Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, nu dar eu nu am zis ca tu esti un fotbalist de 2 lei..cum ai zis tu despre mine..(numai ca de arbitru..)

Scuze, am grestit si te-am facut sa te superi. Te implor sa ma ierti! Iarta-ma! Cu totii gresim si fiecare la randul nostru trebuie sa iertam. Dar cel mai greu ne este tuturor sa ne cerem iertate. Uite eu am curajul macar prin intermediul literelor daca nu a vorbelor sa-mi cer iertare. Te rog sa ma ierti!!! Vreau sa ramanem prieteni :)

Cred ca pentru doi sau trei am devenit deja enervant si incep usor, usor sa nu ma mai suporte :)).

Edited by DGS AlexCyo

@, nu esti enervat..dar ai cateodata glume de prost gust, si ai impresia ca esti perfect doar pentru ca ai rank superior...in rest esti ok.

Chiar așa..vorbea ăla de-a luat rank 3 și deja făcea pe impresarul pe /r la cei de rank 1-2 cu texte gen : X, Y, Z, la jail imediat.

Nu mă cert cu nimeni, dar cel mai bine e să vă vedeți fiecare de ograda voastră, că vecinul poate n-are atât de multe bălării în ea.

Urât ca să ajungi să porți dușmănie într-un joc, darămite să mai existe și mâncătorie la greu. Nu trec la detalii despre pupat în locuri intime, că asta e veche de când s-a făcut server-ul. E ușor să zici în stânga și-n dreapta și să crezi că poți găsi defecte la cineva, dar întâi de toate trebuie sa te uiți la tine personal (vorbind la general).

Ciaules.

@, ba, parca nu te bagai. de ce comentezi aiurea? Mi-a zis silence de vreo 3-4 ori sa le zic "x,y,z la jail imediat" si eu tot "cine vrea sa vine la jail sa ma ajute?"

acum chiar comentezi sa te aflii in treba, mai bine te duci la gradinarit in continuare daca nu stii ce mai e pe /r. Vii sa ma ataci repede ca mi-am zis parerea despre el..ai zis mai sus ca nu te bagi.

Ies la o tura prin oras..ne vedem mai tarziu. Pa.

mai bine te duci la gradinarit in continuare

A, îți dai arama pe față cu suferințe din astea ? Spre deosebire de tine care îți dă mămica și tăticul, îmi fac singur muncile și îmi pun singur pe masă ce-am nevoie și nu trăiesc ca un parazit pentru alții. Deci mai ușor cu textele din astea, că nu mă impresionezi :) Când te salvam de FW, HaoS în sus, HaoS în jos, că na, eu sar pentru toată lumea ca un bun samaritean, în loc să-mi văd de rahatul meu că pentru mine nu face nimeni nimic.

Astea-s chestiile pe care nu le veți vedea niciodată, pentru că sunteți prea copii și prea imaturi.

Vrei să dăm mai multe cărți pe față ? Ești invitatul meu :)

Ies la o tura prin oras..ne vedem mai tarziu. Pa.

Salut, distractie placuta :)

Am postat rapoartele de activitate, daca aveti nelamuriri legate de acesta, discutam aici sau prin PM, cum doriti voi.

@Ervin27, cum am promis, am facut o introducere pentru ghid. Daca esti dulce si cu pile la mine, cum stiu, pune-o acolo :))

Ca orice factiune smechera nu ne permiteam sa nu avem o introducere pentru ghidul acela, asa ca am actionat.

"Ghidul de mai jos isi propune sa vina in ajutorul membrilor din National Guard pentru a obtine diverse informatii legate de domeniul "politie" al serverului.

Acesta constituie de fapt o sinteza a tuturor regulamentelor, wanted list, news/info si abilitatile lui HaoS in ale suspectilor. In acest ghid sunt evidentiate situatiile pe care le intalniti zilnic privind actionarea corecta in functie de caz. Multumesc"

Edited by DGS AlexCyo

S-au dat prafuri expirate azi?! Toata lumea e nervoasa?! :))

Hai c-am scapat, in sfarsit, de musafiri. Intru in joc si sper sa gasesc toti civilii la fel de nervosi. Am chef de panarama, de wanted-uri aiurea, de multe kill-uri. :))

S-au dat prafuri expirate azi?! Toata lumea e nervoasa?! :))

Hai c-am scapat, in sfarsit, de musafiri. Intru in joc si sper sa gasesc toti civilii la fel de nervosi. Am chef de panarama, de wanted-uri aiurea, de multe kill-uri. :))

No, ma, e prea tare, ce faci, te-ai distrat? :))

Eu am corectat rapoartele, am mancat putin si acum ma bag putin la TV, ca nu mai am ce sa fac si m-a luat plictiseala, maine plec la Constanta, o sa intru seara. In schimb vorbim mai tarziu, Honey :*

, ce-ai facut la dentist?

