Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce mai fac baietii? Totu bine si ok sper. Eu la mare o duc destul de bine, e cald in Turcia nu ca la noi...

Raportu de saptamana asta nu il voi posta. Erow stai calm ca fac 1 raport calumea saptamana viitoare ;) .

Va saluta maxim16 din Turcia :))

@, Hai noroc nab :)) , sper ca te distrezi acolo nu ca aici :3, cald,femei :)) tot ce iti trebuie :>

Foarte fain aici. Am prins si 37 de grade. Plaja, mare, bautura, distractie, mancare cat vezi cu ochii si gratis, fete. Supeeeer.

Hai salut ! Doar ce am ajuns şi eu acasă de la siloz, probabil nu voi intra nici mâine dacă vin aşa târziu, măcar e bine că am terminat raportul :)).

, inteleg ca esti Bo$$, da' mai taie din semnatura. Sau bag-o in Spoiler.

, inteleg ca esti Bo$$, da' mai taie din semnatura. Sau bag-o in Spoiler.

Am uitat cum sa fac spoiler :)

Neata soldatei, ce mai faceti?

@, Poi de obicei ma trezeam la 12-1 =)) , deci pot spune ca e devreme :D

Asa sunt de acord cu tn. Esti mai ceva ca ursu. El hiberneaza putin pe langa tine :))

@, Poi de obicei ma trezeam la 12-1 =)) , deci pot spune ca e devreme :D

Asa sunt de acord cu tn. Esti mai ceva ca ursu. El hiberneaza putin pe langa tine :))

@, Eee asta e altceva, mult mai putin :)) eu dorm si parca tot obosit ma simt :))

Ca tot vorbeam de somn, ma bag si eu la un pui de somn. Ne auzim mai pe seara.

Edit : SHAF DE PAGINA. Haha

Edited by maxim16

'neata la toate fetele sexoase. :* Am trecut cu bine peste prima zi de teste, mai urmeaza ziua de maine si am incheiat un prim capitol din integrarea mea in societate. Ce aiurea suna... Zici ca-s scapat de la nebuni si tre' sa ma reintegrez. :)) De-abia astept sa plec in concediu. :X 6 saptamani de nebuneala. :))

Mah, , sa stii c-o sa-mi fie dor de tine. La cum vad, sigur ne vei parasi cat de curand. :( Tu-n loc sa-nveti ceva din greseli, in loc sa te potolesti, tu mai rau faci. Acuma incepi si cu abuzuri, culmea, cand noi, cei din Departamente, luptam impotriva abuzerilor. Ulciorul nu merge de multe ori la apa, spune o vorba din popor. Trezeste-te, acuma, in al 12-lea ceas! Abtine-te, fii baiat cuminte, invata din greselile tale si tine cu dintii de sansa de a fi in echipa asta. ;)

@@yenoH, Salut nab :*

@, Sper sa nu ne parasesti nab....incearca sa te feresti de post-hunterii astia...

Ce mai faceti National Guard :3 , eu ma joc League of Legends si ma plictiseam :)).O sa intru mai tarziu si in game :*

Uitati aici ceva, sa nu ziceti ca o sa va tradez vreodata :D

JNkoUJa.jpg

:*

Edited by South Dragos7198