Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, si pe mine ma surprinzi. gata meditatiile, ce faceti?

Taci, frate, c-am uitat ca azi trebuia sa rezolv ceva pentru un client. Si m-a luat ala ca din oala. :)) M-am ramolit complet. :))

Azi intrebam de un azil de batrani can' am intrat pe joc, radea Generalu' de mine. Da' cred ca asta ma asteapta. =))

Fiti atenti, ceva simpatic. Eram pe wanted, dupa un level mic. Eram sigur ca nu se va preda... si asa a fost.

Se urca in taxi, dar reactia taximetristului a fost bestiala. Ca sa nu ia complice, s-a dat imediat jos si a asteptat, cuminte, sa termin eu treaba. Bun, pe de o parte ma incomodase faptu' ca s-a dat jos, pentru ca nu reuseam sa dau kill. :))

L-am rasplatit, prima data cu 1k, dupa care cu niste sfaturi. Dupa faza din film s-a dus la jail, unde a luat wanted pentru DB Calcat (dat de un coleg de-al nostru), iar eu am mers sa-l iau. Pe drum spre LSPD i-am explicat ce are si ce nu are voie sa faca. Baiat de nota 10.

Edited by pH Yenoh

Taci, frate, c-am uitat ca azi trebuia sa rezolv ceva pentru un client. Si m-a luat ala ca din oala. :)) M-am ramolit complet. :))

Azi intrebam de un azil de batrani can' am intrat pe joc, radea Generalu' de mine. Da' cred ca asta ma asteapta. =))

Fiti atenti, ceva simpatic. Eram pe wanted, dupa un level mic. Eram sigur ca nu se va preda... si asa a fost.

Se urca in taxi, dar reactia taximetristului a fost bestiala. Ca sa nu ia complice, s-a dat imediat jos si a asteptat, cuminte, sa termin eu treaba. Bun, pe de o parte ma incomodase faptu' ca s-a dat jos, pentru ca nu reuseam sa dau kill. :))

L-am rasplatit, prima data cu 1k, dupa care cu niste sfaturi. Dupa faza din film s-a dus la jail, unde a luat wanted pentru DB Calcat (dat de un coleg de-al nostru), iar eu am mers sa-l iau. Pe drum spre LSPD i-am explicat ce are si ce nu are voie sa faca. Baiat de nota 10.

Bravo ba.

Bravo ba.

Ba ce tot postezi asa ? Fa +1 la vanzari de masini si case decat sa ni se inchida noua topicul aiurea din cauza ta. Nu e prima data cand postezi 2 cuvinte. Esti culmea.

Hai sal si buna seara. Abia am venit acasa.

Mai e cineva on din schimbul 3 ?

// va vine sa credeti ca inca mai sunt power user pe filelist cu ratia asta ?

UyHEEqq.jpg

Si niste video-uri de seara :

-> Yenoh cel mai jalnic tragator din istoria NG-ului :))=))

-> si vreo 2 sarituri :))

Edited by pH HaoSenie

Mai e cineva on din schimbul 3 ?

-> Yenoh cel mai jalnic tragator din istoria NG-ului :))=))

Eu-s schimbu' 3... Revin imediat cu EDIT, din perspectiva mea. =))

Edited by pH Yenoh

Nu am facut misto de FANCTIUNEA in care esti tu.

Am avut nevoie de bodyguard si te-am sunat . Eu vorbeam serios, tu ai luat-o ca pe o gluma asta e problema ta + ti-am zis si la telefon ca vorbesc serios si ca te platesc.

Prea tare conversatia, pe bune. =)) Am ramas copios cand am vazut SS-urile. =))

du-te ba de aici ca nu stii sa tragi cu armele...cand ma gandesc ca mai ai putin si iei rank 3, imi vine sa sparg PC-ul =))

Haosenia pufoasa, lasa PC-ul, ca mai ai nevoie de el. :)) Cu ce ti-a gresit?! :)) Stiu sa trag cu vorbele si cu prastia, asta conteaza. :P

@, in sfarsit ai venit si tu prin acest topic.. :))

cum a fost aseara schimbul 3?