Ce a-ti patit ma...prea multa cearta nu-mi place !! X(

Era sa o fac lata si sa nu am timp sa postez raportul :)), de acum m-am invatat minte nu mai astept pana in ultimul ceas :)) !!!

Intru putin in joc si dupa ma duc sa bagabontesc ca e sambata seara muahahaha >:) !!

, ce-ai facut la dentist?

Bine mă..luni mă duc iar. M-apuc de ultimul dinte care-l am bulit. Îl plombez și scap..

În rest plictiseală..mi-am tăiat via azi, abia aștept să fac vin în toamnă :)) ce fel o să meargă la iarnă o cană fiert cu alea alea :X ....................................

Bine mă..luni mă duc iar. M-apuc de ultimul dinte care-l am bulit. Îl plombez și scap..

În rest plictiseală..mi-am tăiat via azi, abia aștept să fac vin în toamnă :)) ce fel o să meargă la iarnă o cană fiert cu alea alea :X ....................................

Da, am vazut si eu ca se lucreaza la vie... sapa lumea la randuri, ce m-as rade sa-ti fure astia toti strugurii =))

Ba, cum ti-ai bulit dintii, ca nu inteleg... de la fumat?

Edited by DGS AlexCyo

Da, am vazut si eu ca se lucreaza la vie... sapa lumea la randuri, ce m-as rade sa-ti fure astia toti strugurii =))

Ba, cum ti-ai bulit dintii, ca nu inteleg... de la fumat?

De la niște carii și că nu m-am dus la timp că na, frica de dentist :)) n-au treabă țigările.

Și ce să fure bă aștia..am 2 câini răi în curte :)) nu intră nimeni că i-am spart :))

Brb mănânc, ne auzim în game după aia.

Ma baieti am o propunere la care m-am gandit cand se dadea opencellall si ma batea unu care avea sub 300sec: in realitate daca faci prostii in puscarie stai mai mult. ce ar fi ca la comanda /punish sa se modifice si sa dea secundele din script iar in cazul in care are sa zicem 143sec de stat sa mai primeasca 157 in total 300 pe care sa le sta cu punish. ne-ar usura munca si am exclude punishurile gresite si ar fi si mai rp dupa mn. ce parere aveti?

@, nu e vorba de asta, e vorba ca faci niste afirmatii aiurea, mi-ai zis frumos ca trebuie sa ii rog, si asa am facut dupaia. am zis de gradinarit ca aia era principala cauza a inactivitatii tale..mereu ii rog frumos, nu dau ordine...da, m-ai scapat o data de FW pentru faza cu hunterul de care nu stiam, ti-am multumit si atat, nu cred ca te "stresam" cu faza asta..in fine, las-o balta.

Acum am ajuns acasa, ce facetI?

Ma baieti am o propunere la care m-am gandit cand se dadea opencellall si ma batea unu care avea sub 300sec: in realitate daca faci prostii in puscarie stai mai mult. ce ar fi ca la comanda /punish sa se modifice si sa dea secundele din script iar in cazul in care are sa zicem 143sec de stat sa mai primeasca 157 in total 300 pe care sa le sta cu punish. ne-ar usura munca si am exclude punishurile gresite si ar fi si mai rp dupa mn. ce parere aveti?

Total aiurea. Nu se poate face așa ceva.. adică ți-e lene să încerci câteva punish-uri până merge ?

Easy stuff. Dacă te miști repede, îi arzi imediat.

@, nu e vorba de asta, e vorba ca faci niste afirmatii aiurea, mi-ai zis frumos ca trebuie sa ii rog, si asa am facut dupaia. am zis de gradinarit ca aia era principala cauza a inactivitatii tale..mereu ii rog frumos, nu dau ordine...da, m-ai scapat o data de FW pentru faza cu hunterul de care nu stiam, ti-am multumit si atat, nu cred ca te "stresam" cu faza asta..in fine, las-o balta.

