Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@@South MaxyMusS, Unde sa mai revin frate, am ban 30 de zile, in cerere preacuvosul Kelton(zis si Patriarhul Daniel de B-zone) imi spune banul ramane, ti-am explicat in cererea cealalta de ce.... eu avand un singur cont si o singura cerere de un ban... ce sa inteleg mai mult? si imi va fi greu sa revin dupa o luna de inactivitate, mai joc pe un cont secundar acum de nivel 20, dar nu pot face mare chestie cu el. SI asa trebuie sa ma apuc de invatat, am simulari de bac anul acesta, permis si altele pe cap... nu o sa mai am timp de joc prea mult, desi asa cu chiu cu vai, reuseam sa fac raportul la limita, dar asta este, sa stiti ca pe comunitate, Staff-ul promoveaza "proletariatul" si prostia(adica cei mai josnici jucatori ai comunitatii, dar ce mai darnici) Nu degeaba se ajung in astfel de situatii.
Daca vreti sa mai tinem legatura ma gasiti in joc cu numele Buggy. sau o sa-l schimb AMMAUraganu cum imi placea mie :))