Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

S-a mai incheiat o zi, azi, chiar daca nu am scris la toate orele...ma simt extenuat, trebuie sa ma invat cu programul...

Inca un episod din Dexter si se termina :(((( cred ca este cel ma urmarit serial...

Merg la somn, noapte buna baieti.

Lauda de sine, nu miroase a bine =))

Noapte buna :*

Cu ocazia asta ai facut si tu +1 :)))

Dece te simti asa de obosit, ai trecut de la Generala la Liceul?

Ghininon frate ,si eu am fost la fel, primele doua-trei saptamani, dupa te obisnuiesti nu mai ai nici o treaba!

Noapte buna All!

Cu ocazia asta ai facut si tu +1 :)))

Bine ma Captain Carlito, m-ai prins, dar si eu l-am prins pe Anthony, si-mi place sa le fac morala pe chestia asta, par interesant :)) ( din punctul meu de vedere ).

Frate, nu stiu, dar mi-am pierdut spiritul ala de prins wanted, nu mai ajung la timp la ei. De maine o sa incep sa-mi antrenez din nou acest punct, sa am noroc mai mult la puncte. O seara buna tuturor, pe seara asta mi-e destul, am facut mancare si asta m-a terminat. $@L

Bine ma Captain Carlito, m-ai prins, dar si eu l-am prins pe Anthony, si-mi place sa le fac morala pe chestia asta, par interesant :)) ( din punctul meu de vedere ).

Frate, nu stiu, dar mi-am pierdut spiritul ala de prins wanted, nu mai ajung la timp la ei. De maine o sa incep sa-mi antrenez din nou acest punct, sa am noroc mai mult la puncte. O seara buna tuturor, pe seara asta mi-e destul, am facut mancare si asta m-a terminat. $@L

Noapte buna tuturor .

Succes la scoala / puncte .

Eee... batranetea asta :)) .

Neata baieti, merg sa-mi mai cumpar cateva rechizite apoi plec la scoala, vorbim diseara cand ajung.

Voi ati auzit ca si clasele a XI-a dau simulari de BAC?

Nici nu vreau sa ma gandesc, cred ca iau 1 la Matematica si 3 la Romana si a III-a materie :))

Edited by Aragorn

Hai neața. Adica neața de mult :)) Am chat-uit toata noaptea pe telefon prin sms-uri 8->

Ziua mea de azi a inceput naspa tare. Test pentru licenta de zbor : fail total. 30 de minute, prima data am picat, dupa instructorul statea AFK...arrest-uri / kill-uri...etc...

Ma duc sa-mi beau cafeaua :)) neața inca o data :*

Vedeti maine cum va organizati si incercati sa participati la probele de la "Events", "Eveniment special pentru factiuni".Eu n-am de gand sa particip la probe, va las pe voi. Sper sa nu ma dezamagiti.

Probele de maine vor fi:

Ora 16:00 - Runda 6 - Car Race

Ora 16:40 - Runda 7 - Last Car Standing

Ora 17:40 - Runda 8 - Dueluri "mixte"

Ora 21:20 - Runda 9 - Faggio Race

Ora 22:00 - Runda 10 - Last Car Standing

In ce consta probele:

Runda 6:

Aceasta runda consta in curse de masini ( Car Race);

Se vor duela factiune vs factiune (ex.: Avispa Rifa vs National Guard);

Vor fii curse 1 vs 1, cine castiga va castiga 1 punct;

Locatia va fii pe Aeroportul din Las Venturas;

Aveti voie sa veniti doar cu masinile factiunii ( interzis Sultan, Bullet, Infernus etc);

Runda 7:

Aceasta runda este un Last Car Standing intre factiuni;

Se vor duela factiune vs factiune (ex.: 69 Pier Mobs vs San Fierro Police Departament);

Locatia va fii in Grove Street;

Aveti voie sa veniti doar cu masinile factiunii, fara pasageri, puteti veni cu oricate masini;

Runda 8:

Aceasta runda consta in dueluri "Mixte"

