Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bună seara dragilor. M-am gândit să fac și eu ceva pentru această facțiune, chiar dacă ceva banal. Sper totuși să vă placă și să-mi spuneți o părere, o critică constructivă ș.a.m.d.

YulqUyR.jpg

On 10/6/2017 at 2:25 PM, South Adrian said:

Noroc la toata lumea, asta o sa fie ultimul meu post aici. Spun asta deoarece vreau sa ma focusez mai mult pe viata reala, sunt in an terminal la scoala unde actionez si chiar nu vreau sa ma pun pe-o ureche, am examene grele pe care as vrea sa le iau cu note mari. Nu ma las de joc, ci doar parasesc acest minunat departament, o sa raman admin, insa nu mai am timp de ambele. Ce pot sa va spun? In primul rand tin sa-i multumesc lui @BonZy VODA pentru sansa acordata de-a ma primi ca si membru si tot odata ca si mana lui stanga, sper ca nu l-am dezamagit si sper ca mi-am facut treaba, @South Stevensen, sa ai mare grija de aceasta factiune si sa fii un lider in adevaratul sens al cuvantului, @Hawk ToV, multumesc si tie ca m-ai ajutat cand am avut nevoie, mai ales cand am fost amandoi rank 6, restul membrilor, stiti ce aveti de facut, ascultati de rank-urile superioare pentru ca nu va zic de rau, faceti dovezi la orice cand mergeti sa faceti raport si ajutati-va intre voi, sa nu existe certuri aiurea pe /r si sa fiti sanctionati pentru niste prostii. Ei bine, a fost o onoare sa va fiu coleg si sa fac parte din cel mai respectat departament, daca aveti nevoie de mine, nu ezitati sa ma contactati in joc sau printr-un PM pe forum, ca sigur n-o sa va intorc spatele. Ramas bun, National Guard!

Cu drag, RA..!

Succes in viata reala :)