Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

O stiam asta... =)) E de nota 10+++++++++++ =))

Finule, mai respiri?

gta_sa_2014_03_03_00_41_20_831.jpg

Da, nasicu', inca mai respir. NG Power, nici macar apa nu ne opreste. :))

Haosenie, nici asta nu-i "NG Style"?!

M-am julit putin la coate, dar... a meritat... :))

Voi puteti asa?! =))

Edited by pH Yenoh

No, buna dimineata, baieti. M-am distrat cu voi aseara, dar acum e treaba serioasa, la 7:55 o tai spre examen, ma duc fara stres si foarte increzator, nu vreau sa discut de subiecte dupa simulare, da :))?

Na, bun, mai ascult cateva melodii si plec, poate una, poate doua, GRASU XXL POWER si Alina Puscas :X

Nu stiu exact cand ma intorc, probabil mai devreme ca luni, sper sa nu fie asa, sa zic ca ne vedem dupa ora 11:00, baftia si tie, @Ervin27. Stiu ca tie-ti place matematica, na, poate m-ajuti si pe mine.

Buna dimineata baieti , ultimul meu post aici !

Vreau sa va urez multa bafta in continuare cu factiunea .

Sa nu va schimbati , sunteti niste oameni de treaba cu , care poti face treaba .

M-am inteles bine cu toti , a fost o experienta frumoasa pe care o voi repeta cu o alta ocazie .

Multumesc Erow. pentru sansa acordata .

Edited by Bone xD

@, da ce te apuca de pleci ?

Nu imi place programu de sedinta si antrenament ... Eu sunt mereu plecat in weekend si ajung pe la 15 dupamiaza duminica , poate si mai tarziu si sa fac invoiri intruna ... nu prea cred ca merge ...

@, Da alexcyo tăt tăt tăt mă omor cu matematica, dacă iau peste 4 e LUX.

Sunt curios de majestick, el s-a pus pe invatat anu asta.

@, Da alexcyo tăt tăt tăt mă omor cu matematica, dacă iau peste 4 e LUX.

Sunt curios de majestick, el s-a pus pe invatat anu asta.

No, d-abea astept sa se afiseze rezultatele... sa vedem daca Melinte si-a facut treaba =))

Majestick, daca vezi acest mesaj, vino si afirma-te, frateeeeeeeeeeeeeeeee, arata-ne ca ai dominat simularea :):))

Ni, ma, am revenit de la simulare, de primul prag am trecut, adica nota 2, sper sa trec si de-al doilea :)) vedem cand se posteaza, va tin la curent.

Salutareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, baieti valorosi. Eu n-am mai jucat de vreo saptamana FIFA 13 asa ca am facut-o acum, nu singur, din dorinta de a impartasii cu fanii fotbalului din National Guard am facut si poze, multe poze, 108 poze, gasiti si golurile in poze :)) Am cariera cu Manchester United si sunt in sezonul II :)

Uitati-va pe toate, ca-s interesante, cred. Link

Ma simt ca un fotograf la meciurile din Champions League :X:))

Eu ma duc pe afara, ne auzim mai tarziu, in sfarsit am scapat de stres si nu-mi mia fac griji in privinta simularilor :)) Salut :*

Hai salutare, baietii veseli. In sfarsit am ajuns acasa... si sper sa nu-mi mai iasa vreo iesire in seara asta. :))

Stie cineva daca Haosenia mai e vie?! Ori l-a rapus dentista?! :)) Ciudat sa nu apara deloc toata ziua. :-??

Foarte bucuros sunt de war-ul de duminica. De-abia astept sa radem putin. :))

Pana atunci, priviti ce se intampla noaptea cu Barracks-ul NG-ului... :O

Weeeee!!! Traieste Haosenia, nu am scapat de ea. <:-P

HaoS: am suspend pana maine, ca i-am injurat pe aia la raporteaza un membru NG

=))

Edited by pH Yenoh

=))

Daca faci prostii asta se intampla :)), Apropo, v-am cam incurcat azi pe toti :)) Mai ales pe Dado :))

M-am uitat si eu sa vad ce a putut face Haos sa primeasca suspended 1 zi...chiar mi se pare penal...ce a scris el acolo nu e de suspendare nici macar juma de ora !!

Dar in schimb check this :

suspend 7 zile

Editat de Nasu' Kelton :)), iar celalat a primit ban definitiv pe forum :)), deci Haos macar nu te-ai sacrificat degeaba :))) !!!!

Edited by S4F Peiu

M-am uitat si eu sa vad ce a putut face Haos sa primeasca suspended 1 zi...chiar mi se pare penal...ce a scris el acolo nu e de suspendare nici macar juma de ora !!

Dar in schimb check this :

Editat de Nasu' Kelton :)), iar celalat a primit ban definitiv pe forum :)), deci Haos macar nu te-ai sacrificat degeaba :))) !!!!

Nu am dat degeaba vreo 10 report :)) A vazut Nasu' Kelton si a venit el nu Blade sau Dani Septu =))

'neata, bravi soldati! ^:)^^'> Azi noapte am dormit degeba, ca m-am trezit mult mai obosit decat la culcare... (:| Asa c-am mai bagat vreo doua ore de somn mai devreme.

Probabil intru indat' pe joc, daca nu vin niste prieteni sa ma "rapeasca" si sa ma duca "cu forta" la o bere. :-bd

HeI hOp! Hai 'neata, fetelor! ^:)^^'>

Sunteti bine? M-am distrat putin, azi noapte, cu nasu' Alex. :)) Am atras numa' energie negativa asupra noastra. :42: Toata lumea vroia sa-i omoare pe cei doi bravi soldati ce aparau integritatea si securitatea fiecarui jucator de pe server. b-(

Nu uitati...

1620876_704083419643664_1684693515_n.jpg

Hai sal la baieti. N-am mai postat pe aici :))

M-am uitat toata noaptea la Breaking Bad. Bun serial :)) Ati avut dreptate. Am vazut 8 episoade intr`o seara, pana dimineata la 6 juma :))

Ne-auzim prin game mai tarziu.

@, vine si antrenamentul :)) :> sper sa mearga netu bine diseara :(

Mah, desi vinerea nu misc un deget, ca deh, e mijloc de uichend, uite ca azi am niste treburi de rezolvat. :( Sper sa pot participa si eu la antrenament. [-o<

Hai sal la baieti. N-am mai postat pe aici :))

M-am uitat toata noaptea la Breaking Bad. Bun serial :))

Am sesizat ca ne-ai ignorat, o perioada, ca n-ai mai vrut sa fi partas la SPAM pe aici. [-X O sa incerc si eu Breaking Bad, sa vad cum e, ca prea-l laudati. :)

No, ma, am intarziat la prima ora... era romana si trebuia s-ajung, dar nu e problema ca mai una, imi pun sa mananc ceva si plec, ne auzim pe seara, salutare :)

In seara asta pe la ora 20:00 avem antrenament, nu uitati sa faceti cerere de invoire daca nu puteti ajunge, si mai important!!! NU UITATI DE EL =))

No, ma, am intarziat la prima ora... era romana si trebuia s-ajung, dar nu e problema ca mai una

No, nasicule, se vede c-ai intarziat la romana. =)) Da' stii ca te iubesc. :X Te pupa finu', bah! :*