Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@yenoH, M-a uimit feeling-ul tau sa ii dai direct wanted 6, desi el avea practic level 5 dar teoretic 6 :)))) !!!

@, nu esti sanatos ma jur :)))), cat te-ai chinuit sa dai mention la toti =))) ??? Pentru asta ti-am dat si + il meriti :)). Oricum caterinca melodia :X !

, pe cei de level 5 ii verific mereu pe RPG, pentru sunt multi abuzeri pe server. E primul care mi-a facut post si sper sa mai urmeze ca el. Doar asa ii mai potolesti pe cei ce cred ca daca-si fac un cont mic pot sa-si bata joc de reguli. Sa vada ca nu suntem chiar prosti.

Bun, a fost simpatica si discutia de pe /d dupa ce am dat wanted, ca i s-a dat si /clear, la un momentdat. Si a trebuit sa ma cert putin (cu FBI, normal), accentuand faptul ca-i pielea mea in joc, nu a altuia. Unii din departamente jur ca-s degeaba, n-au nicio treaba... Nu stiu nici regulile elementare, ce sa mai zici de altele. :-J

@@yenoH, M-a uimit feeling-ul tau sa ii dai direct wanted 6, desi el avea practic level 5 dar teoretic 6 :)))) !!!

@, nu esti sanatos ma jur :)))), cat te-ai chinuit sa dai mention la toti =))) ??? Pentru asta ti-am dat si + il meriti :)). Oricum caterinca melodia :X !

Pai, n-a fost chiar asa greu, mi-a fost mai greu sa va caut voua numele, in rest e destul de usor v-am pus si in ordinea rankului si vad ca Reboot o iesit din schema, cred ca are numele prea mare ca nu-i gresit codul pe care l-am scris :-??. Ma bucur ca va place melodia :))

Edited by DGS AlexCyo

Cand va este dor de Ghita sau vreti sa ascultati ceva frumos nu ezitati s-o ascultati. Cu dedicatie pentru toti colegii mei :) :

@Ervin27, , @NG ThundeR, @Majestickk, , , , , @yenoH, @GF Jimby, @ZEW SemK, @K A D D Y, , , , @Mr DigitAl, , @GmbH, , , , , @LuPiTo, @South Dragos7198, , , @South Gang G, , , , @sNrobert ZEW

Pe mine dc nu m-ai trecut ma :( ?

Pe mine dc nu m-ai trecut ma :( ?

Esti trecut la mine in cod, dar nu apari pe forum, nu stiu de ce. Incerc sa te pun separat, poate merge.

Gata, am reusit sa te trec si pe tine si pe Reboot in lista, dar cred c-a disparut altul, nu stiu care :))

Edited by DGS AlexCyo

@, Da...Soby si Dipper nu sunt pe acolo, daca m-am uitat eu bine :)) !

Intre Peiu si Clark este Soby, iar intre Kaddy si Kazzy este Dipper, apar virgulele alea in plus. Nu stiu de ce dispar :|

@, Cred ca nu permite forumul sa fie asa multi mentionati...

Da, cel mai probabil asta e, ca-l rezolv pe unul si dispare altul, dar nu mai incerc. Sa stiti ca eu v-am inclus pe toti dar pe unii forumul nu va accepta :))

, da.

Seara buna bajeti, intru si eu imd in joc, pana amu m-am uitat si eu la meci ( intr-un moment de cumpana am intrat pe forum si am vazut dedicatia lui cyo :)) )

Brazilia 3 - 2 Chile la penalty......

Seara buna bajeti, intru si eu imd in joc, pana amu m-am uitat si eu la meci ( intr-un moment de cumpana am intrat pe forum si am vazut dedicatia lui cyo :)) )

Cat ghinion pe Chile putea sa inchida meciu in min 120 da au dato in bara si la ultimu penalty tot in bara! Cum ba, cum sa aiba atata ghinion si in acelasi timp Brazilia atata noroc???????

Cat ghinion pe Chile putea sa inchida meciu in min 120 da au dato in bara si la ultimu penalty tot in bara! Cum ba, cum sa aiba atata ghinion si in acelasi timp Brazilia atata noroc???????

Si Brazilia putea sa-si ia un avantaj in prima repriza, dar au avut ghinion, norocu' lor a fost suportu' fanilor, Chile avea deabea cateva mii sau mai putini prezenti pe stadion...pacat de Chile...

Acuma ce vrei daca nu stau sa fac posturi :)))

Fa ba posturi noob.

Ce fac baietii? Am ajuns si eu de vreo jumatate de ora acasa si ma pus sa mai fac o poezie :D Nu cred ca mai intru in seara asta in joc, sunt rupt de oboseala.

Fa ba posturi noob.

Ce fac baietii? Am ajuns si eu de vreo jumatate de ora acasa si ma pus sa mai fac o poezie :D Nu cred ca mai intru in seara asta in joc, sunt rupt de oboseala.

La raport nabule.

@Captain S4F Rebootsrl, ce multe rapoarte ai mai controlat si tu Stiam ca i-au BEST

Da ma...si eu care ma chinuiam cu rapoarte de peste 200 de puncte, el corecteaza doua rapoarte :))), presimt ca saptamana viitoare cand corectez face Erow recrutari si o sa fiu chinuit iar :)) !

Ma bag la somn hai nb :* !

'neata, fetele. :* Ploua, e urat, mi-a cam dat vremea planurile peste cap. :( Deci s-ar parea ca ne vedem la antrenament.

, uite fail-ul de aseara. Nasol ca mi s-a blocat mouse-ul si n-am mai putut continua urmarirea. :(

'neata, fetele. :* Ploua, e urat, mi-a cam dat vremea planurile peste cap. :( Deci s-ar parea ca ne vedem la antrenament.

, uite fail-ul de aseara. Nasol ca mi s-a blocat mouse-ul si n-am mai putut continua urmarirea. :(

Frumos, ai o camila @yenoH