Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

e un coleg de clasa,vrea sa faca posturi si cred ca deaia a organizat event pe forum :)))

oricum nu se inscrie nimeni...

Pai al doilea skin nu e blondu ala ce e si la noi ?

Edited by Hooliganu

imi pare rau k ma bag aici dar u,billbonano nu ai dreptul se ma critici nici pe mn nici eventul meu daka el vrea sa participe participa dak vrea sa ma jute ma ajuta eu nu oblig pe nimeni ....nu kred ka tiar placea kand faci un event sa vin si si sa ciz k e o prostie ...pfffff .....romania

Edited by krimes

Sunt 2 skinuri de FBI ratacite pe la alte factiuni si asta nu-mi place, poate le recuperam.

http://wiki.sa-mp.com/wiki/Skins:Public Vorbesc de skin 2 si 3 din acea lista, Ped type: Federal Agents.

Skin 2 cred ca-l avem (e tipu' ala cu parul blond). 3 si 4 nu le avem (3 e la hitman daca nu ma insel), oricum NE VREM SKINURILE INAPOI!!! :)

Guest BillBonanno

Da, este vorba despre 3 si 4 .. cat despre tine krimes, eventul pe care il faci este copiat de la lexutzu, in olimpiada lui lexutzu este si proba de inot, tu ai facut topic doar ca sa te bagi in seama, iar daca aveai ceva sa-mi spui nu trebuia sa postezi aici, exista PM sau esti si tu un alt post hunter ?

Cine imi da si mie un toolbar cu FBI pls Ciuby daca te rog imi dai si mie ala :D pls

SI care stie sa faca toolbar dealea sami faca si mie unu cu ALpInE sa fie cu FBI pe acolo :D

Din cate am inteles si stiu si eu la contul donater iti vine 2 rp la fiecare 5h si daca depasesti nr de rp adik 60/50 acele 10 rp nu le pierzi iti revin la lvl`u urmator :)