Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Esti spamer degeaba, ca tot codas ramai. :-JSingura varianta-n care-ai reusi ce ti-ai propus, e sa stai pe langa mine. Da' uite ca n-am chef. [-( M-ai prezentat colegelor tale?! :)

Sa cresti (in) mare! :)

N-ai dat tu nimic primu', ai editat dupa mine. B-) Si nu te mai lua de , ca se supara. ~ X( Si nu-ntelegi ca nu vreau?! :-H

Şăf dă trib la mongolezi

Nu te-am prezentat si nici n-o sa te prezint. Colegele mele sunt doar pentru mine. Tu nu-ti imparti prietenele cu mine, mie-mi dai d-alea de 14 ani :))

Si, la Zsolti, am editat ca sa va dau voua quote, ca de postat, l-am pus inaintea ta, melcule. Intra in joc sa-ti arat o schema cu armele si cu Hunter, poate. Mai repede!

@, acuma am vazut ca ai pus si tu link, mersi frumos tie nu lui Yenoh )

Da, te iert. Doar pentru ca ai facut contra lui @yenoH :))

Clar, ... Te-am mancat. Sa vezi ce ture-mi faci, daca ma lucrezi pe la spate.

Tu sa taci. Astazi pierde Realul. Le da Liverpool 3-1, sa le sara faza cu "galacticii" din cap :))

xiser esti slab daca abia acu l-ai vazut

mama ce spam e aici stau si eu 3/4 ore cu nevasta si ma trezesc cu +3 pagini ))

Tu nu stii ca trebuie sa-ti imparti nevasta si cu noi, ca suntem o familie. Cu mine, cu Honey, cu Peiu, cu Erow, cu Kaddy si cu cine mai vrea... Nu-i frumos din partea ta. Noi nu facem asa. Sper sa nu se mai intample ;)

@, sper sa ai dreptate si sa piarda Realu', nu ii suport :))

Eu ii suport, dar ii fac in ciuda lui Yenoh. Asta-si baga unghiile in gat, se arunca de la etaj, face spume, distruge apartamentul, arunca televizorul pe geam... Cand pierde, creierul lui o ia razna :))

Da, este ora 19:00. Au inceput stirile, sper sa aparem si noi in programul stirilor de la ora 19:00. Sa ne laude calitatile foarte ridicate si nivelul excelent pe care-l distribuim in fiecare zi jucatorilor dinafara factiunii noastre. Felicitari, National Guard :)) Sunt un critic excelent, un critic al avangradismului, langa Arghezi, langa Brancusi. Reprezint avangardismul de astazi. Sunt cel mai tare!

Edited by DGS AlexCyo

Salut soldati! Ne vedem in game.

@@S4F KaZzy13x, Kazzy carei treaba cu "boyz"? =))

Tre' sa-ntelegi c-atata poate @S4F KaZzy13x. Nu e in stare de mai mult, n-avem pretentii. :| Stii vorba aia, "de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere". :-J

Nu-ti sta bine-n pozitia de dur. Doar capra... 8->

'neata, printeselor! :* Am inghetat complet, azi. Sunt vreo 6 grade afara, ploua, bate vantu'... Aseara a fo' mega furtuna la mine-n zona si-i belea pe strazi sau inafara oraselor. :(

Tu de cand esti asa spammer ma :)) ?

We Dem Boyz!

@, daca pierd toti banii, imi dai 100k si dai 10 ture, pentru ca am bagat 10 lei pe 2 bilete !

Salut, am ajuns si eu pe acasa, ne auzim in joc !

@, daca pierd toti banii, imi dai 100k si dai 10 ture, pentru ca am bagat 10 lei pe 2 bilete !

Salut, am ajuns si eu pe acasa, ne auzim in joc !

Daca pierzi banii sunt de acord sa fac asta. Dar mi te alaturi la ture, ai inteles?! Altfel n-ai nici o sansa sa fac asta :))

Hai in joc ca se anunta DM mare, cred.

@, dau 10 ture cu tine, doar ca sa le faci ! :)).

