Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

No, nasicule, se vede c-ai intarziat la romana. =)) Da' stii ca te iubesc. :X Te pupa finu', bah! :*

Ce poponari :))

Check this :))

aoNxjxQ.jpg

Baietasu s-a speriat, i-a curs 2 lacrimi si a luat-o la fuga cand a vazut asta.

Check this :

Edited by pH HaoSenie

No, nasicule, se vede c-ai intarziat la romana. =)) Da' stii ca te iubesc. :X Te pupa finu', bah! :*

No, ma, ca n-am facut nici pe cea de-a doua ora :)) Din sase ore am facut doar doua, misto :)

O sa intru mai tarziu in game, cred ca in seara asta voi fi plecat, ma rog, aflu mai tarziu. Eventual o sa fac o cerere de invoire sa fiu sigur ca nu se intampla nimic, faceti si voi :))

Data viitoare daca va mai fii DM la antr, o sa incep cu sanctiunile.

Maine logu.

Cyo puti, dc nu ai venit la antr :C ?

Tu deabea acum ai observat ca pute =)) Hai salut baieti, scuze ca nu am aparut la antrenament, dar na, a trebuit sa sarbatoresc notele din simulari, 7.80 la romana si 5.40 la mate

Tu deabea acum ai observat ca pute =)) Hai salut baieti, scuze ca nu am aparut la antrenament, dar na, a trebuit sa sarbatoresc notele din simulari, 7.80 la romana si 5.40 la mate

Daca le-ai luat fara copiat e relativ bine. La examen n`o sa fie mare stres. Banuiesc ca esti a 8-a de ai zis doar 2 note.

Astia cu BAC-ul, din mai cel tarziu apucati-va de invatat, ca dupa o sa fie prea tarziu.

@, si a 11-a tot 2 note are, dar pe 14 se afiseaza, deci clar a 8-a..

Si ce daca sunt a 8-a ma? Va este ciuda :)) Orcum la varsta mea beau mai mult decat unu de 30 de ani asa ca stau bine =))

Si ce daca sunt a 8-a ma? Va este ciuda :)) Orcum la varsta mea beau mai mult decat unu de 30 de ani asa ca stau bine =))

Vazusem ca ai postat de simulari, si ai zis doar 2 note, de aia am zis asta. Daca ziceai 3, ai fi fost a 12-a. Logic.

AFK, m-am plictisit de PC.

Vazusem ca ai postat de simulari, si ai zis doar 2 note, de aia am zis asta. Daca ziceai 3, ai fi fost a 12-a. Logic.

AFK, m-am plictisit de PC.

Nu cu tine ma :)) cu celalalt nab, cui i-am dat qoute :))

@, e clar ce tip de baiat esti daca te lauzi cat bei...@, are plusul meu pentru ce ti-a zis mai jos..nu dovedesti nimic daca te lauzi cat bei sau cat fumezi..inafara de tupeu prostesc de cartier... Daca esti baiat ce bei, fi destept si nu te lauda, lasa-i pe altii sa o faca..

Tot nu te-ai lasat de Roby Bubble :( ?

ti-am dat plus. prea buna.

Tot nu te-ai lasat de Roby Bubble :( ?

Ma ti-am mai zis ca eu nu beau asa ceva. Daca tu bei asa ceva zilnic si te imbeti din aia, nu inseamna ca toti bem asa ceva si facem ca tine, asa ca pune mana si citeste o carte si nu ne mai stresa pe noi.

Eu ma bag la un film, 2, 3, 4, 5 mai pe scurt, pana dimineata cand intru pe pc ca n-am somn in seara asta

@ cine se lauda ma? Doar am zis, nu e un motiv de lauda, asta sau ca la 5 ani era sa intru in coma alcolica de la 2 litri de bere, sa fim seriosi, eu mergeam la gradinita la 2 noapta, si era si sambata =))

Edited by S4F ReLaXx

Ma ti-am mai zis ca eu nu beau asa ceva. Daca tu bei asa ceva zilnic si te imbeti din aia, nu inseamna ca toti bem asa ceva si facem ca tine, asa ca pune mana si citeste o carte si nu ne mai stresa pe noi.

