Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Băjetzi, vineri ajung şi eu acasă, poate găsesc jailu' gol.

Totuşi, nu maş mira a mai rămas doar un singur rank 1 :)) .

Tocmai deasta, rank 2-3 vreau să văd multă activitate la jail si din partea voastră până găsim noi recruţi.

EDIT: mai ales tu,

yenoH Edited by SilenCe69

Ce-ai, ?! Acuma am inteles ca rank 6 sta la jail. =)) Rank 1 n-avem, ca are inactivitate. :)) Si pe timp de vara NG nu recruteaza. :)) S@L P@!

@@Damian07,@@yenoH, deci mi-a fost asa de rau, pana la 14:00 azi am zis ca-mi vars si stomacu :))

Am dormit putin si mi-a trecut cand am iesit afara. Mi-am luat un NesTea la 2 L si m-am pus pe picioare :)) Da pentru o perioada nu mai pun bautura in gura, ma ia rau cand aud :)) PLUS ca de maine 80 % o sa devin sofer cu acte in regula, deci o sa fiu cam in fiecare zi cu volanu in mana :X

Bafta tuturor in continuare , m-am simtit cel mai bine in National Guard , si ati fost cei mai buni colegi de pe b-zone . Nu o sa va uit niciodata. Cele mai bune si frumoase momente le-am trait cu voi in NG. A fost doar a 2-a factiune.

i miss you NG

Ce-ai, ?! Ai gresit cutia de ciuperci si-ai papat din alea otravite?! Linisteste-te, ca nu-i chiar asa...

@@Ervin27, pune-mi si mie repede cateva pile la LSPD, ca in 3 ore am orasul :-S . V-am pupat, eu am plecat la "taiere" (Da stiu, e o ora nepotrivita pentru postat pe forum)

Succes baaaa !!!!

Buna dimineata, m-am trezit si eu, ma apuc imediat de treaba ca doar trebuie sa fac 400, no ?

Nasol de tine, mah . Da' nah, cineva tre' sa mai si munceasca. Tu si sunteti furnicutele NG-ului. :)) Munciti cu drag si spor, pentru-al nostru drag popor. :))

, bafta la examen. Sper ca nu stai pe Facebook in timp ce dai orasul, nu?! =))

'neata, dragelor. :* De-abia astept sa ne dea Generalu' prospaturi, sa avem la cine striga nonstop ca-i Jail-ul gol. :))

Nasol de tine, mah . Da' nah, cineva tre' sa mai si munceasca. Tu si sunteti furnicutele NG-ului. :)) Munciti cu drag si spor, pentru-al nostru drag popor. :))

, bafta la examen. Sper ca nu stai pe Facebook in timp ce dai orasul, nu?! =))

'neata, dragelor. :* De-abia astept sa ne dea Generalu' prospaturi, sa avem la cine striga nonstop ca-i Jail-ul gol. :))

Lasa ca ne vedem pe la 16 cred. Si eu deabea astept privatii nostrii de rank 1

@, Daca nu-l iei iti confisc licenta de drive.

Nu l-am luat, am avut o bafta de am picat cu cel mai al naibii si cred ca astepta sa-i imping si ceva. Oricum, nu sunt prea trist, mi-a zis ca ma descurc si ca-l iau data viitoare. Dar ma oftic ca m-a sanctionat pentru lucruri minore si nu lucruri grave precum stopuri, prioritati si altele la care m-am descurcat.

Si eu care ma plangeam de lag-ul pe care-l am seara de seara, da' pe langa tine, , eu-s jupan de jupan. :)) Nu stiu cum de ai rabdare, jur. :))