Eu le fac, ma. Dar zi-mi ce bilet ai pus, sa stiu cum rad de tine si de banii tai pierduti :))

S-a cam terminat acel protest. Nu prea l-am inteles. Banuiesc ca l-a initiat careva fara creier. N-are nici un sens sa protestezi impotriva guvernului din Romania intr-un joc :))

Salutare soldateilor ! Ce faceti voi?!

Am revenit si eu acum dearece am dormit 3 ore jumate :)) si sunt si mai obosit ! :*

Seara buna sa aveti !

Eu ii suport, dar ii fac in ciuda lui Yenoh. Asta-si baga unghiile in gat, se arunca de la etaj, face spume, distruge apartamentul, arunca televizorul pe geam... Cand pierde, creierul lui o ia razna :))

Da, este ora 19:00. Au inceput stirile, sper sa aparem si noi in programul stirilor de la ora 19:00. Sa ne laude calitatile foarte ridicate si nivelul excelent pe care-l distribuim in fiecare zi jucatorilor dinafara factiunii noastre. Felicitari, National Guard :)) Sunt un critic excelent, un critic al avangradismului, langa Arghezi, langa Brancusi. Reprezint avangardismul de astazi. Sunt cel mai tare!

Mah, sigur nu te-ai apucat de fumat nasoale?! :-?

@, sper sa ai dreptate si sa piarda Realu', nu ii suport :))

Sa nu te prind in preajma mea cel putin 3 zile. =;

Mah, sigur nu te-ai apucat de fumat nasoale?! :-?

Sa nu te prind in preajma mea cel putin 3 zile. =;

Sigur, ma. Eu nu fumez si nici nu beau. Este lectia mea de zi, la limba romana. Este vorba despre o poezie care la prima vedere nu are nici o logica. E vorba de "Sasa Pana - Manifest". Are niste versuri pe care nu le intelegi, dar eu iti fac rezumatul la poezie si ramai masca. Face parte din categoria textelor avangardiste suprarealiste.

“cetitor, deparaziteaza-ti creierul!”

strigat de timpan

avion

t.f.f.-radio

televiziune

75 h.p

marinetti

breton

vinea

tzara

ribemont-dessaignes

arghezi

brâncusi

theo van doesburg

uraaaa uraaaaaa uraaaaaaaa

arde maculatura bibliotecilor

a.et p. Chr. n.

123456789000.000.000.000.000. kg.

sau îngrasa sobolanii

scribi

aptibilduri

sterilitate

amanita muscaria

eftimihalachisme

brontozauri

Huooooooooooooooo

Combina verb

abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

= arta ritm viteza neprevazut granit

guttenberg reînvii

S-a terminat protestul, haideti inapoi pe wanted. Urmeaza sa avem parte de multi suspecti fara drept de predare si trebuie sa le facem fata.

Edited by DGS AlexCyo

@, tu ce-ai fumat iarasi?

@@yenoH, adica tu vrei sa imi spui ca sa nu vin la antrenament vineri?

Eu n-am fumat niciodata, nu mai vorbi prostii.

@yenoH, te invita la antrenament, din contra. Isi doreste sa-ti testeze calitatile aeriene pentru a stabilii viitorul lider al avioanelor noastre. Iar cand este vorba de un suspect ce se afla in aer, fara drept, evident, tu vei fi cel desemnat pentru a-l dobora, dar trebuie sa vii la antrenament :)

@,

Total Goluri Olympiakos - Juventus P1.5 ( peste 1.5 goluri )

CM Leverkusen - Zenit 1 ( Cine castiga meciul ), daca se termina egal am cota 1.

Anderlecht- Arsenal 2

Galatasaray - Dortmund 2

TG Atletico- Malmo P2.5 ( Total goluri, peste 2.5 )

Monaco- Benfica 1X.

Am luat avertisment, ma las de samp, salp@.

1-0 Dortmund, sunt pe drumul cel bun !

Nu-i nimic, mai iei unul si ne facem frati :))

Baieti, eu ies. De ajuns pe astazi. Ne auzim maine. Sper sa avem parte de mai multe chestii interesante :))

Imi pare rau c-am iesit cand a dat Ronaldo gol, poate radea Honey de mine :|