Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Cu siguranta nu voi uita.

@@Sergiuz, Sigur o sa va vizitez.

@, Niciodata sa nu spui niciodata.

@, Mai vedem :))

Succes baieti, imi pare rau ca nu am apucat sa imi iau ramas bun de la voi si in game.

Hitman Agency nu este singurul motiv pentru care va parasesc, ele sunt mai multe... Acum este un alt colectiv, monotonia a intervenit din ce in ce mai mult...cum a zis si Semk.

O sa mai dau pe la voi, sper sa nu ma bombardati cu wanted in game sau cu report pe forum :))) Va pwp si o seara buna :*

@@South C a r L, carl fiule , dc iti dezamagesti tatal (pe mine) ? stiu ca ai crescut si ca trebuie sa pleci dar durerea din sufletul meu e mare :)))

Imi pare rau ca pleci ...CarlIgul meu :X:))))

Nu te voi uita niciodata ! Mai tii minte halloween-ul ? :))) ce stres ti-am tras :))) ah ...ce vremuri .....imi pare rau ca pleci ...sper sa te reantorci

Bafta frate in noua factiune !

Edited by SQ Pr3dator

Welcome back , l-am batut pe CYo la fifa cu 6-0 in primul meci. =))

Ba, asa e :)) Dar apoi in al doilea meci am facut egal si in al treilea te conduceam si ai iesit, fricosule, slabule, ai pierdut la masa verde, 3-0... suntem egali dupa trei meciuri, dar vreau sa-ti demonstrez in seara asta ca aia a fost o greseala, si o sa si filmez :))

Ma pun sa mananc ceva si plec la liceu, in seara asta am ore pana la 19:00, nasol.

Cred ca B O N E 1 2 3 cred ca e unul de la noi din factiune si s-a scapat acum, probabil nu si-a dat seama ca e logat p-asta, cred si eu :D

Edited by DGS AlexCyo

Welcome back , l-am batut pe CYo la fifa cu 6-0 in primul meci. =))

Ba, asa e :)) Dar apoi in al doilea meci am facut egal si in al treilea te conduceam si ai iesit, fricosule, slabule, ai pierdut la masa verde, 3-0... suntem egali dupa trei meciuri, dar vreau sa-ti demonstrez in seara asta ca aia a fost o greseala, si o sa si filmez :))

Ma pun sa mananc ceva si plec la liceu, in seara asta am ore pana la 19:00, nasol.

da nasol..am avut 3 ore azi. :))) pai m-ai batut ca ai jucat cu edit, ca un fricos, daca jucai cu echipa din fifa iar o luai pe coaja, nu am ieist de frica, am iesit ca mi s-a stricat joystickul..se blocheaza butonul de pass...si na, e destul de naspa..dar o sa joc si asa sa vezi ca nu imi dai mai mult de 3 cu echipa normala si joystickul meu stricat. =))

aia am vrut sa zic si eu. :))

Gata scoala, 3 ore azi...<3 mai aveam inca 3 de info dar a plecat profa ca nu stiu ce vrajeala. Ce faceti?

3 ore zici ? ai program de gravide? :)))

Edited by SQ Pr3dator

RODODENDRON EL NEGRO

https://www.youtube.com/watch?v=w8CE2prB3-E

Ia d-aci john

Ba, ti-am terminat rezumatul la Ion, diseara ma cauti sa ti-l dau, da? Vezi ca am scris ceva :))

Apropo de scris, am scris pana dimineata la 2:00 si tot n-am terminat, in schimb, am terminat acum 5 minute, m-am trezit la 10:30 sa-mi finalizez temele, in special la Istorie, Nicolae Paulesc :)

Ma mai plictisesc putin prin game, ma duc sa mananc si apoi plec la scoala, :*

Ba, ti-am terminat rezumatul la Ion, diseara ma cauti sa ti-l dau, da? Vezi ca am scris ceva :))

Apropo de scris, am scris pana dimineata la 2:00 si tot n-am terminat, in schimb, am terminat acum 5 minute, m-am trezit la 10:30 sa-mi finalizez temele, in special la Istorie, Nicolae Paulesc :)

Ma mai plictisesc putin prin game, ma duc sa mananc si apoi plec la scoala, :*

Da ma, mersi mult :*