Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

o sa am totul pe 0 ? e mai bine asa pentru ca in banca am minus 6 mil si nu inteleg de ce masina mea este scoasa la licitatie nu este corect razr nu procedeaza corect dar nu ai ce sa ai faci el este capul asta este o sa ma las si gata:)

Dar ce ai facut?

Anyway, heeeei, lume.

@TV94 "sal all" + diacritice :)))) Oricum, facem bine. Tu ce faaaci?

Edited by Elle

ماندن AsA se scrie in iraniana numele meu :)

Pei nu am facut nimic un prieten de al meu pasaris mia dat niste bani sa ai caut o masina si el imi stia pass , acum 2 zile mi-am luat de la ghostx cheetah el a intrat pe contul meu si mi-a luat si bani mei si banii lui si masina . . si am ramas pe minus 6milioane :) practic am jucat de geaba nu ma intelege razr , macar masina sa mi-o dea ! Dar nu am ce sa fac el este admin si nu am ce sa zic in fata lui asta este !

Am uitat sa va intreb ceva ! حال شما چطور است؟

Edited by RivEeR

Da este vina mea dar de ce nu imi da banii pe 0 si sa imi dea masina inapoi asa se procedeaza ce vrei traim in Romania ma rog ( Elvetia ) da asta este Numai in romania asa ceva este posibil

Da este vina mea dar de ce nu imi da banii pe 0 si sa imi dea masina inapoi asa se procedeaza ce vrei traim in Romania ma rog ( Elvetia ) da asta este Numai in romania asa ceva este posibil

Deci termina. Stii tu ca doar in Romania se intampla asa ceva... :|. In plus, daca nu ai fost in stare sa ai grija de parola ta, suporta consecintele. Iti asumi un risc cand dai cuiva parola sau cand iti pui parola la fel ca numele...

Tocmai am realizat ca am pierdut ~100 poze pentru raport. Nu poti avea decat 1000 poze, iar eu de 3 zile cand faceam poza se edita ultima poza, deci o sa am un raport foarte slab :|

Edited by roberto28

Da robo da nu este corect cum procedeaza Razr macar Masina mi-o poate inapoia , nu i-am cerut admin i-am cerut ce era al meu el nu stie cum se fac bani , el isi ia ce masina vrea si casa da asta este ! Pana la wipe o sa fiu cel mai sarac :))

Edited by RivEeR

Ultimul tau post Riv3r are nevoie de edit: "isi" nu "asi". Nu o sa fii chiar cel mai sarac, mai sunt si cei de level 1-5 :)) Sa-ti fie invatatura de minte. Nu mai dezvalui parola nimanui.

Ma duc sa mananc.

Da robo da nu este corect cum procedeaza Razr macar Masina mi-o poate inapoia , nu i-am cerut admin i-am cerut ce era al meu el nu stie cum se fac bani , el isi ia ce masina vrea si casa da asta este ! Pana la wipe o sa fiu cel mai sarac :))

Gresesti persoana. Te asigur ca RazR nu profita de admin, doar ca (sa zicem, nu-mi da cu tigaia in cap) ai fost nub si ai dat parola, ce pretentii sa mai ai? Daca ai fi jucat pentru distractie, era normal sa te superi dar nu sa te lasi. Daca joci pentru bani, admin, factiune, rank, 'sa fii cel mai smecher de pã bã-zone', te lasi pentru ca nu-ti mai fac pe plac adminii si incepi sa-i jignesti aiurea, inrautatind situatia actuala. Faci ce vrei, totusi va dau un sfat: sa nu ajungeti sa plangeti pentru ca pierdeti ceva in jocul asta O.o

------------------------------

Neataaaaaaaaa............................................................. (Cu un . mai mult decat Robotiquis)

Acuma o sa joc pentru distractie dar cand ai vezi pe toti ca au masina personala, eu nu joc pentru admin / leader pentru ca nu vreau este o responsabilitate mare + ca tre sa am mai mult grija la scoala tre sa invat mai mult si limba etc orcum poate peste 2 ani leader / admins :)) o sa raman pe comunitate sunt de 2 ani nu renunt asa usor pana la wipe joc de distractie Orcum este un joc nu este real :)) Orcum vezi ca am scris ceva la mine :))) nu strica numai iedu 2 :))

Eu ma pregatesc sa ies pe afara pITICU este acasa la edusca si cam atata :)

Ce amuzant esti tu..

Yoga? :))) Mi-ai amintit de kamasutra. =))) Doamne.. :)))

Ce e rau in Yoga? 'De ce (ne) gandim la prostii mereu?' :))