Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nickname: zsombi333
Level: 24
Rank: 1
Vechime (cat timp ai stat in factiune): 3 sapt.
De ce doresti sa pleci din National Guard?: Deorece toata lumea rade de mine, am intarziat 3 min si tu nu imi dai rank 2, stau ca BOUL 3 sapt. Atata vreau sa merg dupa wanted, lasa ca exista si FBI, si yenoh imi da FW cica eu cer rank.
Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru National Guard pt minim 2 saptamani: Da.
Alte precizari?:Sa scapati de yenoh ca e un nab ca casa.
O ultima dorinta? :

Zsombi degeaba il faci pe Honey in fel si chip. Daca ai intrat aici pentru rank-up mai bine nu stai. Bafta in continuare.
Iti dau un sfat: Nu iesi din factiuni dupa primul FW ca nu faci cariera asa. Bafta!

De ce doresti sa pleci din National Guard?: Deorece toata lumea rade de mine, am intarziat 3 min si tu nu imi dai rank 2, stau ca BOUL 3 sapt. Atata vreau sa merg dupa wanted, lasa ca exista si FBI, si yenoh imi da FW cica eu cer rank.
Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru National Guard pt minim 2 saptamani: Da.
O ultima dorinta? :

Amuzant cum majoritatea membrilor care isi dau demisia aici merg in FBI :))

Aparent si tu erai unu d-ala care statea numa ptr rank aici. Honey n-are nici o vina ca tu ceri rank up pe forum sau ca nu poti fii punctual. :-q

O ultima dorinta? :

Bafta in continuare ;) Du-te FBI :-q :-q :-q :-q :-q :-q Acolo e locul tau !

@, lasă-l că i-am explicat în 100 de feluri în joc, dar el o ține pe a lui, să se ducă FBI să iasă și de acolo după primul FW.

O ultima dorinta? :

Daca stai in Jail si nu iei Rank UP inseamna ca nu indeplinesti conditiile pentru asta. In NG nu se da Rank ca in mafii, la termen, ci pentru merite.

Si da, stim deja cu totii ca-s nab "ca casa", pentru ca ma iau de voi cand gresiti. Sa-l vad pe cel care va spune ca l-am judecat gresit. ;)

Ahhh, da. Nu uita sa scrii in aplicatia de la FBI ca te-ai certat cu mine din cauza Rank-ului. O sa te ajute.

Mult noroc ( daca o sa ai ) in FBI Zombi :** <3 O sa ne fie dor de tine ... :( In special lui Yenoh , sta saracul acum cu frica ca il demiti din NG ....

Edited by cristy20

@, Altii au stat ca boii o luna, o luna jumate sau doua luni in JAIL, fara sa mearga pe wanted si fara sa ceara ca tine rank-up. Membrii care au stat atat la jail au stiut sa-si asume responsabilitea si intr-un final au fost promovati, dar degeaba iti vorbesc tie de chestii de genul, pentru ca oricum nu intelegi nimic. Mi-ar fi placut sa intelegi ca tu trebuia sa fii demis, exact ce i-am spus lui Honey sa-ti faca, dar a ales sa-ti mai acorde o sansa ca intr-un final sa merg si tu pe wanted. Faptul ca nu cunosti o regula esentiala, adica nu ai voie sa ceri rank-up pentru ca risti sa fii demis spune multe. Cand ai aplicat la noi, te-ai laudat ca jailul ti-a inspirat sa aplici la noi si astazi spui chestii pe care n-ar fi trebui sa le spui despre el, un motiv in plus pentru a fi demis. Greseala este a noastra, ca ai fost acceptat, dar n-aveam de unde sa stim de cine dam. Oricum, daca stau sa ma gandesc mai bine, pentru o persoana a caror hobby-uri cuprinde si SA:MP, putea sa ne dea de gandit. Sugestia mea pentru tine este sa nu-ti mai bati capul sa reaplici dupa ce nu vor mai fi cei trei, pentru ca, oricum, nu mai ai nici o sansa.

