Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@FrankieWildee te cred ca te simti aiurea pentru 5 poze dar au fost rapoarte anulate pentru ca aveau 29 puncte la jail daca nu ma insel Zsolti a patit asta. Eu nu am nicio vina.

Propun sa dam report pentru fiecare ''roman'' care e roman numai de 1 decembrie si care posteaza aici mesaje de genul ''

Happy

birthday

romania

''

Exact, eu am avut raportul anulat pentru ca din greseala am postat dupa modelul de la rank 4 fara sa imi dau seama si am uitat de punish chiar daca am avut 40 de punish-uri facute...

@@K A D D Y, păcat KaddY, o să-mi lipsești pe /r și mai ales de la discuții cu cine mai vorbesc eu de pariuri :(. M-ai lăsat singurul stelist pur sânge aici :(. Baftă sper să te întorci :* ! Până atunci poate mai treci pe aici pe la discuții :) !

@@K A D D Y, păcat KaddY, o să-mi lipsești pe /r și mai ales de la discuții cu cine mai vorbesc eu de pariuri :(. M-ai lăsat singurul stelist pur sânge aici :(. Baftă sper să te întorci :* ! Până atunci poate mai treci pe aici pe la discuții :) !

Am citit eu bine cumva ce am citit? Tu ești nab bă? Sunt stelist din 2006, primu meci văzut al Stelei a fost Dinamo Kiev 1 -4 Steaua în Grupele Ligii Campionilor. Stai calm, că stelist pur sânge sunt și eu. #Trup și suflet pentru RoșAlbastru

=)) Inseamna ca nu ne cunosti destul de bine :P Noi, aici avem sange ros-albastru :X

@@Botys Ghytza, @, cum să vă zic eu KaddY, era dedicat cu mine aici vorbeam mereu de Steaua pe /r și pe forum :) am umplut câteva pagini bune numai despre meciuri :))).

@, nu a plecat că a vrut, a fost nab și a comis-o, nu pleca el așa ușor de aici după atâta timp...

Ce faceți eu beau cafeaua și fug la master, am un curs de la de două ore de la 4 la 6...aveam până la 9 dar am înteles că nu facem :D ! V-am pupat ne auzim pe seară !

@@Botys Ghytza, @, cum să vă zic eu KaddY, era dedicat cu mine aici vorbeam mereu de Steaua pe /r și pe forum :) am umplut câteva pagini bune numai despre meciuri :))).

@, nu a plecat că a vrut, a fost nab și a comis-o, nu pleca el așa ușor de aici după atâta timp...

Ce faceți eu beau cafeaua și fug la master, am un curs de la de două ore de la 4 la 6...aveam până la 9 dar am înteles că nu facem :D ! V-am pupat ne auzim pe seară !

Pai nu ma cunosti destul de bine Peiule. Habar n-ai tu ce as face pentru Steaua =)). Distractie placuta, ne auzim pe seara.

@@Botys Ghytza, Dea dar ești micuț dacă primul meci a fost cu Du-te Dică :))) !

Eu mă uit la meciuri de prin 97 aveam vreo 6 ani...când pierdea de la PSG în europa, juca Dănciulescu la noi :)),Ciocoiu, Cătălin Munteanu, Denis Șerban care după ce au ajuns rebuturi au ajuns la Dinamo :)). Îl prinsesem și pe Lăcătuș :X ! Amintiri :D!

Distractie placuta, ne auzim pe seara.

La master nu e distracție e doar plictiseală :)) !

Ce vorbesti prostii, ma... Si eu sunt stelist pur sange, ai uitat? Mereu imi doresc sa piarda Steaua sa vad cum disperi prin casa, sa vad cum injuri... Sa vad cum sari de la etajul 10 direct pe strada Doamnei Ghica, langa Kaufland :)) Nu mai vorbi aiurea, n-ai ramas singur ;)

De fapt, tu ai vrut sa-i transmiti alt mesaj lui Kaddy, d-ala exigent.

Salutare, baieti. Se intampla ceva prin joc sau mai astept cateva ore si intru dupa, ca nu vreau sa ma plictisesc... Cine poate sa-mi ofere aceste informatii?

@@Botys Ghytza, Dea dar ești micuț dacă primul meci a fost cu Du-te Dică :))) !

Eu mă uit la meciuri de prin 97 aveam vreo 6 ani...când pierdea de la PSG în europa, juca Dănciulescu la noi :)),Ciocoiu, Cătălin Munteanu, Denis Șerban care după ce au ajuns rebuturi au ajuns la Dinamo :)). Îl prinsesem și pe Lăcătuș :X ! Amintiri :D!

