Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@Teylo, & @South MaxyMusS, Deci sa mor in ce hal s-a ajuns, e a 20-a oaraaa cand imi iau ban aiurea... frate nu am folosit niciodata in viata mea coduri si nu o sa folosesc dar totusi primesc banuri peste banuri... e inadmisibil asa ceva...
Am dat pe acel "Banned" si scrie: This player si not banned." :)))))

#AMMA-Retras #Banned
Din pacate tin sa va anunt ca, cariera mea de SA;MP se incheie brusc aici, din pacate nu din vina mea ci din vina unor idioti, cretini si oligofreni care folosesc coduri si toate natiile de programele pentru a iesi in avantajul lor, si pe admini ii doare undeva, daca ip-ul e la fel, si tu esti vinovat, indiferent daca ai folosit sau nu coduri vreodata, oricum platesti si din pacate, asta m-a facut sa inteleg ca aceasta comunitate B(uda)-Zone s-a dus de tot pe ****. Vreau sa va marturisesc ca m-am simtit extrem de bine aici si am asteptat cu mare nerabdare sa revin, dar din pacate o parte din staful idiot si incompetent al serverului face doar ce ii convine, si asta este adevarul...

O zi frumoasa si sper sa va mai distrati cat puteti pe server, poate mai luati nabii ban din cauza unui codat idiot asa fara sa fi avut vreo treaba cu el.

#SefDePagina
#LastPostHere

Edited by South AMMA