Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari Alex si Haos pentru munca depusa. Sigur ne va fi de ajutor la toti. :*

Bafta, fetele... Ne vedem mai tarziu.

@, gata am sters :) si multumim pentru tutorial.

Ne vedem in joc, insfarsit am reusit sa termin tot tutorialul asta =))

Edited by Veve

Eu ma bag sa dorm, maine am penultimul examen si dupa mai am inca unul luni ~X( , daca iau si la astea doua note de 5 este realizare mare pentru ca termin si eu sesiunea fara restanta :))

Va pup :* noapte buna, spor la robberi si la punish !!!!

Eu ma bag sa dorm, maine am penultimul examen si dupa mai am inca unul luni ~ X( , daca iau si la astea doua note de 5 este realizare mare pentru ca termin si eu sesiunea fara restanta :))

Va pup :* noapte buna, spor la robberi si la punish !!!!

Bafta la examen. Spor la punish am mereu. Materie prima sa am. :))

@MS Yenoh, :)) punctele la jail nu mor niciodată :))

Asta se stie, Haos. :)) Am deja 300+ :)) Da' eu nu stau doar sa fac raportul si gata. :))

Am ales sa fiu NG nu pentru rapoarte, best-uri sau rank-uri... ci ca sa fac treaba. Si am invatat ceva. Nu conteaza raportul, nu conteaza punctele. Ci cum iti faci treaba. Da' tu stii despre ce vorbesc. Si nu esti singurul.

PS. Nasol ca daca mai stau mult prin jail, ii educ pe nepoti si va fi goala inchisoarea... Ii disciplinez, ii invat sa fie civilizati. :))

Edited by MS Yenoh

• Nickname-ul tau: Silent96

• Nickname-ul celui reclamat: Mikeyoto

• Descrierea situatiei: Mikeyoto era la gate 2, acolo era coada uni se bateau (detinuti) si eu asteptam sa intru cand am reusit si eu, el imi da punish. Vreau sa vad dovada.

• Martori: SS

• Dovezi (Screnshot): http://iceimg.com/k1pmFCgN/sa-mp-003

Serios ? Nici bine n-ai ieșit din NG și ai început să faci posturi ? Se vede cât de mult ai ținut la colegii tăi..darămite la facțiune. Nu e chestie de fair-play, de obraz, sau de bun simț..e chestie că eu și poate și alții te-am crezut altfel decât demonstrezi prin asta.

Valabil pentru toți cei care ies. Dați dovadă de falsitate.

Hai sal la soldăței. Abia am venit acasă :-S frig tare :-S

Mda... No comment vizavi de reclamatia fostului coleg... A pus Haos punctul pe I. Selectia naturala, asa se cheama asta. Uite cum iti dai seama care a fost in NG pentru FACTIUNE si care a fost pentru RANK.

Haos, am dat cu aspiratorul, am sters praful, am tuns gazonul din fata casei. :)) Ai grija pe cine chemi acolo. :))

Haos, am dat cu aspiratorul, am sters praful, am tuns gazonul din fata casei. :)) Ai grija pe cine chemi acolo. :))

Harnic tu mă :))

Puțină acțiune de seară :

#fail 1

#fail 2

#DM la GSB - cu toată șatra lui papuc :))

Salut, eu sunt noul vostru coleg, sper ca o sa ne intelegem de minune :) Eram sa scriu de minute =))

Salut, eu sunt noul vostru coleg, sper ca o sa ne intelegem de minune :) Eram sa scriu de minute =))

Welcome. Filmează tot că ăștia fac post și pentru punish 0 :)) unde ai nelămuriri, uită-te aici : http://forum.b-zone.ro/topic/8077-national-guard-noutati-informatii-news-info/page-3

$@L la băieții veseli :)) Am mai dat și eu niște zăpadă azi..a fost viscol aseară. Intru puțin în game să sparg niște infractori...

Salut, eu sunt noul vostru coleg, sper ca o sa ne intelegem de minune :)

Bine ai venit printre noi. Bafta la jail si grija mare, sa aduni mereu dovezi.

$@L la băieții veseli :))

Salut, p@! :)) Lipseste Alex. :))

Welcome Relaxx! Sa nu uiti sa te uiti pe la News & Info la tutorialul ala.

Salut , eu sunt noul vostru coleg , sper sa ne intelegem.

Ma bag si eu la raport sa vad ce iese la ora asta :>.

Salut. Cat timp toata lumea isi face treaba, nu avem de ce sa nu ne intelegem. La orice ora iese ceva la raport, crede-ma. ;)

Grija mare la dovezi, sa ai pentru absolut orice. Este si un tutorial la Noutati, ce-ti sugerez sa-l "rasfoiesti".

Salut , eu sunt noul vostru coleg , sper sa ne intelegem.

Ma bag si eu la raport sa vad ce iese la ora asta :>.

Bine ai venit, sunt sigur ca ne vom intelege !

Vorba lui @, la jail niciodata nu vei duce lipsa de puncte pentru raport, eu am intrat in National Guard saptamana trecuta, am reusit sa ajung vineri doar la antrenament, dupa am iesit, iar a doua zi am intrat in jur de ora 5 si totusi am reusit sa termin raportul pana cand trebuia postat adica la ora 8 !

Ai grija doar sa nu ai in acceasi poza [/punish] si [/cuff], doua [/punish] intr-o poza, sau doua [/cuff] sau alte combinatii !

Edited by S4F Peiu

Eu stiu o vorba din batrani... Doua sfaturi bune nu strica, doua batai strica. :))

Deci nu fii suparat ca ti-am dat sfaturi. N-am stat sa "verific" colegii noi, sa vad daca au mai fost sau nu in NG. :)

Cat de ora tarzie si detinutii putini... Depinde de cine-i in jail. Sunt momente cand si cu 10 detinuti faci puncte bune. :))