La master nu e distracție e doar plictiseală :)) !

Ai experienta boss atunci :). Dar eu iti zic ceva. Nu conteaza de cati ani esti stelist, conteaza ca esti si ca esti suflet ros-albastru, crede-ma. Putini sunt care sunt trup si suflet pentru o echipa de fotbal, nu conteaza vechimea ci sustinerea echipei si implicarea.

Toti care v-ati laudat ca sunteti fani ai stelei nu ati aratat asta, de aia stie Peiu doar de mine ! Eu eram ala de ma strofocam si am certam cu toti la fiecare meci al Stelei ! :-W

Toti care v-ati laudat ca sunteti fani ai stelei nu ati aratat asta, de aia stie Peiu doar de mine ! Eu eram ala de ma strofocam si am certam cu toti la fiecare meci al Stelei ! :-W

Si eu crezi ca nu fac asta sau nu faceam? =)) Dar nu ma oftic tocmai pe /r .... Mai ales la meciul cu Alborg aia, nu am scris numele corect dar mie lene sa caut pe google imi venea sa zbor pana in Danemarca sa ii dau 2 palme lu Keseru pt ratarile din meci ... asa tare m-am enervat.

ANUNT IMPORTANT!

Incepand de astazi, cine este prins cu materiale sau droguri asupra lui risca sanctiuni grave! Cei care aveti asa ceva, dati-le urgent, dar fara vanzari, fara /ad!

Colegii noi, care-au intrat zilele astea sau care intra azi, maine... La fel! Daca treceti testele, scapati urgent de materiale / droguri.

Daca nu aveti cui sa le donati, rugati un R5+ sa vi le confiste.

In mod aleatoriu, veti fi, din cand in cand, controlati prin /frisk, deci aveti mare grija ce faceti.

EN:

IMPORTANT NOTICE!

Starting from today who is caught with materials or drugs on his property risk severe penalties! Those who have this items give them urgent but no through sale nor /ad!

New colleges who have entered these days or will enter today or tomorrow... If you'll pass the tests, get rid of materials / drugs urgently.

If you don't have to whom to give the items ask a R5+ to confiscate them.

Randomly you will be, from time to time, checked with /frisk so be careful what you do.

@VeveX da stiu am in lag nesimtit , am ars din greseala procesorul si acuma am unul foarte de ..... abia imi rezista sa ma joc ceva , dar momentan strang bani sa-mi cumpar Alienware x51

Salutare soldati si colegi.

Cred ca ati observat ca postez aici destul de rar in ultima vreme, asta fiindca nu doresc sa ma trezesc cu un AV pentru postare aiurea, asa ca am decis ca atunci cand fac o postare sa o fac cum trebuie.

Astazi a fost prima zi cand m-am apucat de raport, luni am avut musafiri de dimineata iar sambata si duminica nu am avut nici un chef sa lucrez la raport, dar astazi pot sa spun ca m-am pus cu burta pe raport si am reusit chiar sa il termin si sa mai dau si 7 fail-uri la rob, desigur, stau la panda ca sa nu il deamagesc pe Alex, care sa nu uitam ca a deschis topicul failed robbery ca sa demonstram la toata lumea ca National Guard este cel mai serios si bun departament.

Desigur ca nu pot da fail fara bunul meu prieten Zoltess care totodata este si nevasta mea din joc, asa ca, de cateva zile noi ne numim doar "Fratii Z", Jeneralu ne-a denumit asa, asa ca am decis sa postez o poza cu "Fratii Z" in toata splendoarea noastra cum stam la panda.

7E2333b.jpg

Si desigur, dupa cum v-am spus mai sus, National Guard este cel mai serios si smecher departament, ca urmare cei care nu respecta regulile sau incearca sa ne "Jefuiasca" patesc dupa cum a patit si bunul nostru prieten William care a indraznit sa ne fure un Hydra fara permisiunea lui Peiu, uitati ce s-a intamplat.

Dnholme.jpg

In concluzie, cred ca am incheiat o zi frumoasa, o zi in care noi jucatori au devenit acum soldati si doresc sa le urez un calduros bun venit in armata si sper sa va descurcati si sa ne intelegem bine.

Orice intrebare aveti puteti sa o spuneti pe /r fara nici o jena, toti am fost incepatori.

