Alex S Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Multumesc pentru cerere, @Peiu S4F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willow S4F Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Neqta, Ng. Ce mai faceti? Peiu, mi-a plwcut mult pomelnicu de la sanctiuni ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Hawk Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Noapte buna tuturor nabi, ne auzim dimineata la antrenament @@Peiu S4F, acuma ma certi ca dau fail la escape? Asta e treaba mai baiete? Noapte buna colegi, ne auzim maine. Spor la antrenament, eu nu pot sa vin din pacate ... Vai de capul meu..numai baftă nu am avut ! Îmi plac previziunile tale ! Te aștept mâine la antrenament ! Vezi tu acolo > !!! @, Tu să taci..gg pentru rank 2, să ști că failurile la rob sunt ale mele. Să nu te bagi unde nu îți fierbe oala, să rămâi la dat fail la escapeurile de la jail !!! Băi așa ceva ??? Varză la rapoartele de la rank 1. Cred că am cel mai lung post la sancțiuni din istoria NG-ului. Mâine o să intervină Erow, îmi este milă de voi ! Multumesc pentru cerere, @Peiu S4F Ba da voi nu aveti somn ? GG Ptr rank voi aia 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kInD3rU Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Felicitari celor care au luat rank-up si in special celor sanctionati(eu) . Chiar ca a fost un pomelnic de familie tiganeasca.... @@Peiu S4F, si daca nu vin? La asta nu te-ai gandit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willow S4F Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Felicitari celor care au luat rank-up si in special celor sanctionati(eu) . Chiar ca a fost un pomelnic de familie tiganeasca.... @@Peiu S4F, si daca nu vin? La asta nu te-ai gandit ! Amenintari cu sodomizare? Post!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan.PunisheR Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Peiu ba about raport in Jail. i was one day in faction and can't have all. -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Maxim16 Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 @Peiu S4F Ba da dur ai fost sa moara GIGEL . Ai bagat acolo la sanctiuni de ma doare pe mn capu si vad ca ai terminat deabea dupa 5:00. Mi-e mila de tine... serios Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Faker Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Neata colegi. Multumesc pentru felicitari. Felicitari Omerkr si Str8 pentru rank up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenoH Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 , scumpete, te-ai ratacit?! Cum ai ajuns tu tocma' acolo?! Grrrrrrrrrrrrrrr... 'neata, fetelor! La :25 sper sa am o surpriza placuta, sa fiu socat de o prezenta covarsitoare la atrenament. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maya Jeleu Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 @@yenoH, Sincera sa fiu nici eu nu stiu cum am ajuns taman acolo ))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW SemK Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 (edited) Hai c-o inchei repede. V-am lasat, v-am pupat, toate cele bune si ne auzim. Cred ca am petrecut cam un an de NG, dar n-a fost degeaba. Nu ma asteptam sa se termine asa, dar mama natura e foarte ciudata cum poate transforma un om atat de repede. Spre exemplu' poti sa te babardesti cu una si a doua zi sa nu te mai sune (dupa ce nu i-am raspuns la primele 2 apeluri, adevarat), dar aveti grija de voi, pnm. Sper sa nu se stinga caterinca de aici si cine-s eu sa dau sfaturi? E clara treaba, prajeala de mahoarca. Spuneti nu legalelor si nu drogurilor ca exista posibilitatea sa obtineti un pret mai bun! P.S.: Iarba buna miroase a detergent. Semk, over. PWP. Edited September 21, 2014 by ZEW SemK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peiu S4F Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Multumesc pentru cerere, Oricând !! Peiu, mi-a plwcut mult pomelnicu de la sanctiuni Normal că îți place mai ales dacă nu ești și tu pe acolo ) ! @, Ai avut bulan, ai fost tu și nu am fost eu. Dar te țin minte ! @, I know Dejan, but if you post the raport, must be completed. Sorry ! @, Mă nu am fost dur, dacă era dupa mine mai anulam cel puțin două. Nu e vina mea că au fost jalnice, mai ales că de când corectez pun și regulile alea pentru care se anulează raportul. Și le-am pus și în engleză nu doar română. Data trecută a corectat Kazan și le-a pus și el. Trebuia doar să se uite da pana mea. Cât despre oră a durat atâta că am făcut cu pauze. Mai mult mi-a luat până le-am postat ) ! @@ZEW SemK, Ce pot să zic...baftă ai grijă de tine și dacă tot stai în București poate ne vedem la o bere, două trei. Ai grijă de tine te pup ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan.PunisheR Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Oricând !! Normal că îți place mai ales dacă nu ești și tu pe acolo ) ! @, Ai avut bulan, ai fost tu și nu am fost eu. Dar te țin minte ! @, I know Dejan, but if you post the raport, must be completed. Sorry ! @, Mă nu am fost dur, dacă era dupa mine mai anulam cel puțin două. Nu e vina mea că au fost jalnice, mai ales că de când corectez pun și regulile alea pentru care se anulează raportul. Și le-am pus și în engleză nu doar română. Data trecută a corectat Kazan și le-a pus și el. Trebuia doar să se uite da pana mea. Cât despre oră a durat atâta că am făcut cu pauze. Mai mult mi-a luat până le-am postat ) ! @@ZEW SemK, Ce pot să zic...baftă ai grijă de tine și dacă tot stai în București poate ne vedem la o bere, două trei. Ai grijă de tine te pup ! Yea i understand you , you are right ,but... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peiu S4F Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 @, For you yesterday would been better to skip posting the raport. But you posted and it was incomplet. Sorry again but this are the rules. I hope you to understand . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenoH Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Jenerale, mi-ai facut duminica frumoasa. Acuma parca-ncep sa uit ca ploua-n draci si-a trebuit sa fug de la Oktoberfest. Ma duc la Area. 17. Oricine intra in Area 51 fara permisiune va primii Wanted 2 - Teren Guvernamental fara a fi necesara vreo somatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Maxim16 Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Hai c-o inchei repede. V-am lasat, v-am pupat, toate cele bune si ne auzim. Cred ca am petrecut cam un an de NG, dar n-a fost degeaba. Nu ma asteptam sa se termine asa, dar mama natura e foarte ciudata cum poate transforma un om atat de repede. Spre exemplu' poti sa te babardesti cu una si a doua zi sa nu te mai sune (dupa ce nu i-am raspuns la primele 2 apeluri, adevarat), dar aveti grija de voi, pnm. Sper sa nu se stinga caterinca de aici si cine-s eu sa dau sfaturi? E clara treaba, prajeala de mahoarca. Spuneti nu legalelor si nu drogurilor ca exista posibilitatea sa obtineti un pret mai bun! P.S.: Iarba buna miroase a detergent. Semk, over. PWP. Bafta prietenr. Sper sa tinem legatura. PS : Contacteaza-ma cand mai vi prin Sibiu. Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenoH Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Nah, sa radeti putin de cascadoriile mele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Maxim16 Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Nah, sa radeti putin de cascadoriile mele... Si mie mi sa intamplat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaddy Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 @@ZEW SemK, bă te-ai chinuit ceva să ieși cu 3/3 FW , oricum succes în continuare, te așteptăm înapoi ! @, tu vrei să fi în top 3 la posturi NG mă ? Sau ce ? De ce faci atât spam ?. @@yenoH, faze d'astea mai pățeam și eu, dar m-am învățat minte . @@Peiu S4F, ne fură arbitrii bă, ia să te uiți la rezumat . Dar oricum, tot câștigăm . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Maxim16 Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 @@ZEW SemK, bă te-ai chinuit ceva să ieși cu 3/3 FW , oricum succes în continuare, te așteptăm înapoi ! @, tu vrei să fi în top 3 la posturi NG mă ? Sau ce ? De ce faci atât spam ?. @@yenoH, faze d'astea mai pățeam și eu, dar m-am învățat minte . @@Peiu S4F, ne fură arbitrii bă, ia să te uiți la rezumat . Dar oricum, tot câștigăm . Bai sincer nici nu stiu unde sa ma uit la.TOP discutii NG Ma ajuti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaddy Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 (edited) @, click pe chenar-ul roșu. Îmi ești dator cu un + ! Edited September 21, 2014 by K A D D Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenoH Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 @K A D D Y, ejti nebun?! Eu-s pe locu' 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaddy Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 @@yenoH, nu mă miră . Care știți schema să îmi pun muzică pe profil ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenoH Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 @K A D D Y, eu asa mi-am pus, chiar daca nu-s pe deplin multumit... http://forum.b-zone.ro/topic/232833-video-tutorial-cum-sa-iti-pui-o-melodie-la-profilul-de-pe-forum/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Maxim16 Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 @, click pe chenar-ul roșu. Îmi ești dator cu un + ! Aoleeeeeeeu cat mai am Tu pe locu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts