Jump to content

AIM FalcoN

Member
  • Posts

    222
  • Joined

  • Last visited

About AIM FalcoN

  • Birthday January 1

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

926 profile views

AIM FalcoN's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

8

Reputation

  1. Nume: FalcoN Rang: 2 Vreau in echipa: ROADS Motivul: Vreau sa confisc carnete Alte precizari:
  2. Nume: FalcoN Rang: 2 Vreau in echipa: SWAT Motivul: Vreau sa merg dupa wanted. Alte precizari:
  3. Nume: FalcoN Rang : 1 Dovada la /fdeposit sau /accept ticket: https://imgur.com/a/jDtlU Link catre reclamatie(daca exista): https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/39992
  4. AIM FalcoN

    @Moshu Primesc si eu unban pana la update?
  5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  6. AIM FalcoN

    Cel mai smecher server
  7. AIM FalcoN

    Nick: FalcoN Level: 56 Factiune: Civil Ce doresti sa le spui: BV
  8. AIM FalcoN

    Nick: FalcoN Level: 56 Factiune: Civil Ce doresti sa le spui: Unde e ma spookie in lista asta?
  9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  10. Nume: FalcoN Rank: 3 Actiuni namecover: Numarul de actiuni namecover: 1x Posesie/folosire droguri. Alte precizari
  11. AIM FalcoN

    Viata Reala: - Nume: Strauneanu Robert - Varsta(minim 16 ani): 17 in mai putin de o luna. - Clasa: 10 - Profilul la care studiati(daca sunteti la liceu): Stiintele naturii. - Autocaracterizare (Minim 50 de cuvinte): Ma numesc Robert, am 16 ani si locuiesc in orasul Brasov, sunt o persoana deschisa si de treaba. Imi place sa ma distrez, sunt un om cu simtul umorului, optimist, ambitios, tenace si cu spirit de echipa. Timpul liber mi-l petrec intr-un mod diversificat, deoarece niciodata nu mi-a placut monotonia. Imi plac iesirile in oras cu prietenii, filmele, excursiile si in general tot ce tine de socializare si distractie. Imi place muzica, ascult in special rap, dubstep iar cateodata manele. Ador animalele de companie, in special cainii si pisicile dar si animalele mai mici cum ar fii papagalii si hamsterii. Nu imi plac glumele proaste sau fara rost, nu le pot suporta. Daca cineva imi face ceva rau vreodata, niciodata nu ii voi intoarce moneda, mereu judec dupa proverbul "Razbunarea este arma prostului". Sunt pasionat de gaming si fotografie iar visul meu este sa ajung fotograf. Imi place de asemenea sa ma integrez in grupuri, de fiecare data sa incerc din rasputeri sa multumesc lumea, indiferent de ce mi se cere. Cam atat am avut de spus despre mine, mai departe va las pe voi sa ma cunoasteti. Viata virtuala: - IGN (In game nick): FalcoN35 - Cat timp acorzi serverului B-Zone Minecraft pe zi?: 5 ore, chiar mai mult, am cu cine sa ma joc. - Cu ce crezi ca se ocupa un Helper?: Un helper ajuta playerii la orice au nevoie, le raspunde la intrebari si se ocupa de cei cu un limbaj nepotrivit pe chat. - De ce vrei aceasta functie?: O doresc deoarece vreau sa ajut playerii cat pot pentru ca sunt destul de activ pentru asta, si sa pastrez atmosfera placuta a serverului. - De cat timp joci Minecraft?: Din 2012, cam de 5 ani. - Sanctiuni primite de la helperi / moderatori / admin (minciunile vor fi sanctionate cu interdictia permanenta la functii pe server): Nu am. - Ai mai detinut functii pe Minecraft B-Zone, chiar si in alta generatie (alti owneri, ex: Katzuno, Vennom, KaZep, Snifel, etc.)?: Nu. - Ai citit regulamentul serverului si poti aplica sanctiunile "ca la carte"?: Pot aplica sanctiuni, nu cred ca pot "ca la carte" daca sunt la inceput, dar o sa invat daca-mi dati o sansa. - Timp petrecut pe server ( apare cand intrii pe server sau comanda /ontime la lifetime played): 9h 10min acum, am atat pentru ca abia am inceput sa joc pe acest cont, premium. - Alte precizari: Am mai avut un cont cu numele FalcoN, nu mai joc pe acela deoarece era non-premium, acesta este premium.
  12. Sâmbătă ora 20:00 organizat de primar.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.