Eu ma bag la un film, 2, 3, 4, 5 mai pe scurt, pana dimineata cand intru pe pc ca n-am somn in seara asta

@ cine se lauda ma? Doar am zis, nu e un motiv de lauda, asta sau ca la 5 ani era sa intru in coma alcolica de la 2 litri de bere, sa fim seriosi, eu mergeam la gradinita la 2 noapta, si era si sambata =))

Bravo ma, ai cu ce te lauda..ce sa zici...sunt sigur ca tu la 5 ani mergeai singur pe strada la 2 noaptea cand erai beat. cred 100% din ce ai scris aici...tu ne cam plictisesti :)) nu Peiu, peiu zice doar adevarul..sincer, esti un mecheras de cartier ce vine la mine cu minciunele de-alea de 2 lei, de care sunt satul...

Adica la 5 ani, la tine la noaptea nu era usa inchisa, nu te verificau parintii, nu te bagau in pat la somn..nu, tu erai afara singur la 5 ani beat...

Asta chiar e penibila...

Nu am nimic cu tine, dar cateodata exagerezi. :)) si te pui singur intr-o lumina proasta...care nu te va ajuta in viata reala...

Doar iti zic, nu am chef de scandal si altele...

Edited by pH Clark

Si ce daca sunt a 8-a ma? Va este ciuda :))Orcum la varsta mea beau mai mult decat unu de 30 de ani asa ca stau bine =))

Ca o mica, da' foarte mica, curiozitate... Cu cati de 30 de ani ai stat la baut?! Si, cum spuneau si colegii mei, asta ti se pare motiv de lauda?! In loc sa spui ca "la varsta mea stiu mai multa istorie dacat unu' de 30 de ani", sau "la varsta mea stiu mai multa ROMANA decat unu' de 30 de ani", tu asta alegi?! :-q

1. Dupa modu' in care il vad pe Peiu ca vorbeste si scrie, nu el e cel care ar trebui sa puna mana pe o carte. :-q

2. La 5 ani, de la 2 litri de bere, intrai in coma alcoolica. Nu suporta organismul (adica ficatul, mai ales) asa o cantitate de bere, decat daca o bei in decurs de 24 de ore. :-q

3. Cand te trezesti, da-ne un /sms. Te sunam noi. :-q

Concluzie... Sa moara Tarzan, ma duc dupa Jennie. :-J

Ca o mica, da' foarte mica, curiozitate... Cu cati de 30 de ani ai stat la baut?! Si, cum spuneau si colegii mei, asta ti se pare motiv de lauda?! In loc sa spui ca "la varsta mea stiu mai multa istorie dacat unu' de 30 de ani", sau "la varsta mea stiu mai multa ROMANA decat unu' de 30 de ani", tu asta alegi?! :-q

1. Dupa modu' in care il vad pe Peiu ca vorbeste si scrie, nu el e cel care ar trebui sa puna mana pe o carte. :-q

2. La 5 ani, de la 2 litri de bere, intrai in coma alcoolica. Nu suporta organismul (adica ficatul, mai ales) asa o cantitate de bere, decat daca o bei in decurs de 24 de ore. :-q

1. Ti-as da + dar nu mai pot.

2. Ti-as mai da un plus, pentru ca ai gandit-o cu ficatul. Ficatul poate metaboliza doar o anumita cantitate pe ora. Viteza metabolismului e data de sexul persoanea si varsta acesteia, apoi de restul organismului. La 5 ani..nu stiu ce sa zic.

3. Deci mor =)))))))))))))))))

Bravo ma, ai cu ce te lauda..ce sa zici...sunt sigur ca tu la 5 ani mergeai singur pe strada la 2 noaptea cand erai beat. cred 100% din ce ai scris aici...tu ne cam plictisesti :)) nu Peiu, peiu zice doar adevarul..sincer, esti un mecheras de cartier ce vine la mine cu minciunele de-alea de 2 lei, de care sunt satul...