Ma pun si eu acum la somn, soldati. Maine o noua zi, scoala, dimineata la ora 07:00 e trezirea si se anunta o zi grea cu 2 ore de matematica si cu 3 ore de engleza.

Spor tuturor la liceu, scoala, facultate sau master, numai bine!

, vreau sa-ti explic doua lucruri vizavi de evenimentele din noaptea trecuta, pentru a fi sigur ca-ntelegi unele aspecte. Stiu si eu ca asta-i un joc, ca nu ne este frica, ca tre' sa ne distram. Dar daca nu vrei reguli, de ce ai aplicat in NG? Aici, pe langa distractie, avem si niste Regulamente pe care, din moment ce suntem membri ai Departamentului, trebuie sa le respectam. Altfel raman doar sanctiunile. Adica se "distreaza" numai cei din conducere.

Aseara te-ai trezit sa comentezi aiurea pe /d, nu o data, ci de vreo doua ori. Si continuai, daca nu interveneam. Ai luat FW si AV, ambele de la mine, ambele pentru comportamentul tau. Erai fix in situatia de pe celalalt cont. Te-ai aflat pe marginea prapastiei. Erai de fata cand, in urma discutiilor, am hotarat sa-ti scot AV-ul si i-am spus inclusiv lui Steve acest lucru. Dupa ce ai ramas doar cu FW-ul, ce-ai facut?! Ai inceput, iar, sa arunci vorbe aiurea. Si nu numai c-ai fost pe punctul de-a fi demis, cu 3/3, dar era sa fii si banat. Din vina noastra?! Ia sa vedem unele pasaje din Regulament...

Comportament și Limbaj

- este interzisă folosirea unul limbaj necorespunzător față de orice membru al comunității.
- este interzisă ironizarea sau batjocorirea oricărui membru al comunității.
- nu sunt tolerate glumele de prost gust, indiferent că sunt făcute între membri sau față de alți jucători.
- trebuie să dați dovadă de un comportament respectuos indiferent de persoana cu care interacționați.
- orice ofensă adusă unui alt jucător, indiferent că a fost prin ceea ce ați spus sau prin ceea ce ați făcut, se va sancționa.

Conflicte cu Colegii

- dacă cei implicați în conflict nu se opresc la intervenția unui membru cu rank mai mare vor fi sancționați cu demitere.
- conflictele între colegi sunt strict interzise și se sancționează drastic
-- se sancționează și mai grav dacă acestea au loc pe chatul departamentelor [/r, /d].
- respectați-vă colegii indiferent de rankul acestora.

Conducerea Facțiunii

- luatul la mișto sau jignirea conducerii facțiunii va duce direct la demiterea voastră.
- nu aveți voie să cereți socoteală conducerii facțiunii.
- aveți obligația de a respecta orice vă spune conducerea facțiunii.

Deci... Ai comentat aiurea pe /d, ai raspuns aiurea unui Lider (Steve, in momentul ala, era lider al LSPD, plus ca e admin 4), ai fost destul de ironic si pe /d dar si pe /r. "Stefe dicteaza si Yenoh face", adica-s un fel de catelus, deci ma iei la misto cand tocmai te iertasem de AV... Si asa mai departe...

Observ ca unii dintre voi incearca sa ne imite, dar uita un detaliu foarte important: ca sa ajungeti ca noi tre' sa munciti si sa stiti unde sa va opriti cu caterinca, care-s limitele ce le puteti "impinge". Va jucati cu focul, riscati sa va ardeti. Pe langa asta, o parte dintre voi considera ca daca facem glume putem sa ne permitem si bataia de joc. Din pacate, nu e asa. Am zis si ieri, o repet si azi: vom fi mult mai darnici la impartit sanctiuni.

In rest, numai de bine!

Acum, ca v-a facut Honey un rezumat al unor reguli din pricina conflictului pe care l-a InFern0 aseara... Sper sa nu ramaneti suprinsi daca o sa va acordam sanctiuni. Acum, ar trebui sa stiti despre ce-i vorba. Toata treaba e sa va dati seama ca avem o limita intre glume si seriozitate. Chiar daca glumim cu multi dintre voi, eu, cel putin. Nu-mi place sa-mi fie adresate fel si fel de vorbe de la cei cu rank mai mic... Ca-i diferenta mare. Eu n-o sa aduc niciodata vorbe aiurea unui membru pe care nu-l cunosc, nu-mi permit. O sa fiu deschis si o sa va ofer tot ajutorul de care aveti nevoie.

Edited by DGS AlexCyo