Se vor duela factiune vs factiune (ex.: 69 Pier Mobs vs San Fierro Police Departament);

Locatia va fii Gun Shop San Fierro;

Se va da cu zarul inainte de fiecare duel, fiecare arma va avea un numar, ce numar pica aceea va fii arma la duelul respectiv;

Vor fii 5 dueluri, cine castiga 3/5 castiga un punct;

La fiecare duel trebuie sa fie un membru diferit;

Runda 9:

Aceasta runda consta in curse de faggio;

Se vor duela factiune vs factiune (ex.: Verdant Family vs San Fierro Police Departament);

Locatia va fii pe podul dintre Bay-Side si San Fierro;

Vor fii 3 curse, cine castiga 2/3 castiga un punct;

La fiecare cursa trebuie sa fie un membru diferit;

Runda 10:

Aceasta runda consta in dueluri de "DB" in Grove Street;

Se vor duela factiune vs factiune (ex.: Verdant Family vs San Fierro Police Departament);

Fiecare factiune trebuie sa vina cu masinile factiunii si cu oameni pe G care sa faca DB;

Factiunea ramasa va castiga 1 punct;

Duminica la ora 13:00 va avea loc un war 4fun intre National Guard si Southern Pimps.

As vrea sa veniti in numar cat mai mare, prezenta nu este obligatorie.

Locul unde se va desfasura "warul" va fi in Palamino Creck.

English:

Sunday at 13:00 National Guard and Southern Pimps will have a war 4 fun.

Valentin Ionescu: I would like to see most of you there, but you don't have to.

The place it's settled , it will be in Palamino Creck.

Maine, 04.10.2013, ora 20:00 vreau sa fiti cati mai multi in game la antrenamentul aerian, dupa antrenament vom face un event impreuna cu cei din Paramedics.

Eventul nu va fi pentru tot serverul, ci doar pentru cei din National Guard si Paramedics.

Cine are idei pentru un event astept sa imi dea PM.

Eventul nu este obligatoriu, dar daca vreti premiul trebuie sa fiti prezenti.

Premiul il veti afla maine seara dupa antrenament.

Sper sa fim cat mai multi si sa nu ne facem de ras.

Edited by South C a r L

Salut salut. Hai ca de ceva vreme nu a mai fost activitate pe aici. Maine speram sa fiti on , va spun de pe acum , nu voi lua in considerare cererile de invoire daca nu aveti un motiv bine intemeiat. Neluandu-ma in serios va rezulta un fw pentru voi. O seara minunata NG.

Maine speram sa fiti on , va spun de pe acum , nu voi lua in considerare cererile de invoire daca nu aveti un motiv bine intemeiat. Neluandu-ma in serios va rezulta un fw pentru voi.

Pentru antrenament, nu ? No problem sefule.

Si cum topicul s-a deschis, hai cu spam-ul :)) Dar evitati posturile scurte.

Si inca 2 zile (vineri - sambata) pana postam rapoartele. Mi-e mila de saracul Thunder ce-o sa aiba la mine de verificat =))

Pentru antrenament, nu ? No problem sefule.

Si cum topicul s-a deschis, hai cu spam-ul :)) Dar evitati posturile scurte.

Si inca 2 zile (vineri - sambata) pana postam rapoartele. Mi-e mila de saracul Thunder ce-o sa aiba la mine de verificat =))

Nu stiu daca va fi Thunder saptamana asta, cred ca este Silence, oricum, nu vor fi probleme.

, tu n-ai ca atributie invoirea persoanelor de la antrenament.

Edited by DGS AlexCyo

Poate el o va avea.

Astept PM-urile voastre cu idei de event.

Cu ocazia asta ai facut si tu +1 :))

In seara asta, o sa va dau cu rachetele mai ceva ca aia in razboi, intelegeti ? Feriti-va ca sunt in forma maxima, aproape dau pe-afara :))

Am plecat la scoala, ne auzim la antrenament, $@L.