Adica la 5 ani, la tine la noaptea nu era usa inchisa, nu te verificau parintii, nu te bagau in pat la somn..nu, tu erai afara singur la 5 ani beat...

Asta chiar e penibila...

Nu am nimic cu tine, dar cateodata exagerezi. :)) si te pui singur intr-o lumina proasta...care nu te va ajuta in viata reala...

Doar iti zic, nu am chef de scandal si altele...

A zis cineva ca am plecat de acasa? Orcum nu are lumea cu cine radem, daca voi ma-ti luat in serios....

Mda, nu sunt treaz, dar si chiar asa cum sunt iti zic ca jennie cu tarzan sunt morti =)) si acela nu era o lauda, nu ma laud, si daca voi ma-ti luat in serios la cea ce am scris treaba voastra....

Ce poponari :)) Ce-ai clark ? Ai fost maltratat in copilarie ? :)) Mai stiu eu vreo cativa copchii din astia, fosti colegi de NG chiar :))

Haideti la Breaking Bad. E rupere :)) Am ajuns la sezonul 2 episodul 4 :X

For my bin ladens :)) hahahahha KOUL ZEBBI hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

@,

@,

http://www.youtube.com/watch?v=ZMQeuR8oGAo

Noapte buna all :))

kexkq4D.jpg

Edited by pH HaoSenie

Tulai cata biologie sta in voi .....

Apoi ma , ce aveti cu ala mic de le bea de le stinge ? E problema lui daca isi face din ficat pate ... =))))

AM o intrebare scurta si la obiect : Dc il copiati pe Haos la reclamatii ? cu faza cu "reclamatia nr x " ...

Edited by SQ Pr3dator

Tulai cata biologie sta in voi .....

Apoi ma , ce aveti cu ala mic de le bea de le stinge ? E problema lui daca isi face din ficat pate ... =))))

AM o intrebare scurta si la obiect : Dc il copiati pe Haos la reclamatii ? cu faza cu "reclamatia nr x " ...

Eeeee... Parca n-ai sti... Lipsa de inventivitate, nu stiu sa inventeze singuri un model, si Haos fiind cel mai cel de pe aici copiaza si ei, ca sa le mai si faci?

Pentru faza din Ficat pate, ai +1 =))

Neatza lume, sunt treaz si habar nu am ce am facut aseara dupa ora 22:00, din cate vad am vrut sa rad cu voi si voi ati luat tot in serios, treaba voastra :)) ne vedem in joc...

@ Iti dau si tie +1 cand pot :)) L-ai inchis pe clark la faza aia :))

Edited by S4F ReLaXx

'neata fetelor. Sa aveti o zi frumoasa, cu totii. Aveti grija cati pupici impartiti si pe unde. :))

Raspuns, scurt si la obiect: E nevasta-mea, imi permit. :))(Tin evidenta reclamatiilor, nu cred ca-i gresit)

'neata fetelor. Sa aveti o zi frumoasa, cu totii. Aveti grija cati pupici impartiti si pe unde. :))

Raspuns, scurt si la obiect: E nevasta-mea, imi permit. :))(Tin evidenta reclamatiilor, nu cred ca-i gresit)

Tu deja ai 5 reclamatii, de haos nu mai zic, eu is de juma de an aici si cred ca am deabea 5-6 reclamatii :| .

Spuneti la multi ani mamelor voastre din partea mea.

@, stai calm baietel, nu m-a inchis, suntem din acelasi clan, nu ai idee ce e pe /c.

Ce poponari :)) Ce-ai clark ? Ai fost maltratat in copilarie ? :)) Mai stiu eu vreo cativa copchii din astia, fosti colegi de NG chiar :))

Nu vad de unde ai tras tu concluzia aia din ce am zis eu..daca aia intelegi tu, nu stiu ce ai in capusorul ala plin de mama lui Zornet.

Si stai calm, nu am maltratat... Nu mai spune asa ma in topicul asta, o sa zica relax ca ma inchizi iar :(