Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, ce ne-ai spus tu noua ieri in jurul ore 19:00? Cumva ca ti-ai verificat raportul de 10 ori? Eu nu inteleg, parca nu ai creier. Imi spui ca verifici de 10 ori raportul si acum vad ca-l ai anulat, cum? Asta-i dovada de incompetenta, serios. Si acum, sper si ma rog ca tu sa ne fi mintit pe noi si sa nu-l fi verificat de 10 ori, pentru ca e culmea prostiei, serios... Ai avut patru greseli mari, care trebuia sa-ti sara in ochi dupa prima verificare, dar tie nici dupa 10 nu ti-au iesit in ochi. Ti-as spune mai multe, dar nu merita. Cum am spus si ieri, dupa ce intri in joc, facem imrepuna 10 ture de Area51. Un avertisment e prea putin pentru ce-ai facut.

Edited by DGS AlexCyo

'neata, printeselor! :* Sper sa veniti azi la antrenament sau, daca nu puteti ajunge, sper sa uitati de invoire. :))

Pentru bunu' meu prieten, , a' carui reactie a fost de nota 69, un video special. :)) Iar continua sa uimeasca... In voce, ii spun de cateva ori ca-s pe rob, el mergea la Jail dupa mine si insista sa ies afara. =))

Nick: GmbH

Rank: 1 (Private)

Data antrenamentului pentru care vrei să te învoiești: 19.10.2014

Motivul: Plec la fotbal dupa sedinta am inchirat teren si nu pot lipsi

Alte precizări: Mulțumesc !

Intr-o buna zi ai sa-ti prajesti creieru' ala, de la atata iarba si alcool. :-J

'neata, printeselor! :* Sper sa veniti azi la antrenament sau, daca nu puteti ajunge, sper sa uitati de invoire. :))

Pentru bunu' meu prieten, , a' carui reactie a fost de nota 69, un video special. :)) Iar continua sa uimeasca... In voce, ii spun de cateva ori ca-s pe rob, el mergea la Jail dupa mine si insista sa ies afara. =))

Pai ce sa faci cu LSPD niste incapabili :| era rob in fata noastra si ei se duceau dupa mama lui crazy.... :-W