Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

#7.

2-3 video-uri de astazi de la war. Am dat iar dovada ca suntem cei mai buni, ne-am descurcat foarte bine, tinand cont ca adversarii nostrii aveau sniper si au facut cam " geana" :). Dar la urma urmei e un joc. Pentru mai multe detalii, click pe spoiler :).

@ Am avut multa parte de actiune seara. Ne-am descurcat perfect. Eu cu Peiu :) Mai stau oleaca apoi ma bag la somn. va pup dulce !

Edited by NG iCSEM The Special One

Am avut multa parte de actiune seara. Ne-am descurcat perfect. Eu cu Peiu

Dap, am golit wanted list-ul de no drept, ba chiar am si adaugat pe unii in el si dupa le-am dat cadou 6k secunde in jail :)) !!

Neata NG, ce faceti? eu m-am trezit si sunt molestit total :)) am si meditatii si antrenament.

@, de ce ai cont nou pe forum? :))

Pentru ca este iCSEM.TheSpecialOne reborned :))) !!! A revenit in forta :)) !!

#7.

2-3 video-uri de astazi de la war. Am dat iar dovada ca suntem cei mai buni, ne-am descurcat foarte bine, tinand cont ca adversarii nostrii aveau sniper si au facut cam " geana" :). Dar la urma urmei e un joc. Pentru mai multe detalii, click pe spoiler :).

@ Am avut multa parte de actiune seara. Ne-am descurcat perfect. Eu cu Peiu :) Mai stau oleaca apoi ma bag la somn. va pup dulce !

Frumoase videouri :)

'neata, fetili! :*

E asa de frumos afara ca mi-as lua o patura, un bax de bere si laptopu' si m-as instala pe iarba. :X

iCSEM vad ca tot nu are curajul (inca) sa mearga cu mine in patrula. Dar mai incerc, poate poate.

Ne vedem mai indata prin joc. O sa iau Hunter-ul la ture, sa ma mai invat cu el. Se piloteaza cam ciudat, adica mi se intoarce repede cu rotile-n sus. :(

Ne vedem mai indata prin joc. O sa iau Hunter-ul la ture, sa ma mai invat cu el. Se piloteaza cam ciudat, adica mi se intoarce repede cu rotile-n sus. :(

Tu ești vai de capul tău și cu mașina de poliție .. dap-ăi cu hunter ... =)) hahahha

Sal la băieți și fete (Yenoh și Erow). Am fost prin oraș toată ziua.

Am primit comandă de un infernus de poliție. Caut ceva și dau PM cui mi l-a cerut :))

Tu ești vai de capul tău și cu mașina de poliție .. dap-ăi cu hunter ... =)) hahahha

Sal la băieți și fete (Yenoh și Erow). Am fost prin oraș toată ziua.

Bah, stii ce nasol e cu Hunter-ul?! Si partea cea mai dureroasa, pentru mine, e ca reparatiile le platesc tot eu. :( Daca ma prinde Generalu' ca bubui Hunter-ul, pac ma trage de urechi. E greu, sa stii. De cop car nu-mi pasa, ca le iau de la LSPD. :)) Sa plateasca Infernal. :))

Unii sunt cu fail-urile (si-i felicit pentru asta), eu-s cu educatia... Sau cel putin incerc. :))

Neata lume. M-am trezit si eu am intrat umpic in game am facut si 1 punct pe 1 runner la 7:00 dimineata :)))) . Acum ma pregatesc sa merg la un muzeu cu profa. A naibii scoala asta altfel merem prin toate locurile posbile...

Bafta la killuri baieti. Sa aveti o zi frumoasa.

Neata lume. M-am trezit si eu am intrat umpic in game am facut si 1 punct pe 1 runner la 7:00 dimineata :)))) . Acum ma pregatesc sa merg la un muzeu cu profa. A naibii scoala asta altfel merem prin toate locurile posbile...

Bafta la killuri baieti. Sa aveti o zi frumoasa.

Bucura-te ca mergi la muzeu si te plictisesti, sau daca esti atras de istorie n-o sa fi :)) Eu ma duc sa curat plajele astazi, tot liceul o face, sau poate tot orasul, cine stie :)) Chestia nasoala e ca sunt multe plaje, ma rog, o facem si p-asta. Special le-au lasat murdare, c-am trecut aseara pe la ele.

Imi pun ceva sa mananc si-am plecat, la 11 trebuie sa fiu in linie.

Edited by DGS AlexCyo

Bucura-te ca mergi la muzeu si te plictisesti, sau daca esti atras de istorie n-o sa fi :)) Eu ma duc sa curat plajele astazi, tot liceul o face, sau poate tot orasul, cine stie :)) Chestia nasoala e ca sunt multe plaje, ma rog, o facem si p-asta. Special le-au lasat murdare, c-am trecut aseara pe la ele.

Imi pun ceva sa mananc si-am plecat, la 11 trebuie sa fiu in linie.

Eu cica merg la film, :-J 300

Halesc cv, si mai tarziu plec, pe la 13:00 probabil

Eu cica merg la film, :-J 300

Halesc cv, si mai tarziu plec, pe la 13:00 probabil

Gata, am mancat putinel, am facut si treaba mare si acum plec pe plaja... e jumatate de liceu acolo, sper ca n-o sa am de facut nimic :))

Va salut, cand intru in joc vreau sa facem niste curse cu Hydra, Hawk, plecam de pe pista si zburam in asa fel incat sa ajungem primii pe alta pista :)). Daca n-ai inteles iti spun cand ajung acasa :))

Edited by DGS AlexCyo

Gata, am mancat putinel, am facut si treaba mare si acum plec pe plaja... e jumatate de liceu acolo, sper ca n-o sa am de facut nimic :))

Va salut, cand intru in joc vreau sa facem niste curse cu Hydra, Hawk, plecam de pe pista si zburam in asa fel incat sa ajungem primii pe alta pista :)). Daca n-ai inteles iti spun cand ajung acasa :))

Asa facem :))

Am uitat sa zic neata: NEATA, ce mai faceti ?

Vi se pare normal sa faceti atata galagie?! :((

Vise frumoase s-au spulberat cand am deschis ochii... :(

'neata, cin' mi-a ras mustata?! :-<

, eu nu fac... Am facut! 3 luni de NG. <:-P Bem, petrecem, facem dezmat in seara asta. :))

Și eu aproape 7 luni cu 2 săptămâni de pauză. Oricum, mă bate gândul să mă las de samp. Nu știu ce să fac..

Fa kamikaze la CNN. :-

Salut Baieti , ce faceti ? :>

Astazi am avut meci cu echipa , am plantat capaci la "scoala altfel " ...

Sunt rupt in freza ma pun sa dorm 2-3 ore si revin in forta mai pe seara :*