Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mnah, mi-am terminat si eu treburile pe ziua de astazi.

Am intrat putin in joc, am dat 3 fail-uri, intru diseara sa mai fac niste puncte.

Voi ce mai faceti? Ce parere aveti despre noul nostru presedinte?

Edited by South Zsolti6

@yXk, esti rank 4 si te rogi de un suspect sa se predea?! El refuza, in clar, sa o faca, iar tu-i dai /cuff si /arrest?! 'mnezeule, devenim factiune pasnica mai nou?!

Somatiile se dau la cel putin 3 secunde diferenta, iar daca suspectu' e aproape sunt necesare doar doua, dupa care, daca suspectu' nu raspunde pozitiv si nu se preda, kill. Tu mai aveai putin si ieseai la suc si biscuiti cu el...

Mah, , care minutu' 1?! La secunda 20 i se spune a doua oara sa dea G, iar la secunda 28 el spune clar "nu". Pai ce rost avea sa mai prinda si secunda 30?! Sincer zic, incep sa-mi fac griji de @yXk. Nici macar cand aveam rank 2 nu puteam face asa o gogomanie.

Propun ca, de azi inainte, sa acordam minim 5 minute fiecarui suspect. Stam la povesti, spunem bancuri, discutam despre problemele economice din Papa Guinea, mai o barfa, ca aia merge mereu. Pai daca tot suntem pe cale sa devenim pasnici, macar sa fim bufonii server-ului.

, eu i-as fi dat macar FW, daca nu rank down, sincer...

Mah, , care minutu' 1?! La secunda 20 i se spune a doua oara sa dea G, iar la secunda 28 el spune clar "nu". Pai ce rost avea sa mai prinda si secunda 30?! Sincer zic, incep sa-mi fac griji de @yXk. Nici macar cand aveam rank 2 nu puteam face asa o gogomanie.

Propun ca, de azi inainte, sa acordam minim 5 minute fiecarui suspect. Stam la povesti, spunem bancuri, discutam despre problemele economice din Papa Guinea, mai o barfa, ca aia merge mereu. Pai daca tot suntem pe cale sa devenim pasnici, macar sa fim bufonii server-ului.

, eu i-as fi dat macar FW, daca nu rank down, sincer...

Lasă yenoH, îl punem să intre pe contu` CristinaMaria pentru un Bj + sodomizare la antrenament drept pedeapsă.

@Ervin27 aka Jandarmu', incercam sa fiu de treaba, da' merge si demitere. :))

, la Rank 4 nu prea e ok sa faci astfel de greseli, esti un exemplu pentru cei de Rank 1-3. Cum n-ar trebui sa se accepte, mai ales la Rank 4, sa nu cunosti Regulamentul Departamentelor, dar e alta poveste asta. ;)

, el nu stie cand are antrenament, vrei sa intre pe alt cont pentru a-si incasa pedeapsa?! =))

@XiseR, bine ai revenit printre noi. Daca n-ai observat, nu mai e asa activitate la Discutii, asta pentru ca se sanctioneaza fiecare postare ce contravine Regulamentului Departamentelor. Postu' tau e aproape sanctionabil, asa ca ai mai mare grija pe viitor la ce si cum postezi. S-au acordat si se vor mai acorda sanctiuni pentru fiecare abatere pe forum.

Regulament Forum

- orice membru al facțiunii are obligația de a verifica zilnic forumul pentru actualizări ale regulamentului.
- în cazul în care vi s-a făcut o reclamație pe forum aveți obligația de a răspunde la acea reclamație în cel mult 24 de ore pentru a vă apăra.
-- dacă nu aveți de postat dovezi cu care să vă apărați ajunge să-i trimiteți un PM liderului cu o descriere a situației.
-- este interzis să faceți mai mult de un post pentru o singură reclamație. Folosiți butonul EDIT dacă aveți ceva de adăugat.
- este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.
-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.
-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.
- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.
- doar Liderul are dreptul de a răspunde la topicul cu Aplicații sau Reclamații.

Pai da, iar cand l-a deschis s-a inceput iar numa' cu saluturi si atat, de-a fost inchis doua saptamani. :| Am atras doar atentia sa nu se ajunga iar la spam aiurea. (Vorbeste spam-erul NG-ului :))) )