Nu-i frumos să suferi la cei care îți vor binele. Mai bine ți-ai păstra comentariile într-un sertar. Nu cred c-ai vrea cum e să fim dușmani în aceeași facțiune :) Și nu e vorba că vrei să pari interesant în fața mea; faza-i că faci pe interesantul în fața a mai multor persoane, și nu prea-i bine.

Poate că par așa caterincos, dar nu știi ce zace-n mine când cineva îmi calcă strâmb sau pe bec. Grijă mare.

Edited by pH HaoSenie

Total aiurea. Nu se poate face așa ceva.. adică ți-e lene să încerci câteva punish-uri până merge ?

Easy stuff. Dacă te miști repede, îi arzi imediat.

Nu-i frumos să suferi la cei care îți vor binele. Mai bine ți-ai păstra comentariile într-un sertar. Nu cred c-ai vrea cum e să fim dușmani în aceeași facțiune :) Și nu e vorba că vrei să pari interesant în fața mea; faza-i că faci pe interesantul în fața a mai multor persoane, și nu prea-i bine.

Poate că par așa caterincos, dar nu știi ce zace-n mine când cineva îmi calcă strâmb sau pe bec. Grijă mare.

nu e frumos nici din partea să faci afirmații de genul. Nu fac pe interesantul în fata nimănui. Nu Vreau să fim dușmani , ar deveni Un colectiv urât.

No, ma, e prea tare, ce faci, te-ai distrat? :))

Eu am corectat rapoartele, am mancat putin si acum ma bag putin la TV, ca nu mai am ce sa fac si m-a luat plictiseala, maine plec la Constanta, o sa intru seara. In schimb vorbim mai tarziu, Honey :*

Nu m-am distrat... Am stat la minciuni, o farfurie de mancare (ce-a ramas de la caine), prosteala... I-am condus in parcare si am mai stat vreo 30-45 de minute acolo, ca deh, asa suntem noi romanii. E grele despartirile. :))

Nu ne-am mai auzit. Vad ca esti mai binisor, ma bucur. Vorbim maine, pe detalii. :)) Apropo... Ce repede ati corectat azi rapoartele, de mi-ati dat emotii. :))

Arrrrrrr, nevasta... Esti sexy si rea?! :))

Nu m-am distrat... Am stat la minciuni, o farfurie de mancare (ce-a ramas de la caine), prosteala... I-am condus in parcare si am mai stat vreo 30-45 de minute acolo, ca deh, asa suntem noi romanii. E grele despartirile. :))

Nu ne-am mai auzit. Vad ca esti mai binisor, ma bucur. Vorbim maine, pe detalii. :)) Apropo... Ce repede ati corectat azi rapoartele, de mi-ati dat emotii. :))

Arrrrrrr, nevasta... Esti sexy si rea?! :))

Good job la reclamatii ma, i-am dat rusinea lui laurentiu ala :)) Cred ca a facut ce i-am zis, ca vad ca a stat 5 min la reclamatii sa citeasca tot si a plecat sa planga, daca il mai tineam mult in suspans cred ca incepea sa planga acolo :))

Good job la reclamatii ma, i-am dat rusinea lui laurentiu ala :)) Cred ca a facut ce i-am zis, ca vad ca a stat 5 min la reclamatii sa citeasca tot si a plecat sa planga, daca il mai tineam mult in suspans cred ca incepea sa planga acolo :))

O ducem bine din câte observ. Eu am 2 plângeri active, stau bine.

Are de muncă generalul azi. Pun pariu c-o să-i bubuie ochii din orbite când o să verifice dovezile noastre :)) și ghiciți ce... în zadar :o3

X, Y, Z -> nu primesc nimic

Păi na, doar suntem cea mai tare trupă :) și de asta se oftică maimuțoii ăștia, fanii ăștia care nu pot dormi noaptea, de se uită în topicul de reclamații și fac 3-4 cruci în fața monitorului ca să primim cel puțin un AV (că na, până la FW e cale lungă).

O ducem bine din câte observ. Eu am 2 plângeri active, stau bine.

