Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pentru cei care se-ntreaba de ce-i asa greu sa dai testele cu Arturo sau yenoH, pai... cam de asta...

65TPj0F.png

Mai multe imagini, in album. :)

Mi-am adus aminte de vremurile cand petreceam majoritatea timpului pe movie si faceam filmulete de genul: =))

Ghidul BZonistului

Ghidul Mafiotului

Ghidul PostHunterului

Faine filmulete, as vrea sa stiu, cum se numeste melodia de la inceputul primului clip ?

Edited by Wish ToV

Va sugerez tuturor sa cititi cu mare atentie Regulamentul Departamentelor, mai ales sectiunea ce tine de Forum. Pe care-l mai prindem ca posteaza total aiurea, risca AV.

I'll suggest you to read very carefully the Departments Rules, specially the section about Forum. Who will make useless posts will be punished with AV.

Vad ca nu se intelege. Cei noi cititi cu atentie.

Regulament Forum

- orice membru al facțiunii are obligația de a verifica zilnic forumul pentru actualizări ale regulamentului.
- este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.
-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.
-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.
- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.

Edited by South Artturo

Mno hai sa vorbim despre noul update, ce parere aveti despre clima de pe b-zone?

JawL69A.png

Dupa cum spune si titlul acestui topic aici pot posta doar membrii factiunii National Guard.
Iar pentru cei care nu fac parte din aceasta factiune am cateva cuvinte:
Nu aici va exprimati parerile contra acestei factiuni... cu un salut, o urare sunteti mereu bineveniti sa postati insa cu critici nu sunteti deloc acceptati.

Atentie! Fiecare post care nu este legat de Server/Factiune se sanctioneaza cu Avertisment!

English

As it says the title of this topic, here, only the members of National Guard can post.

Caution! Every post which is not about the server / faction will be punished with one Avertisment !

Va sugerez tuturor sa cititi cu mare atentie Regulamentul Departamentelor, mai ales sectiunea ce tine de Forum. Pe care-l mai prindem ca posteaza total aiurea, risca AV.

I'll suggest you to read very carefully the Departments Rules, specially the section about Forum. Who will make useless posts will be punished with AV.

Vad ca nu se intelege. Cei noi cititi cu atentie.

Regulament Forum

- orice membru al facțiunii are obligația de a verifica zilnic forumul pentru actualizări ale regulamentului.
- este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.
-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.
-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.
- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.

Edited by Ervin27

@@Ervin27, apreciez că ai pus în prim plan logo creat de mine :)))), de fapt nu apreciez pt că numai Şoimu e cu apreciatu :)))

Am crezut ca ai dat coltu ))

El nu dă colţu, e tocmai invers :)))

Nu uitaţi de antrenamentul aerian de la ora 20:00 ca să nu vă treziţi cu FW !

@@Ervin27, apreciez că ai pus în prim plan logo creat de mine :)))), de fapt nu apreciez pt că numai Şoimu e cu apreciatu :)))

El nu dă colţu, e tocmai invers :)))

Nu uitaţi de antrenamentul aerian de la ora 20:00 ca să nu vă treziţi cu FW !

Apreciez Peiu B-)

Probabil o sa fie cateva FWuri deseara :-J

@, M-am referit ca se poate discuta despre orice legat de server / forum si sa nu va mai speriati atat` de regulile alea de pe "forum" cu sanctiunile si pingman care se uita 25/24 la discutii sa dea report.