Destul de scurt... Pe la 1:30 (2:30 ora Romaniei) am iesit, ca dimineata a trebuit sa ma trezesc la 7, am avut ceva treburi. Si oricum mi se inchideau ochii in pat. :))

Vedem in noaptea asta cum va fi. Imi lipseste piesa de rezistenta, nasicu' Alex. :)

Nah, luati de va "radeti" putin... Actiune in stil Lolek si Bolek. =)) N-are rost sa va spun ca filmul era mult mai lung, dar astea-s cele mai tari faze. Poate si finalul ar fi trebuit sa-l bag, cand innotam spre suspect, dar n-am mai avut rabdare sa editez. :))

Ahhhh, da... Suspectul l-am piedut, pana la urma. =))

In rolurile principale: si

@pingMANN, nu mai face misto de "FANCTIUNILE" la oameni =))), daca ai nevoie de bodyguard il aducem pe prietenasul nostru din seara aia cand oriunde mergeam statea la 1 cm de noi :))) !!!

@, baaaaaa am lesinat de ras , nu mai pot mai ales de stuntul ala fail a lui , si cand v-ati pus amandoi pe g =)))))) a-ti fost de coma =))))), , parca te laudai ca la condus te pricepi cel mai bine :)))).

Doamne ce am mai ras :))), hai ca intru si eu in joc da nu stau mult ca ma pregatesc sa ma duc la meci, in seara asta Steaua face spectacol pe National Arena :X !!!

Edited by S4F Peiu

SUSPECTUL A FOST OMORAT DE MINE. :))

Pffff, mi s-a luat o piatra de pe inima. Deci, pan' la urma, ai spalat imaginea departamentului. :18: M-am linistit, gata. Nu mai tineam minte daca a fost ucis, ca m-am dus la Jail. :))

@, si te-ma chemat in Jefferson ca era in casa, si ai zis ca nu mai vii, sa ii dau eu kill.

Mda... Nu merge SS-ul, da' parca-mi amintesc, acuma, de discutia cu Jefferson. Nah, frate, sunt senil. Mai am putin si astept postasu' sa-mi aduca cuponu' mov. :))

@, uitucule... :)) era 22:00 si ai zis ca ramai sa dai punish, a deschis celulele ping parca.

http://postimg.org/image/kw13cpsob/

Da, ti-am zis ca-mi amintesc. Stiu ca m-am sinucis, cand a murit ala in apa. Eu eram in DoDo, langa baza veche, sa iau barca. Ai zis ca a murit ala, mi-am dat kill, sa merg la Jail. Acuma mi-am amintit tot. :))

@, ai lidl pe langa casa? :)) daca stii la ce ma refer. =))) trebuia sa iei barca de la boat rent..lv

N-aveam loc ok de aterizare acolo, iar sa sar cu parasuta pierdeam timp. Plus ca distanta dintre Boat Rent si fosta baza, in aer, e destul de mica. :)

Am Lidl foarte aproape si, culmea, am prins si eu oferta azi. =))

Nu va suparati...

Pe ce program a fost Steaua-Dinamo?

Ca pe PRO TV a jucat doar Steaua! :))

Vai de capu lor , mai bine nu se prezentau ...

5 - 2 =)) hahahaha
Edited by SobY

Deci sunt ragusit complet, la golul 5 am cazut de pe scaun =))), ce sa mai spunem mai ceva ca El Clasico, a fost umilinta maxima :)).

Video din peluza :

https://www.youtube.com/watch?v=pDunj6bOCqU&feature=youtu.be

Bine spunea Stoican ca Steaua nu are cu ce sa il surprinda :)))

Nu mai are rost sa spun ca sunt Sef de pagina nu ???

Edited by S4F Peiu