Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Saptamana asta nu voi acorda rank up si nici fw clear sau altele deoarece am intrat astazi in joc si era olimpiada, /members - 22 online iar la olimpiada era nevoie de un singur membru FBI, inferno a fost in factiune si nu a raspuns nimeni ca vrea sa mearga, deci vom avea /r oprit toata saptamana si fara promovari. Sa aveti o duminica frumoasa, nu uitati ca avem antrenament si sedinta astazi, cine nu vine primeste fw fara discutii.

Daca ti-e asa dor de noi, hai iar fbi :)

O parte din mine zice sa ma intorc fiindca fbi este factiunea in care m am simtit cel mai bine, iar cealalta parte imi zice sa dezinstalez samp ul :/ Oricum o sa ma mai gandesc. Va pup pe toti si spor la rapoarte <3

A venit timpul sa postez pentru ultima data aici, chiar imi pare rau. Multumesc Teylo pentru ca m-ai acceptat in aceasta factiune minunata, unde m-am simtit cel mai bine, multumesc Terr pentru ca m-ai ajutat cand am avut niste nelamuriri, mereu cand te-am intrebat ceva mi-ai raspuns si m-ai ajutat, multumesc mult. Mersi Maxy aka seful (stiu ca nu-ti place sa-ti zic asa), iti multumesc pentru tot, poate mai mergem candva la Jizzy sa bem. Iti multumesc si tie Missy, n-am vorbit asa mult cu tine dar nu conteazaa :*. Sabbnab i love u dude <3 u are the biggest nabbb. :*. Va multumesc tuturor.

Probabil o sa ma las de samp deoarece nu prea am timp sau o sa ma retrag intr-o pasnica. Va multumesc tuturor!