Nu stiu daca va fi Thunder saptamana asta, cred ca este Silence, oricum, nu vor fi probleme.

, tu n-ai ca atributie invoirea persoanelor de la antrenament.

Tu ti-ai cam luat avant.

Acum am ajuns si eu acasa si voi vorbi special cu only pentru antrenament daca tot exista intrebari.

Salut salut. Hai ca de ceva vreme nu a mai fost activitate pe aici. Maine speram sa fiti on , va spun de pe acum , nu voi lua in considerare cererile de invoire daca nu aveti un motiv bine intemeiat. Neluandu-ma in serios va rezulta un fw pentru voi. O seara minunata NG.

Si ma rog de ce mai e topicul ala acolo cu "Invoiri antrenamente" ? Daca scriu in invoire ca ma dau cu capu de pereti nu ma invoiesti sau cum? A ajuns un antrenament sa fie mai important decat viata reala.

Chiar vreau s-o vad si pe asta: sa iau FW ca nu ti-a placut motivul de la invoiri antrenamente. Vezi sa nu-mi dai si ban.

Si ma rog de ce mai e topicul ala acolo cu "Invoiri antrenamente" ? Daca scriu in invoire ca ma dau cu capu de pereti nu ma invoiesti sau cum? A ajuns un antrenament sa fie mai important decat viata reala.

Chiar vreau s-o vad si pe asta: sa iau FW ca nu ti-a placut motivul de la invoiri antrenamente. Vezi sa nu-mi dai si ban.

Mai usor , functia pe care o detii deja ti-a ajuns la nas. Nu va bagati voi unde nu aveti nici o treaba.

Ce gay sunt astia de mai sus :))

Haideti in game sa spargem robberii si gata :)) Eu unul am vreo 546 de pct, vreau sa fac 600 sa fie suma rotunda si pun stop :))

pwp :*

cred ca era mai bine cu topicul de discutii inchis

=))

Mai usor , functia pe care o detii deja ti-a ajuns la nas. Nu va bagati voi unde nu aveti nici o treaba.

Stai asa ca mai e putin si-mi ajunge-n frunte, sa vezi atunci.

Gandeste de 2 ori inainte scoti ceva pe gura sau sa scrii la tastatura, cu ce drept imi dai tu FW ca nu vin la antrenament si am cerere de invoire, asta vreau sa stiu. Se vede ca tii cu fosta echipa a lu Ceausescu, comunistule!

Edited by Aragorn

Stai asa ca mai e putin si-mi ajunge-n frunte, sa vezi atunci.

Gandeste de 2 ori inainte scoti ceva pe gura sau sa scrii la tastatura, cu ce drept imi dai tu FW ca nu vin la antrenament si am cerere de invoire, asta vreau sa stiu. Se vede ca tii cu fosta echipa a lu Ceausescu, comunistule!

Nu , dar nu imi place sa tin antrenamentul cu 7-8 oameni , sa vad cereri de genul : "Am o treaba , sunt plecat " Facand referire ca tot primesc rank-up , asta pentru ca tot o dam urat.

Nu , dar nu imi place sa tin antrenamentul cu 7-8 oameni , sa vad cereri de genul : "Am o treaba , sunt plecat " Facand referire ca tot primesc rank-up , asta pentru ca tot o dam urat.

Pai cam ai dat-o urat :)).

In primu rand Erow a spus la sedinta ca cine nu vrea sa-si detina functia de: antrenor, corector de rapoarte (alt cuvant nu-mi vine in mine) si asa mai departe sa spuna si pune pe altcineva. Nu te obliga nimeni sa ti antrenamentu. Daca nu-ti place, nu ai rabdare sa-l ti lasa-l pe altu caruia ii place sa-l tina cu 2 oameni, nu cu 7-8.

In al 2-lea rand poti sa discuti asta cu Only, treaba cu rank-up si altele, ca nu dau eu rank-up.

Si in al 3-lea rand nu cred ca m-ai vazut pe mine vreodata cerand rank up sau spunand ca sunt nemultumit ca n-am primit.