Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

I-am lachit pe LSPD, se vede cn e la amenzi si cn e pe wanted

Ba da tu cate clanuri ai ??

Pai sunt Sub-Lider in S4F, adica sunt cu 25% mai mic ca liderul.

In GOD sunt la oficiali. Si ma intrebi de ce, De-al draku si de ambitios, mai zi ceva :))

Pai sunt Sub-Lider in S4F, adica sunt cu 25% mai mic ca liderul.

In GOD sunt la oficiali. Si ma intrebi de ce, De-al draku si de ambitios, mai zi ceva :))

Eu sunt bo$$ in PH, deci esti praf :)) hahahaha. Luna viitoare o sa pice clanul pe mainile mele :))

Hai sal. Joc PapaPear pe FB si injur de dumnezei ca ma oftic =)) abia sunt la level 81

vzCqcLN.jpg

Fac o selectie din filmarile de aseara si voi posta aici cateva din nazdravaniile facute de baietii veseli. :))

#1 - AlexCyo, cel mai mare sofer ever. Arta, frate, nu altceva. :))

#2 - Nasu' mare c-un mic fail. :))Atentie la partea cu "esti pregatit sa tragi?!" :))

#3 - NG vs FBI. Pacat ca n-am decat aceasta "intalnire", c-au fost mai multe. :))

Edited by Yenoh

Fac o selectie din filmarile de aseara si voi posta aici cateva din nazdravaniile facute de baietii veseli. :))

#1 - AlexCyo, cel mai mare sofer ever. Arta, frate, nu altceva. :))

#2 - Nasu' mare c-un mic fail. :))Atentie la partea cu "esti pregatit sa tragi?!" :))

#3 - NG vs FBI. Pacat ca n-am decat aceasta "intalnire", c-au fost mai multe. :))

Am facut un mini war cu patru de la FBI, tot in Blueberry... au venit de doua ori si s-au plictisit, nu le placea se repete drumul :)) B1oS, Oil09, BMWPoer, Valycena... si B1oS se chinuia sa-mi spuna ca ei sunt mai buni decat HaoS, Yenoh, Maximuss si eu, dar de fiecara i-am demonstrat prin fapte contrariul =))

Am facut un mini war cu patru de la FBI, tot in Blueberry... au venit de doua ori si s-au plictisit, nu le placea se repete drumul :)) B1oS, Oil09, BMWPoer, Valycena... si B1oS se chinuia sa-mi spuna ca ei sunt mai buni decat HaoS, Yenoh, Maximuss si eu, dar de fiecara i-am demonstrat prin fapte contrariul =))

Da, nasicule, da' erau frumoase si restu' intalnirilor. Dupa ce omoram robberi, ne duelam intre noi. :)) Mare panarama a fost azi noapte. Sa vedem in seara asta ce iese. :))

Inca un filmulet de aseara. Dupa ceva beri (cred ca vreo 6 pan' la urma), la o ora asa de... matinala, numa' chef de runneri nu aveam. :))

#4 - Yenoh & Maxximuss - Running style

Normal, NG cei mai tari :)) eram 4 calai care faceau cat o armata intreaga :))

Hai sal Cyo :)) Chiar ma intrebam pe unde umbli.

Toata lumea s-a bagat la somn :))

Hai noapte buna..m-am uitat la vreo 5 seriale din Criminal Minds si am terminat tot ce e din sezonul 9..

Ne-auzim dupa-amiaza.

Pleaca, ma. Nu mai vorbi aiurea, schimbul 3 este mere prezent, chiar si la ora asta, in numar mare, si a dat cineva un [/ad] smecher rau despre noi... o sa-l puna iCSEM la semnatura.

Spune-mi ce-ai facut cu maseaua, sau cu doctorita :>

Noapte buna, fetelor. Ies si eu, ca dimineata ma trezesc devreme rau. Azi s-au facut ceva puncte. :)) Mai reusim sa facem si treaba, nu numai caterinca. :))

Pleaca, ma. Nu mai vorbi aiurea, schimbul 3 este mere prezent, chiar si la ora asta, in numar mare, si a dat cineva un [/ad] smecher rau despre noi... o sa-l puna iCSEM la semnatura.

Spune-mi ce-ai facut cu maseaua, sau cu doctorita :>

Ce-ai ba, e babaciune :)) inca n-am inclinatii din astea :)) Vineri part 2 la bormasinile alea :))

Noapte buna, fetelor. Ies si eu, ca dimineata ma trezesc devreme rau. Azi s-au facut ceva puncte. :)) Mai reusim sa facem si treaba, nu numai caterinca. :))

Eu am ~100 pct :))

Gata noapte buna..serios vb.

