Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, tocmai ce am ajuns acasa de la meditatii, ce faceti?

Eu am ajuns de la dentist .. din ce in ce mai grav ... mi s-a umflat si fatzaul ... sper sa treaca cu pastilele care mi le-a dat sa le iau, ca sa o pot scoate martea cealalta :-S

Revenind la ale noastre..intru in game sa rup niste infractori..poate uit de durere asa..

Stati drepti nu miscati, cand trec eu v-alinitati.

Pe principiu' "nimeni nu maraie, nimeni nu caraie"... S-a inteles, Generalu', sa traiti! <):)

Am rupt niste DM-isti astia chiar cred ca daca-s 2 vs 1, nu pot sa-i fac

Cand ramai in pana, "Better call Karan" :)) (cum e faza cu "better call Saul" din Breaking Bad)

Fain te-ai pregatit cu /confiscate pentru nepotu' ala. :)) Si-a deschis Karan firma de tractari, face concurenta TTC-ului?! :))

Eu am ajuns de la dentist .. din ce in ce mai grav ... mi s-a umflat si fatzaul ... sper sa treaca cu pastilele care mi le-a dat sa le iau, ca sa o pot scoate martea cealalta :-S

Revenind la ale noastre..intru in game sa rup niste infractori..poate uit de durere asa..

Am intrat si eu o juma' de ora, din care 45 de minute l-am alergat pe unu' pe toata harta. M-am enervat cu toti nervii capului si m-am pus AFK. X( Si asa aveam treaba.

Ne "vedem" putin mai tarziu in game. Sa fugaresc niste prieteni de la mine, ca se cam intind. :))

Buna dimineata, soldati pufosi, ce faceti? Cum a fost prima zi de scoala de dupa week-end? La mine a fost extrem de plictisitoare :))

In seara asta n-avem nimic organizat pe Sa:Mp, cred ca ar fi misto sa ne facem un plan cu ce sa facem in fiecare seara, ma gandesc si eu :)) Ma rog, am papat si eu putin si acum ma duc sa duc gunoiul apoi merg la un prieten, ne auzim mai pe seara, va salut cu respect.

@Ervin27, ce trebuie sa vedem in trailer :))?

In seara asta n-avem nimic organizat pe Sa:Mp, cred ca ar fi misto sa ne facem un plan cu ce sa facem in fiecare seara, ma gandesc si eu :)) Ma rog, am papat si eu putin si acum ma duc sa duc gunoiul apoi merg la un prieten, ne auzim mai pe seara, va salut cu respect.

Cum n-avem nimic organizat?! /:) Haos total. Instauram panica pe server, servim niste wanted-uri, mai dam si cateva kill-uri, radem pe Skype de FuFu si Maximuss, il compatimim pe Haosenie, caterinca din plin si... cam atat. :))

E bun planul, nasu'?! :-?

Acum am ajuns acasa si eu...am avut ziua full deci in concluzie :

Mln7l60.jpg

@Ervin27, parca traileru care e acum are totusi mai mult farmec :D

Am intrat si eu o juma' de ora, din care 45 de minute l-am alergat pe unu' pe toata harta. M-am enervat cu toti nervii capului si m-am pus AFK. Si asa aveam treaba.

Stiu cum e...numai in runner wanted 6 i-as tine pe toti !!

, asa pentru tine cu dedicatie mai ales refrenul :

Acum ma pregatesc sa intru si eu in joc...am si eu in program niste failuri de dat :X

Gata, in sfarsit... :18: Musafirii dati afara din casa, condusi in masina, stat la panda sa vad daca pleaca pe bune, incuiat usa, pus dulapu' in usa... :-bd Mai ca ramaneam fara bere... :42:

De acuma, program de voie. Calare pe infractori. :))

Gata, in sfarsit... :18: Musafirii dati afara din casa, condusi in masina, stat la panda sa vad daca pleaca pe bune, incuiat usa, pus dulapu' in usa... :-bd Mai ca ramaneam fara bere... :42:

De acuma, program de voie. Calare pe infractori. :))

Esti nebun :))))))))))))))))))

Ce va mai place spamul.... :))

Am iesit si eu bafta baieti ne auzim.

