi anticipat!
 2. Nick-ul tau: Lucifer Level: 26 Rank: Servant (1) Suma depusa: 5.000$ Data si ora: 22:56 pe data de 11.07.2018 Screenshot: https://imgur.com/wqjWb2Z Motivul: Cica ''Absent War 1/3'' Ce sa-i faci n-am avut secundele..
 3. Nick: Lucifer Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 10.07.2018 Lipsesc din motivul: Am ore la scoala de soferi in aceel interval, adica 14:00->16:00. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări:Asta e, succes la wars. Mersi anticipat!
 4. Nick : LuciferNVM Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 10.07.2018 Lipsesc din motivul: Am ore la scoala de soferi in intervalul acela, adica 14:00 -> 16:00. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari:Asta e, succes la wars. Mersi anticipat!
 5. Nick: Lucifer Rank: 1 Data la care nu poti veni: 10.07.2018 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Am ore la scoala de soferi in intervalul acela, adica 14:00 -> 16:00 si nu pot ajunge! Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Asta e, bafta la war. Mersi anticipat!
 6. Nick-ul tau: Lucifer Level: 26 Rank: Servant (1) Suma depusa: 5.000$ Data si ora: 16:46 pe data de 09.07.2018 Screenshot: https://imgur.com/jeXu7US Motivul: De smecher si de ambitios, nu ba n-am fost la un war, am viata si eu!
 7. Niata tovarasi, mi-a inapoiat si mie service-ul laptopul inapoi insfarsit.. ole ole ole
 8. Nick : EMERICK_ Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):War Data la care nu poti veni : 03.07.2018 Lipsesc din motivul: Dupa cum am zis si in cererea de invoire de ieri laptopul trebuia sa l iau azi.. m am dus acolo am intrebat si a zis ca nu se conecteaza mufa de la touchpad.. deci nu mi vine sa cred din alta in alta problema.. acum m a sunat cu putin timp in urma si ramane acolo peste noapte pentru ca are de schimbat acolo alta ca sa mearga.. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: E a doua din pacate.. Alte precizari: Nu e vina mea.. au fost aia neatenti si acum trebuie sa si repare greseala.. sper ca ma intelegi.. mersi anticipat! Succes la waruri!
 9. Nick: Lucifer Rank: 1 Data la care nu poti veni:03.07.2018 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate):War Lipsesc din motivul: Dupa cum am zis si in cererea de invoire de ieri laptopul trebuia sa l iau azi.. m am dus acolo am intrebat si a zis ca nu se conecteaza mufa de la touchpad.. deci nu mi vine sa cred din alta in alta problema.. acum m a sunat cu putin timp in urma si ramane acolo peste noapte pentru ca are de pus alt ceva acolo.. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): E a doua din pacate.. Alte precizari: Sper sa ma intelegi! Mersi mult!
 10. Nick: Lucifer Rank: 1 Data la care nu poti veni: Luni, 02.06.2018 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate):War Lipsesc din motivul: Mi am dus laptopul la service, deoarece mi se incalzea destul de rapid si din cauza asta nu mergeau unele chestii cum trebuie.. trebuia astazi sa mi l dea de acolo insa cum a fost foarte aglomerat deoarece aveau mai multe in plan, a ramas pe maine dimineata sa l iau de acolo.. chiar nu am ce face.. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2):Este prima! Alte precizari: Sper sa o poti accepta chiar nu am de pe ce intra in momentul de fata.. asa ca nu pot venii la waruri! Multumesc anticipat!
 11. Nick : EMERICK_ Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): WAR Data la care nu poti veni : 02.07.2018 Lipsesc din motivul: Mi am dus laptopul la service deoarece avea niste probleme! Nu pot ajunge la waruri, scuze! Numarul de învoiri din aceasta saptamana:E prima! Alte precizari: Multumesc anticipat! Succes!
 12. @AIM iLuSi0N Acum sincer, spre deosebire de voi, macar avem 2 turf-uri
 13. *Nick: Lucifer. *Rank: Paramedic in Charge(3) *Data sedintei/evenimentului: 29.05.2018 *Motivul absentei: Sunt plecat din oras, debea acum am prins internet ca sa pot sa pun invoirea. Doream sa vin insa s-a ivit ceva si raman acolo peste noapte. Succes cu sedinta! *Alte precizari?: Multumesc anticipat, scuze de neparticipare.
 14. MAINE PREZENTA MAXIMA LA WAR-URI, AM APUCAT SA DAU DOAR UN ATTACK PE CNN LV, ASADAR ACCEPTAM DOAR 3 INVOIRI, NU MAI MULTE! SE PARE CA TREBUIE SA FIM MAI STRICTI IN PRIVINTA INVOIRIILOR PENTRU CA LIPSESTE MULTA LUME DE WAR-URI! O seara buna si ne vedem maine la war-uri!
 15. @D a n @Robert R @RW Zecker @L u c i f e r Acceptate, succes!
×