Aseara m-am culcat la 5 ca am chat-uit pe sms cu o gagica si m-am trezit la 9 :-S

@, :))

3P7st8W.jpg

Edited by pH HaoSenie

@@yenoH, sa mori tu ? Uite aici NG STYLE powa` ;)

Raule, o sa ajungem noi si acolo. De-abia am iesit pe strazi si deja ne distram cu abuzerii de /q :)) Nu ne taia elanul. :P

'neata, fetele. Azi e marti, deci tre' sa fac tampenii. Dar le las pe mai tarziu, ca acuma am treburi. Aveti griji de voi si multe succesuri. ;))

Ce-ai ba, e babaciune :)) inca n-am inclinatii din astea :)) Vineri part 2 la bormasinile alea :))

Eu am ~100 pct :))

Gata noapte buna..serios vb.

Aseara m-am culcat la 5 ca am chat-uit pe sms cu o gagica si m-am trezit la 9 :-S

@, :))

3P7st8W.jpg

=))

Neata tuturor, am zis aseara ca ies la 2:00, dar am mai stat o ora :)) Am mai ramas cu Missy pana la 3:00 si m-am luptat cu Jack_Byrnes, pana a dat [/q]

Acum o sa plec spre scoala, ne auzim pe seara... ne vedem sa facem treaba buna

@, cica pleci spre scoala si tu esti in game, rupi runneri :))=)) hahhaha

BTW, Yenoh, cu o poza nu poti dovedi NG STYLE :))

Te-am salvat de la umilinta cu niste video-uri, sa vada tot poporul adevarata valoare :))

$@L

Sal la tot NG-ul. Ies pe afara putin ca am niste treaba si revin la parnaie :))

Edited by pH HaoSenie

188.25.217.29 dutu14 Kelton 25.02.2014 12:50 27.03.2014 12:50 complice falsificare dovezi reclamatii

offline Adryan. Kelton 25.02.2014 12:50 27.03.2014 12:50 falsificare dovezi reclamatii

as vrea si eu sa vad cum au editat dovezile, zmeii zmeilor si posthunterii posthunterilor. :))

acum cateva zile fugeau amandoi cu wanted, si abuzau, cand ajungeam sa iii somez, isi dadeau kill...ca sa vezi, s-a facut dreptate.

KARMA IS A BITCH !

(scuze haos pentru culoarea fontului :)) )

Edited by pH Clark

@, salut Deliric1, esti cam neserios din cate observ. Au trecut aproape 24 de ore si nu mi-ai facut plangere, pentru ca ieri ma urlai pe sms ca imi faci post. Am facut apel aici deoarece mi-era lene sa iti dau PM pe forum.

Ia-ti dovezile, pentru ca mie nu-mi place sa am afacerile neterminate :

# cand atacai si omorai civili :

# cand m-ai atacat pe mine :

Totusi, as fi fost mai bucuros daca mi-ai fi facut post :))

On topic : haideti la jail :)) am chef de punish-uri

@, salut Deliric1, esti cam neserios din cate observ. Au trecut aproape 24 de ore si nu mi-ai facut plangere, pentru ca ieri ma urlai pe sms ca imi faci post. Am facut apel aici deoarece mi-era lene sa iti dau PM pe forum.

Ia-ti dovezile, pentru ca mie nu-mi place sa am afacerile neterminate :

# cand atacai si omorai civili :

# cand m-ai atacat pe mine :

Totusi, as fi fost mai bucuros daca mi-ai fi facut post :))

On topic : haideti la jail :)) am chef de punish-uri

ma auto aparam.nu am.omorit civilii .. dupa au inceput sa ma omoare si am ripostat ...si la tine ce tiam facut 1 glont si w 6 + kill ..aveam drept de predare lasa ca diseara fac post daca asa tare vrei esti post hunter asa nu vei lua helper

ma auto aparam.nu am.omorit civilii .. dupa au inceput sa ma omoare si am ripostat ...si la tine ce tiam facut 1 glont si w 6 + kill ..aveam drept de predare lasa ca diseara fac post daca asa tare vrei esti post hunter asa nu vei lua helper

Nu-mi place să mă bag în treburile altora DAR, atunci când ai wanted şi ataci un poliţist, îţi pierzi dreptul de predare. Sper că te-am lămurit.

Salut colegi, ne vedem pe server ;)

Edited by STR8 VIP

Mi se rupe mie kurac-ul de helper si alte rahaturi din jocu asta. Reveniti-va la realitate. Cu o "functie" din asta de om important, pe care o vedeti voi intr-un monitor cu rezolutie 1024 x 768 si niste pixeli amarati, chiar aveti impresia ca sunteti sm3k3ri :)) ma faceti sa rad.

Nu mai posta aici sau iei report.

Sal din nou la baieti. 109 pct, am dat niste punish-uri cand a deschis acum iCsem celulele :))

Hai 'neata, din nou. Am reusit sa ma adun pe acasa. Cam multa activitate pe aici. :)) Reclamatii, nervi intinsi, nebunie... :))

Intru mai indata pe joc, sa vad ce se mai intampla pe server.