Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

neatza fetili ce faceti?

azi am olimpiada clanurilor asa ca nu o sa fiu prea mult in jail :) ma pun acu sa postez si eu raportul si kazan : sa trec

em la... treaba!

S.o facem lata, inca odata! Neata

@, OMFG... =)))))) leșin, =))))) mare + ce îți pleznesc mâine, de îți dau daună totală =)))))), ți-aș da acum dar nu am =))) !!

Ce faceți cum merge treaba ? Aveți grijă la rapoarte, kazanu e mai al dracu ca mine și anulează tot !

Ne auzim diseară după meci spor la postat rapoartele :))) v-am pupat :* !

@, OMFG... =)))))) leșin, =))))) mare + ce îți pleznesc mâine, de îți dau daună totală =)))))), ți-aș da acum dar nu am =))) !!

Ce faceți cum merge treaba ? Aveți grijă la rapoarte, kazanu e mai al dracu ca mine și anulează tot !

Ne auzim diseară după meci spor la postat rapoartele :))) v-am pupat :* !

:*

@S4F KaZzy13x

55205378.jpg

Edited by BlackHawk97

Wrong, lag. Nu stiu cum a reusit sa fac dublu post.

Daca-ti spun eu cum ai reusit, sigur te superi. :|

@yenoH la log antrenament pui ca am 0/2 aterizari ( ca la una a fugit ala jos ) dar ca am stat 5 runde IN AER nu mai spui

In log trec ce consider eu ca e important, nu ce vreti voi. Cand vei reusi sa stai minim 10 ture in aer, cu Hunter dupa tine, voi trece acest lucru in log. ;)

Hai ca ma bag si eu pe un server de DM ca sa mai invat si eu sa trag cu arma, ne auzim mai incolo.

Tot degeaba, Zsolt... Cum am zis: tre' sa te mai nasti o data, poate atunci e cu noroc. :-J

@S4F KaZzy13x, chiar sunt curios cine-i va sa sodomizare sau ture Soimului... :-?

'neata, printeselor! :* Verificati-va rapoartele dupa ce le postati, sa fiti siguri ca-s corecte. Sper sa nu vad iar ploaie de FW-uri si rapoarte anulate.

a fost o porcarie de event mai bine nu il facea :))

kazan cica de la 8 la 11 termina cu rapoartele...

eu cred ca de la 8 la 11 termina raportu lu dova :))