, asa pentru tine cu dedicatie mai ales refrenul :

O stiu aproape pe toata pe de rost si multe altele de la Eminem.

Hai sal. Am aprins focu si eu. Sper sa dau foc la casa, daca nu, explodez soba :)) 2 din 3 incercari sa fac HAOS =))

Asta e ceva gen silence sa mor =))

Il cred in stare =))))), membru NG cu rabdare mai mare ca a lui Silence nu cred ca voi vedea vreodata, adica ce membru NG, de fapt jucator de SAMP cu atata rabdare nu exista :))

Edited by S4F Peiu

Din ciclul "Surprize, surprize"... Atat de surprins a fost, c-a dat /q. :))

Si putina educatie civica. :))

Edited by pH Yenoh

Cum n-avem nimic organizat?! /:) Haos total. Instauram panica pe server, servim niste wanted-uri, mai dam si cateva kill-uri, radem pe Skype de FuFu si Maximuss, il compatimim pe Haosenie, caterinca din plin si... cam atat. :))

E bun planul, nasu'?! :-?

Da, stiu de astea, dar ma refer sa facem ceva mai special :))

Il cred in stare =))))), membru NG cu rabdare mai mare ca a lui Silence nu cred ca voi vedea vreodata, adica ce membru NG, de fapt jucator de SAMP cu atata rabdare nu exista :))

Peiule, in categoria asta umana ma aflu si eu, si crede-ma, am extrem de multa rabdare :))

Peiule, in categoria asta umana ma aflu si eu, si crede-ma, am extrem de multa rabdare

Nu stiu eu nu am posibilitatea pshihica de a avea rabdare :))), nici la panda daca stau mai mult de 5min nu rezist :)) !!

Nu stiu eu nu am posibilitatea pshihica de a avea rabdare :))), nici la panda daca stau mai mult de 5min nu rezist :)) !!

Cu rabdarea treci si marea ba :))

inca 2 fail :)) hahaha

sunt in forma de la o vreme :))

Mi-am bagat skin-ul meu vechi :))

jAPMzL1.jpg

0oGknsy.jpg

JeHd3mY.jpg

uPXyv27.jpg

Edited by pH HaoSenie

Regula privind toate departamentele.

O schimbare legata de regulametul jail-ului:

5. Aveti voie sa arestati suspectii care vin singuri si se predau indiferent de wantedul pe care il au, cu conditia sa intrebati pe /d daca suspectul este la cineva
5.1 Daca la Jail este un PD/FBI/NG, si vine un suspect de wanted 1 sau wanted 2 sa se predea, PD-ul sau FBI-ul are prioritate la suspect.
5.2 Daca vine un suspect de wanted 3+ atunci NG-ul are prioritate la suspect.

Transformată în:
5. Aveți voie să arestați suspecții care vin singuri și se predau indiferent de wantedul pe care îl au, cu condiția să întrebați pe /d dacă suspectul este la cineva.
5.1 Dacă la jail este un PD/FBI/NG, și vine un suspect de orice wanted, membrul NG are prioritatea de a-l arresta.
5.2 Dacă la jail NU se află nici un membru Național Guard (la arrest sau celule), atunci PD / FBI are dreptul de a aresta orice wanted se află în interiorul jail-ului.
English
- You are alowed to arrest suspects who come and surrender (dosen`t metter wanted) with condition to ask on /d x-name if the suspect is in custody of another police officer.
- If in jail is a PD/FBI/NG and a suspect with any wanted wants to be arrested, the NG member have the priority.
- If in jail ISN`T any NG member, then the PD / FBI members can /arrest them all.

Sper sa termine acum toti aia din FBI care nu isi fac raportul unde trebuie si vin la jail..

Edited by pH Clark