Edited by DGS AlexCyo

@, Altii au stat ca boii o luna, o luna jumate sau doua luni in JAIL, fara sa mearga pe wanted si fara sa ceara ca tine rank-up. Membrii care au stat atat la jail au stiut sa-si asume responsabilitea si intr-un final au fost promovati, dar degeaba iti vorbesc tie de chestii de genul, pentru ca oricum nu intelegi nimic. Mi-ar fi placut sa intelegi ca tu trebuia sa fii demis, exact ce i-am spus lui Honey sa-ti faca, dar a ales sa-ti mai acorde o sansa ca intr-un final sa merg si tu pe wanted. Faptul ca nu cunosti o regula esentiala, adica nu ai voie sa ceri rank-up pentru ca risti sa fii demis spune multe. Cand ai aplicat la noi, te-ai laudat ca jailul ti-a inspirat sa aplici la noi si astazi spui chestii pe care n-ar fi trebui sa le spui despre el, un motiv in plus pentru a fi demis. Greseala este a noastra, ca ai fost acceptat, dar n-aveam de unde sa stim de cine dam. Oricum, daca stau sa ma gandesc mai bine, pentru o persoana a caror hobby-uri cuprinde si SA:MP, putea sa ne dea de gandit. Sugestia mea pentru tine este sa nu-ti mai bati capul sa reaplici dupa ce nu vor mai fi cei trei, pentru ca, oricum, nu mai ai nici o sansa.

Sa fiu sincer nici nu stiam ca va ocupati de jail doar dupa ce am fost acceptat. Imi cer scuze, eu nu sunt pentru NG, poate pentru PD/FBI sau una pasnica, imi cer scuze pentru tot, eram nervos dar deja am procedat in + voi v-ati mai luat de mine, imi cer scuze ! Dar gata, prea tarziu.

Cred, ca mi-am pierdut si sansa de a intra in alta factiune, deoarece yenoh m-a facut de rusine.

Cred, ca mi-am pierdut si sansa de a intra in alta factiune, deoarece yenoh m-a facut de rusine.

Edited by Zsombi333 Legend

zsombi.... I would say thats not the way man... it seems you took NG for granted. You should have patience; I know mostly everyone is eager to get his first rank up and then go after suspects. But getting only 1 fw at start shouldn't disappoint that much. Instead you should work hard and improve yourself so that you don't get sanctioned in future. Anyways, its of no use. You already resigned / got kicked...

P.S: I dont know if this is in your knowledge or not but I joined here on 21/9/2014, got 2fws on 10&12 October. But look, I'm still here working in the jail!

Not to mention but I personally feel that yenoH is one of the best administrator here.

Edited by Talha Jameel

Sa fiu sincer nici nu stiam ca va ocupati de jail doar dupa ce am fost acceptat. Imi cer scuze, eu nu sunt pentru NG, poate pentru PD/FBI sau una pasnica, imi cer scuze pentru tot, eram nervos dar deja am procedat in + voi v-ati mai luat de mine, imi cer scuze ! Dar gata, prea tarziu.

Da, cu siguranta a fost greseala noastra. Yenoh doar ti-a aplicat o corectie pentru ceea ce ai facut tu, si el, si eu, si ceilalti membri de rank 5 mai facem d-astea. De ras, te-ai facut singur. Te-ai facut de ras prin stilul tau de a aborda diferitele situatii, te-ai facut de ras prin intrebarile pe care le pui. Singur te-ai facut de ras, intelegi? Si, daca membri din PD sau FBI si nu neaparat ei, si alti membri din diferite factiuni si observa evolutia ta aici, te asigur ca sansele de a mai intra pe undeva iti scad considerabil. Probabil o sa ajungi in situatia de a-ti face alt cont, poate nu-i asa, sper sa nu.

Edited by DGS AlexCyo

@@Talha Jameel, I like the way u think :) ! Good Job :) !

Meh nu are rost să mai sar în capul lui că și așa văd că au sărit toți :)))).

Felicitări pentru rank up cei care ați luat :* !

Oricum, sari degeaba :))

Super piesa. Intri in joc sa alergam putin niste suspect cu sau fara drept de predare? Sa le aratam talentul nostru iesit din comun, senzational si de ne mai gasit?

, 32 de puncte, doar din kill, si 2 reclamatii... numa' aseara, in 2-3 ore. E ok, nu?! :))

Cum sa nu fie, e senzational. Esti cel mai tare :))

Am fost afara cu bicicleta. Am zis si eu ca-i mai cald putin, da' de unde, mi-au inghetat mainile, la propriu. Erau ca de mort, nu se vedea nici urma de sange in ele. Oricum, am parcat in Lidl si m-am incalzit acolo :))

@Peiu S4F, cred ca daca se aranjeaza putin colega-mea, o sa fie aproape la fel ca asta. Si tu ai zis ca nu-ti place, deci, esti fals :))

Edited by DGS AlexCyo