Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Fratilor ... m-a lasat uimit ... deci dak aveti cerintele minime pt Prototype va zic sincer ca sunteti prosti dak nul incercati....

Pana acum e cel mai bun joc din absolut tot ce am jucat

Uitati aici un trial... si asta nu reprezinta chiar nimic din experienta care o ai dak joci tu

http://www.youtube.com/watch?v=rnNcwtiYj24
http://www.youtube.com/watch?v=V129-5QK86o

Pai , .... Nu stiu exact cine (sau ce esti) dar stiu asta :

A fost un experiment la o organizatie de stiinte Gentek , iar tu ai fost voluntarul . Ti s-a injectat (un nume de substanta complicat) si ai capatat abilitati de "super-erou", insa ai devenit o amenintare, un pericol. Toata armata vine dupa tine (pentru a te ucide sa nu faci ceva rau)

A mai fost o alta voluntara , insa careia i-au distrus creierul (din greseala :))) si aceasa elibereaza virusul in tot orasul , transformand oamenii in oameni m o r t i (zombi mai clar), Care actioneaza fara sa gandeasca(ca nu au cu ce logic) si ataca armata , pe tine , oamenii si intre ei.

Alte chestii :

Hunterii (Nishte fiinte ciudate care sunt foarte puternice si primesti bonusuri dak "absorbi" hunteri)

Poti fura tancuri , elicoptere

Te poti transforma in oricine vrei (cu conditia sa il "consumi(absorbi)"

Poti sa alegi intre a distruge baze militare sau Locuri unde se raspandeste virusul ("hives")

PS: Nu stiam ca m o r t e injuratura :))

ce disper k nu mi mai merg tastele e d si c..imi cumpar si eu in sf tastatura in seara asta sau maine:(( mam saturat de on-screen keyboard...mai intram in joc sa mai ma plimb pe acolo dar nu pot scrie /exit k sa ies din casa...mi-am depasit respectu cu 8 ore deja:-<

Xtype imi pare foarte rau ca postez aici dar nu am vrut sa ma scoti de pe lista cu teste. Voi da testul ori maine , Duminica si daca le trec imi dai invite Luni cand ies din tcc ori le dau Luni dupa ore cand sunt Civil.Imi cer scuze ca am postat aici si sper sa nu imi dai warn.

Ma omule pentru ca a omorat un politist deja trebuie si el omorat....are drept de predare doar la PD!!! iar tu fiind un membru ng nu avea drept de predare pt ck!!!!!

:)))=))):)):)):)):)) MORR DE RASS :)))

Numai la PD se pot preda pt CK ? :))

app: Neatza la cine este on...

xtype fa ceva te rog cu w5 la cop kill...azi de nu ma omorat ghostx si cu tazmania de m-au facut cu draci.vorbeste cu alin sau cu cine se ocupa de astea sa faca pt cop kill w6 fara drept de predare..sa-i vad atunci daca mai omoara asa linistiti un cop X(