Are de muncă generalul azi. Pun pariu c-o să-i bubuie ochii din orbite când o să verifice dovezile noastre :)) și ghiciți ce... în zadar

X, Y, Z -> nu primesc nimic

Păi na, doar suntem cea mai tare trupă :) și de asta se oftică maimuțoii ăștia, fanii ăștia care nu pot dormi noaptea, de se uită în topicul de reclamații și fac 3-4 cruci în fața monitorului ca să primim cel puțin un AV (că na, până la FW e cale lungă).

Eu stiu atat... Cand intra Generalu' pe forum si vede 69 postari la Reclamatii, isi pune mainile in cap. :)) Plus, cum zici si tu, are putina treaba cu verificatul dovezilor. :)) Puteam sa le dam si mai grele. :)) Dar... Cei trei nu primesc nimic, clar. =))

Baaa lipsesc cateva ore si se face spam la reclamatii :))))), clar nu primiti nimic :)))

GG barosanilor :* !!

Eu m-am intors de la bagabonteala, cam slab in seara asta, intru si eu putin pe schimbul 3, imi fac un avatar nou si ma bag sa dorm !! :*

Baaa lipsesc cateva ore si se face spam la reclamatii :))))), clar nu primiti nimic :)))

Știi doar că suntem drăcovenii în NG-ul ăsta :))

Bă ... una și cu două fac trei :)) mă bag la Arrow, #7. Sper să-l termin săpt cealaltă :)) am uitat și de mâncare cu filmul ăsta, și de somn .. și toate :)) dar oricum .. ca Breaking Bad nu-i niciunul :X

Hai noapte bună, sal..nu vin la ședință că îs obosit..dorm până la 3 ca animalul și după ies pe afară, că-i duminică -> relaxare.

• Nickname-ul tau: iStunt.[VIP]

• Nickname-ul celui reclamat:HaoS

• Descrierea situatiei: A dat Wanted aiurea am stat pe c cu arma intreptata pe el si apoi am vazut ca sta pe loc mi-am dat seama ca filmeaza si am pus pe alt cineva sa traga un glot in roata lui si el mia dat wanted mie

• Martori:SS

• Dovezi (Screnshot):http://i.imgur.com/PXpdnSt.png

Cand erai in Paramedics si te mai bagam in seama, sau cand te-a "crutat" de o demitere, ca ai dat rob in timpul zilei si te rugai ca un catelus de mine sa tac, eram bun. Lumea imi tot spunea sa-mi vad de treaba si sa nu-ti mai tin partea, ca nu are rost. Cand mi-ai facut reclamatie, au fost multi care intrebau "Dar iStunt nu era prietenul tau?!"... Se vede ce fel de caracter ai. Tu continua sa ne provoci si sa cauti posturile. Dar... Inchide, ca te sunam noi. ;)

GG barosanilor :* !!

Eu m-am intors de la bagabonteala, cam slab in seara asta, intru si eu putin pe schimbul 3, imi fac un avatar nou si ma bag sa dorm !! :*

Peiule, sincer, eu am avut un tel in seara asta. Imi doream ceva. Si, jur, am incercat sa-mi ating scopul. Am dat kill la event, cu sau fara drept, am dat wanted, am dat iar kill... Totul pentru a-i da treaba Generalului. Dar... Nu am decat o reclamatie. Asta-i viata?!

PS. Il am pe unu' din SFPD, mare politist si ala... Intreb de un /mdc, imi zice ca-i CK (adica Cop Kill, fara drept). Dupa ce-l omor, el o da pe /d ca de ce dau kill, ca ala avea drept... Vad, maine, daca-i dau PM lu' Seba. Nu de sanctiune, ci sa-l invete cum sa dea un /mdc. Ca poate aduce belele altor colegi si nu mi se pare normal.

Peiule, sincer, eu am avut un tel in seara asta. Imi doream ceva. Si, jur, am incercat sa-mi ating scopul. Am dat kill la event, cu sau fara drept, am dat wanted, am dat iar kill... Totul pentru a-i da treaba Generalului. Dar... Nu am decat o reclamatie. Asta-i viata?!

Eu vreau sa dau fail la rob cu Hunteru :))), sa parchez Hunteru fix la intrare la drop sa nu poate sa treaca de el :))) !!!

Mi-am schimbat avatarul ce ziceti de el :X ?

Ma bag sa dorm ne auzim maine la sedinta va :* !! Noapte Buna !!!

Edited by S4F Peiu