Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, care sunt modurile prin care putem soma? /m , /s si care e a treia?

...si modu' cel mai simplu: "Daca nu te predai, te impusc direct in teasta!"

Deobicei lumea renunta la dreptu' de predare.

@, aa, adica cu /say . am inteles. mersi

E cu /l[ocal], dar ti-o baga intre (( si )) si-i nasoala. Eu somez doar cu /m si /s. Si-i amenint ca-i inchid pe viata.

@, care sunt modurile prin care putem soma? /m , /s si care e a treia?

Poți soma și pe /w în pana mea atât timp cât suspectul VEDE somațiile. Ăștia au probleme cu capul de fac plângeri din astea inutile..sunt doar ofticoși că nu le merge vrăjeala.. cel puțin ăsta de mi-a făcut mie acum post credea că n-am fraps on când a tras în mine. Oricum nu-mi pasă, am hard de 500. Îmi permit să filmez la greu ca să le dau cu dovezile de cap :))

@, pai e bine asa, o data la cat timp stergi dovezile?

Cam la 3 zile. Le țin pe foldere să-mi vină ușor de găsit când e ceva de reclamații.

QljuCZr.jpg

Hai nb all. Mă cam doare căpățâna..material prost (cum zicea Yenoh) =))

Edited by pH HaoSenie

Da mă bine .. dacă nu mai postai, ar fi fost bine. Acum plângerea ți-e anulată. Oricum, am procedat corect, că na.. NG POWER ! Pune mâna și citește regulamentul server-ului și al facțiunilor.

Stii ce-as face in locu' tau?! As' sterge toate dovezile si as' pune un link catre o opera de-a lu' Salam. S-a batut cu armele lui, asa ca i-as da si mai tare peste nas. =))

Mă gândesc la prostii, dar mă abțin..știe toată lumea că ești POPOnar ... =))

Sal la toată lumea. Azi am fost cam inactiv, dentist, muncă acasă, etc..

Ne-auzim în schimbul 3 cu forțe proaspete.

Special am spus asa, eram sigur ca tu o sa reactionezi primul, nebunaticule :)) Am facut de mancare, ma... mancare mexicana cu carne la cuptor, am vazut o poza la el si mi s-a facut pofta.

Vineri nu facem scoala, cel putin eu nu fac.

In game soldatii mei sunt pe sleep, HaoS si Cassie :)) Trezirea, baaaaaaaaaaa

Ce-mi place melodia asta:

Sau asta:

Astazi este 1 aprilie, n-am de gand sa fac glume nimanui, dar sunt sigur c-o sa musc multe azi sau nu, cine stie :))

Edited by DGS AlexCyo

@, unu ce a fost LSPD a zis ca un civil are voie sa iti faca post si dupa 6 zile de la incident..adica e valabila o sapt dovada...eu le tin cam o sapt.

Da tu te iei după aștia din LSPD ? Ei iau carnetele cu dovezi de 7 zile, ceea ce mi se pare total o ipocrizie. Adică azi, marți, văd pe unu cu nos, și i-l iau săptămâna cealaltă luni ? Da, o idioțenie. Nu uita, plângerile la complaints se fac cu dovezi de minim 3 zile.

Tata` lumea care posteaza azi aici primeste rank up, sa moara silence de va mint.

Și știi foarte bine că n-ai cum să dai rank decât cel puțin pe baza log-urilor. Așa că nu ține duma de 1 aprilie.

Tata` lumea care posteaza azi aici primeste rank up, sa moara silence de va mint.

Sunati-l pe RelaXx, e la coada la Lidl ca altfel ar face spam aici...cand se intoarce o sa fie beat si probabil va sparge monitorul si va calca in picioare placa video. :(

@, ok, mersi. :D deci maxim 3 zile.

@@Ervin27, daca unu face un post, eu nu am dovada...ii scriu ceva in topic, apoi posteaza din nou dupa mine, (deci i se anuleaza postul) are voie sa faca din nou post pe acelasi motiv?! Unii zic ca da, altii ca nu...

@@Ervin27, daca unu face un post, eu nu am dovada...ii scriu ceva in topic, apoi posteaza din nou dupa mine, (deci i se anuleaza postul) are voie sa faca din nou post pe acelasi motiv?! Unii zic ca da, altii ca nu...

Normal că i se anulează. E ca și cum, tu ai răspunde cu dovada bună, el face +1 (cum s-a întâmplat la postul meu recent) și după tu dai edit și zici : "n-am dovezi", pentru că el a postat în plus aiurea.

@, aia da, dar dupa asta. adica raspunde erow " plangere anulata pt plus unu" ...si dupa 10ore sa revina cu acelasi motiv de plangere...

=@,Da luam warn la leader, nu-i bai, facem sa fie bine.

10172625_10152136819826840_833160028_n.j

poza de pe 9gag. am vazut-o cand m-am trezit. :)) , zi de nu e asa :))

@, stiu ce zici...azi la socala unii colegi mai inapoiati au vrut sa intoarcem bancile invers...nu stiu de ce, cand venea proful sa le punem la loc...:-?? chiar nu pot sa-mi explic..

Am plecat la antrenament, ne vedem diseara salut.

Salut baietii. Acuma am reusit s-ajung si eu acasa. Am un prieten ce se muta la Berlin si m-a rugat sa-l ajut cu mutatul lucrurilor din magazin in depozit. Toata ziua am fost curier. :)) Sunt rupt de oboseala.

Mananc si intru si eu prin joc putin, macar un punct sa fac azi. Nu de alta, da' o sa ma traga Generalu' de urechi c-am fost inactiv azi. :))

Mi-am revizuit decizia... Sunt prea obosit ca sa fiu on pe joc. S-a predat Suzeta la mine si eu mai ca-i dadeam eject din masina, ca n-are wanted. :)) Mai bine stau AFK, ca asa nu am ce prostii sa fac. :)

Edited by pH Yenoh