Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neața soldati, welcome celor noi, vadca sunteti sechestrati, nu postati nimic p'aici, cand am crezut si eu ca am scapat de german sa-l iau la posturi a revenit sa-si mentina locu'in top :|

Neața soldati, welcome celor noi, vadca sunteti sechestrati, nu postati nimic p'aici, cand am crezut si eu ca am scapat de german sa-l iau la posturi a revenit sa-si mentina locu'in top :|

Nu postam, asteptam sa sparga cineva gheata, si ca tot ai spart-o tu, eu's unul din incepatorii intrati recent, sper sa ne intelegem bine cu totii si sa colaboram excelent pe o durata indelungata.

Ba, ii destul de supus cand vine vorba de sodomizare, eu cred ca o sa ne intelegem cu el.

Nu e ca si cum au de ales, stii cum zic.

Asta inseamna ca ne pregatim pentru ture baietii :)) , o intrebare daca stiti.. Cand sunt in incinta jailului sau in apropriere am observat ca iau crash si nu cred ca este de la moduri pentru ca am scos absolut toate moduril si tot iau crash :'(

Edited by iPa1n

Mah, @Ervin27, can' am plecat am zis clar ca e multa munca pan' sa ma ajunga, macar, cineva. >:) >:)

@GF iRazor, gheata se sparge doar pentru a fi folosita la whiskey sau gin. Deci clar nu ne vom intelege. :-J

, ce-s alea dovezi?! :-?? La ce folosesc?! Ajuta la racirea berii?!

, garantat nu ne vom intelege. Iar daca iei crash langa Jail, e clar, trebuiesti demis cu 3/3, 69 FP. La, si anume, revedere! :-H Sanatate!™

, mi-a zis o pasarica... ehh, e legat de penele tale, nu mai zic. :-J

, lasa tu urarile si caldura. Mi-ai dat titlurile sau prostiile alea?! :-W

Curva asta de @Artturo vad ca ma evita la maxim, da' si can' pun laba pe el, fix in frunte-l lovesc cu ea.

In alta ordine de idei, Rank 4-6, go la Jail!!! X(

EDIT. Bah, @InSaNe S4F, te-o doborat caldura? Iti bubuie hormonii-n gat?! Ce dreq e cu tine?

Edited by yenoH

Duminica 24.04.2016, ora 14:00 Antrenament Aerian, detalii despre antrenament aici: http://forum.b-zone.ro/topic/324504-national-guard-antrenament-training/?p=5024042

Cine nu poate sa ajunga, este rugat sa faca o invoire aici: http://forum.b-zone.ro/topic/21324-national-guard-invoiri-antrenamente-consent-trainings/page-302

Antetie cei ce aveti 2/2 invoiri pe luna asta trebuie sa fiti prezenti obligatoriu.

@, Nice signature.

@@yenoH, Aici sunt gradele secundare, se vor da dupa antrenament, dar momentan n-ai alea indeplinite :(, dar poate facem exceptie :)): http://forum.b-zone.ro/topic/324504-national-guard-antrenament-training/?p=5024042

Shhhh, , ca intru acusi, sa vezi. Sa-i dau stres prostului de Ferentari. Macar de-o reclamatie, doua, poate Doamne ajuta trei, ma lipesc si eu. [-o<

, nici nu citesc, sunt sigur ca ma incadrez oriunde. Cu sau fara exceptii. :))

Shhhh, , ca intru acusi, sa vezi. Sa-i dau stres prostului de Ferentari. Macar de-o reclamatie, doua, poate Doamne ajuta trei, ma lipesc si eu. [-o<

, nici nu citesc, sunt sigur ca ma incadrez oriunde. Cu sau fara exceptii. :))

Mai lasa-ne in pace ba.