Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

'neata... Ce-i cu linistea asta aici?! M-am speriat, am crezut c-am dat buzna in biserica. :42:

In continuare-s mort de oboseala, de-abia imi tin ochii deschisi. M-am trezit pe la 7, ca mai aveam putina treaba cu prietenu' meu, iar acuma zici c-a dat submarinu' peste mine, asa ma simt. Ma doare cam tot corpul. :)) O sa incerc s-adorm putin, desi... slabe sanse.

Ne vedem prin game. Va pupa Yenoh. :*

Ne vedem prin game. Va pupa Yenoh. :*

Mă pupă și pe mine Yenoh în dos ? =)) =)) hahahahah

Sal bă..e frig azi pe afară, arde a ploaie vremea asta. A fost luat curentul în cartier cam 1 oră, am fost pe afară..și plictiseală..vedem ce-i de făcut azi.

Mă pupă și pe mine Yenoh în dos ? =)) =)) hahahahah

Sal bă..e frig azi pe afară, arde a ploaie vremea asta. A fost luat curentul în cartier cam 1 oră, am fost pe afară..și plictiseală..vedem ce-i de făcut azi.

Normal ca te pup, mai ales pe tine... Cu siretu' de la bocanc. :))

La mine-i vara in toata regula. 25.9 grade la umbra. Ies pe afara, poate adorm in drum. :)) Da-n casa n-am stare.

Normal ca te pup, mai ales pe tine... Cu siretu' de la bocanc. :))

La mine-i vara in toata regula. 25.9 grade la umbra. Ies pe afara, poate adorm in drum. :)) Da-n casa n-am stare.

:)) ce bine ți-o fi ...

Eu îl aștept pe domnul Trony să-mi facă post. Cică să-i dau PM cu dovada. Chiar mi-e lene să mă complic atât .. caută profilul, dă-i PM..atâta muncă..pe când, în topicul de reclamații, poc un /quote și s-a rezolvat :))

8 user(s) are browsing this forum

5 members, 1 guests, 2 anonymous users

Știu că poți :)) trebuie doar să postezi la raportează !

Edited by HaoS

Nickname-ul tau: TroNy
• Nickname-ul celui reclamat: Haos.
• Descrierea situatiei:
a venit dupa mine si fara nici macar o somatie am primit wanted 6 (runner). nu aveam de unde sa stiu sa ma opresc!

• Martori: ss
• Dovezi (Screnshot):
http://s1337.photobucket.com/user/rzv2/library/7778787878?sort=3&page=1

Prietene, se vede clar in poza ta, "Haos shouts: Trony te predai?!" ce vrei mai mult de atat? Foloseste si tu niste ochelari...

Prietene, se vede clar in poza ta, "Haos shouts: Trony te predai?!" ce vrei mai mult de atat? Foloseste si tu niste ochelari...

Doar 1 somație se vede. Este obligația noastră să prezentăm toate dovezile.

http://forum.b-zone.ro/topic/8024-national-guard-raporteaza-un-membru-report-a-member/?p=2923859 -> check it -> adăugat pe lista rușinii :)

Să vedem pe cine mai reușesc să enervez azi.

Pfffff... Generalu' e pus pe fapte mari. :42: N-as vrea sa fiu in pielea celui care nu va fi prezent la war-ul de duminica. =))

EDIT. Imi place informatia aia cu Hunter si Hydra. "In limita bunului simt". Dragi colegi, duminica vreau ca toti rank 3+ sa fiti cat mai nesimtiti. :))

Edited by pH Yenoh

@,Asa se trage ma? Tragi in toti nu doar in civilu ala,mai dai pe la antrenamente.

:)):)) dacă nu știam să trag, mă mâncau cânii la rob-uri ....

Am treburi, n-am timp de antrenamente..o să vin în viitorul apropiat.

Salutare dragi colegi, din nou nu sunt acasa, o ard pe la un prieten, asa-i a doua seara, de data asta suntem mai multi... ne planificam activitatile pentru saptamana ce urmeaza, cica :))

Apelez la voi sa-mi spuneti si mie un film de vizionat, dar nu Horror ca nu-mi plac, le urasc.

Duminica ne luptam cu Hitmen Agency, daca noi vom fi in echipa cu cei din Los Santos Police Departament si Hitmen vor fi doar ei, inseamna ca sunt destul de puternici, asa ca bagati mult antrenament :))

@, sal. Ia uite aici pe /d ce chef de ceartă au unii cu mine :

unde, ma?

Ai pierdut toată distracția.

Mna, ma... observ ca nu-i mai place prin departamente, mi-e greu sa cred c-o sa mai ramana in F.B.I :)) Mai multe ai in PM.

Da-mi si mie un film, deci film, nu serial, ca stiu ca tu te-ai mai uitat.

Edited by DGS AlexCyo

Da-mi si mie un film, deci film, nu serial, ca stiu ca tu te-ai mai uitat.

Doar la seriale mă uit ...

Uite aici cât de praf e Yenoh .. mă mir că m-a făcut 1 dată :)) crecă n-a mai ținut deagle invers =))

Uite aici cât de praf e Yenoh .. mă mir că m-a făcut 1 dată :)) crecă n-a mai ținut deagle invers =))

Bah, raule. Ti-am zis sa postezi ambele filmulete cand ti-o dau. :)) Mi-ai dat perversa de pe Targu' Ocna acuma. :))

Nu m-am mai uitat la niciun film... astia s-au pus la somn si eu m-am bagat la TV :))

No, ma, dar ce te-o lovit Honey... se vede ca-i mai bun ca tine, chiar daca l-ai omorat de doua ori.

@Ervin27, la ce te uiti, ma?

M-a omorat de mai multe ori. :)) Abia la final am fost si eu competitiv, ca m-am dat jos din pat si mi-am deschis o bere rece (a 5-a). =)) Dar a zis ca pune 2 cu el si 2 cu mine, m-a tras in piept. :( Sau ultimul cu mine era rau tare pentru el. :))

Nasicu'... Ce mama lu' Tarzan faci?! Nu mai dai prin joc, pe Skype, pe nicaieri?!

Ce masina ti-ai luat, ?! Eu ma pregatesc de plecare, ies putin prin oras, sa vad fustite. :))