Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, lasa ma, am luat si eu, da tu ce-ai facut? =))

Retrage frate demisia, e doar un FW. Nimeni nu moare de la un FW.

Retrage ba, asa trupa si colegi ca si in NG nu gasesti niciunde, o sa-ti para rau daca retragi.

@, Fa glume cu cine iti permite, daca tot o dai pe faza cu fata-n fata, daca faceai pee si wank pe cineva crezi ca-ti zicea multumesc?

Eu zic sa te gandesti de 2 ori.

@, Pai te distrezi, mi se pare normal :) Insa poate sunt oameni care n-au chef de prostiile unora.

Habar n-am ce sa mai zic. Nush daca sa plec sau sa ramam. Sa vad ce zice gasca'". Quote/mention daca sa raman sau sa plec (sa stiu daca am cu cine sa ma inteleg)

Asta nu a mai depins de mine ba :))

Bye Soim. Ai fost un coleg exceptional si un prieten virtual la fel. Testerul meu de NG :* Nu uita: Cu mine ai dat primul tau test. Sper sa ti-o intorc odata si odata. Tinem legatura NUB SOIM. REMEMBER Major TheBlackHawk97

@, lol, acuma am vazut si eu pe RPG ce s-a intamplat... Imi pare rau Soimule, ai fost un coleg mai mult decat bun. Sper sa ne mai auzim in joc, bafta mai departa si nu uita, NG e BAZA!

Edited by South Zsolti6

@Ervin27 Ba Erow... Cum sa-mi dai ma FW pentru asa ceva..... a fost o gluma care le-am facut-o si altora. Am martori alti lideri care nu s-au suparat. Ce pana mea are 6 ani??? Nici un bebelus nu plange tot timpul cand ii iei acadeaua. Lasa-ma fate.... Ma duc pe server sa ii zic vreo doua...

Mah baieti, ca pic fix pe subiect... Ia sa extragem primu' aliniat din Regulamentul Departamentelor:

Comportament și Limbaj

- fiecare membru are obligația de a respecta Regulamentul Facțiunii din care face parte cât și Regulamentul Serverului.
- este interzisă folosirea unul limbaj necorespunzător față de orice membru al comunității.
- este interzisă ironizarea sau batjocorirea oricărui membru al comunității.
- este interzis să faceți spam, indiferent de chat.
- nu sunt tolerate glumele de prost gust, indiferent că sunt făcute între membri sau față de alți jucători.
- trebuie să dați dovadă de un comportament respectuos indiferent de persoana cu care interacționați.
- orice ofensă adusă unui alt jucător, indiferent că a fost prin ceea ce ați spus sau prin ceea ce ați făcut, se va sancționa.

Ca membru al Departamentelor, cu atat mai mult al NG, aveti datoria sa afisati un comportament cat mai civilizat. De multe ori v-am surprins, la Jail, Area, pe strada, dand /wank ca niste maimute in calduri. Va spun sincer ca, incepand de azi, pe care-l mai prind ca foloseste anim-uri obscene in public va fi sanctionat. Incercati sa va abtineti, ca nu sunteti iepuri.

Am luat si eu FW, tot pentru o gluma facuta unor membri FBI, dar la cererea lu' Haze. Diferenta e ca eu radeam de ei ca-i "bat" daca nu pleaca din locu' in care eram eu la panda, nu dand /wank sau /pee pe ei. Pentru asta, sincer, si eu as' sanctiona.

Am postat logul si sanctiunile. De data asta fara probleme majore.

Mah baieti, ca pic fix pe subiect... Ia sa extragem primu' aliniat din Regulamentul Departamentelor:

Comportament și Limbaj

- fiecare membru are obligația de a respecta Regulamentul Facțiunii din care face parte cât și Regulamentul Serverului.

- este interzisă folosirea unul limbaj necorespunzător față de orice membru al comunității.

- este interzisă ironizarea sau batjocorirea oricărui membru al comunității.

- este interzis să faceți spam, indiferent de chat.

- nu sunt tolerate glumele de prost gust, indiferent că sunt făcute între membri sau față de alți jucători.

- trebuie să dați dovadă de un comportament respectuos indiferent de persoana cu care interacționați.

- orice ofensă adusă unui alt jucător, indiferent că a fost prin ceea ce ați spus sau prin ceea ce ați făcut, se va sancționa.

Ca membru al Departamentelor, cu atat mai mult al NG, aveti datoria sa afisati un comportament cat mai civilizat. De multe ori v-am surprins, la Jail, Area, pe strada, dand /wank ca niste maimute in calduri. Va spun sincer ca, incepand de azi, pe care-l mai prind ca foloseste anim-uri obscene in public va fi sanctionat. Incercati sa va abtineti, ca nu sunteti iepuri.

Am luat si eu FW, tot pentru o gluma facuta unor membri FBI, dar la cererea lu' Haze. Diferenta e ca eu radeam de ei ca-i "bat" daca nu pleaca din locu' in care eram eu la panda, nu dand /wank sau /pee pe ei. Pentru asta, sincer, si eu as' sanctiona.

Am postat logul si sanctiunile. De data asta fara probleme majore.

Edit : sau lasa

Edited by maxim16