Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

noapte bună.vorbim mâine, acum am stingerea și trebuie să mă pun la somm .mâine am iar meci. PS: azi am câștigat. :D să nu uitați de Rapoarte . Peiu abia aștept să dăm în fail-uri non-stop.

Iesi acasa, ca esti nab! Nu ne pasa de meciurile tale. Hai la roberi, nu te tine de prostii.

Se pare ca va trebui sa ma mai tolerati o perioada. :)) Va pwp.

Nu fii nab, n-ai gresit cu nimic. Sa fie sanatosi cei care devin ingerasi peste noapte. :))

Bine, eu recunoc... Te tolerez mai greu, da' nah... m-am obisnuit cu tine. :))

Neata baieti. Ce face NG-ul. Eu m-am trezit akm si intru in joc imediat.

Relax :)) Vad ca iti sta bine ca dansator.

https://www.youtube.com/watch?v=sQMTk7l86BM&feature=youtu.be

No ui ce fac ei cand noi stam in sir la antrenament. Numa pe la spate va mai place ha?

Cel mai bine :)) A fost belea azi la antrenament, deabe aastept war cu FBI, daca o sa fie cum au fost cei 2 cu care am facut azi deagle, atunci 1 ng ia tot fbi de 3 ori :))

Am ajuns sa ma respinga si zidurile :)) ignorati chatul :))

Vai de mine... Cum a putut sa iti faca asa ceva zidul? :O Sa imi arati unde e sa il felicit :))))) . Vezi ma si mai ziceai ca nu-i adevarat cand zic ca esti nab :))))))))))

'neata. Ce-i cu galagia asta aici?! Nu mai poate omu' dormi din pricina voastra... :((

eu nu am zis de mama ta. Bine că te-ai SCULAT. =))

Numa la prostii iti sta mintea, perversule.

'neata. Ce-i cu galagia asta aici?! Nu mai poate omu' dormi din pricina voastra... :((

Ce sa si faci ma honey

Edited by BlackHawk97

Baieti, sa stie toata lumea. Invoirile pe care le faceti pentru antrenamentul de maine sunt valabile pentru warul de la ora 20:00, daca va invoiti pentru ora 15:00 o faceti degeaba, ca nu avem nimic in program la ora aia maine, valabil pentru saptamana asta. De saptamana viitoare probabil vom intra in linie dreapta cu activitatile pe care le avem in cadrul factiunii, daca nu mai apare ceva. Deci, repet, invoirile pe care le faceti sunt valabile pentru warul de la ora 20:00, cu F.B.I, daca puteti ajunge la war, la 20:00 nu prea au rost invoirile, doar preventiv, sa nu apara ceva spontan.

Ne vom prezenta la Area51 cu 15 sau 20 de minute inainte, pentru a ne organiza, a ne face o strategie. Va spun de pe acum, nu-i subestimati, vor fi mai buni ca toti adversarii pe care i-am avut pana acum (LSPD, TTC si News Reporter), chiar daca ultima data am batut doua factiuni la un loc, nu face decat sa ne motiveze, astia o sa rupa norma :))

@, nu mai fa posturi d-astea ca o patesti si tu ca Pr3dator, si apoi disperi si tu :))

Edited by DGS AlexCyo

Baieti, sa stie toata lumea. Invoirile pe care le faceti pentru antrenamentul de maine sunt valabile pentru warul de la ora 20:00, daca va invoiti pentru ora 15:00 o faceti degeaba, ca nu avem nimic in program la ora aia maine, valabil pentru saptamana asta. De saptamana viitoare probabil vom intra in linie dreapta cu activitatile pe care le avem in cadrul factiunii, daca nu mai apare ceva. Deci, repet, invoirile pe care le faceti sunt valabile pentru warul de la ora 20:00, cu F.B.I, daca puteti ajunge la war, la 20:00 nu prea au rost invoirile, doar preventiv, sa nu apara ceva spontan.

Ne vom prezenta la Area51 cu 15 sau 20 de minute inainte, pentru a ne organiza, a ne face o strategie. Va spun de pe acum, nu-i subestimati, vor fi mai buni ca toti adversarii pe care i-am avut pana acum (LSPD, TTC si News Reporter), chiar daca ultima data am batut doua factiuni la un loc, nu face decat sa ne motiveze, astia o sa rupa norma :))

@, nu mai fa posturi d-astea ca o patesti si tu ca Pr3dator, si apoi disperi si tu :))

Cred ca stiu si ei odata ce avem war este pus in locul anttrenamentului in + scrie la anunturi ca este la ora 20:00. Oricum e bine ca i-ai lamaurit pe unii sa zic asa.

, felicitari ba..rupe-i pe toti acolo si intoarce-te mai repde !!

Hai ca acum am ajuns acasa m-am trezit ca B0$$! la 12 jumate, am fost in oras am baut o cafea :X si intru acum in joc da nu prea am mare chef stau 1 ora maxim 2 postez raportul si plec ma duc la un fotbal :X si ma intorc pe seara.

Edited by S4F Peiu

Peiule, eu te :X pe tine, da' daca faci mai multe puncte ca mine... te b-( . Deci hai sa ne >:D<<'> ca fratii. :))

Hai ca acum am ajuns acasa m-am trezit ca B0$$! la 12 jumate, am fost in oras am baut o cafea :X si intru acum in joc da nu prea am mare chef stau 1 ora maxim 2 postez raportul si plec ma duc la un fotbal :X si ma intorc pe seara.

mai am mâine un meci apoi plec spre casă.îl am de la 9 dimineața, sper să ajung pentru War. mâine îmi expiră Inactivitatea , e. necesară și o Învoire ?

nu Știam =))

Ce faceți? eu am câștigat și azi. 4/4. GG pentru mine :D

Ce ai castigat ma?....

Vad ca o duci bine ma...

EDIT: Uitasem.... Dati si voi un + aici :D

Edited by maxim16

Baietii noi... Grija mare la rapoartele viitoare.

Nu se fac SS-uri cu PageUP, nu se fac la bar sau la gate 2 (pentru /cuff), nu se fac la /uncuff.