Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bine, recunosc! Stau aici numai pentru Yenoh, il iubesc de la level 9, probleme?

Si la ce level ai ajuns acuma?! =))

'neata, printeselor. :* Mult SPAM ati facut, bravo! Observ ca domnu' @K A D D Y trage tare sa recupereze diferenta dintre noi. =D> Cand vei fi aproape de mine iti dau report. =))

Pana atunci, eu propun sa-i dam toti report lu' @S4F KaZzy13x, ori sa-l pun la ture multe de Area. :-? Sa se-nvete ca aici nu postezi doar "Buna" si "Pa". [-(

+

Va declar

Sot si Sot

Gayz

Felicitari. La multi ani :)

O sa fiu mamica :X

O sa fii mamica unui mutant :))

Baieti. Eu ma duc sa dorm putin. Ne auzim mai pe seara. Va rog sa aveti grija de sotia mea, @yenoH. Astazi a fost un atentat asupra ei din partea unei persoane pe care nici n-ati banui-o. O persoana foarte pasnica si care ofera mult ajutor, in teorie, dar, treaba se mai schimba :)) Este vorba de DemonRullz, liderul medicilor. Suprinzator, stiu. Va rog sa aveti grija de el, nu-i degeaba ;) Trebuie sa-i asigur cea mai buna paza :)

ba cei cu spammu asta ma? ba ghita numa tu esti de vine ai ignore pe forum :))

hai ca intru in jos PP sa ma suneee!! =))

Da? Am ignor? Ok, post! :*

O sa fiu mamica :X

Mda ... Arturo, nu vei fi mamica :( Vei fi tatic, Zsolt va fi mamica de tripleti :X Sa ai grija de cele 3 rame pe care o sa vi le fac cadou. O sa i le trimit lui Zsolt intr-un plic poate cand ma voi intalni prin Arad cu el. Vor ajunge si la tine dar le vei vedea doar prin WebCam :))

Buna seara soldatei. Va urez noapte buna!

Mah, , n-are @S4F KaZzy13x valoarea aluia, stai linistit. :-J

@K A D D Y, dau report pana iei suspend. :))

'neata, din nou, printeselor! :* Am terminat de cutreierat strazile, m-am retras in vastu' meu apartament. Ma uit la Alpi, cu groaza, ca deja-s albi. :| Vine iarna peste mine.

Ne vedem mai tarziu in joc.

Huh, am ajuns si ei acasa din oras.

Ce faceti?

Salut, facem bine. Page-up si citeste ce cadou iti fac. Casa de piatra alaturi de Arturo. Eu ma voi insura cu Honey sau Kazan, mai vad eu sau poate il aleg pe Peiu, care e bland cu mine si nu imi da ture e bine venit :)). Noapte buna soldatei, ne auzim maine!